Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

Direksiyon....

Başka XJ kullanmadım hiç o yüzden soruyorum,benim direksiyon aşırı yumuşak neredeyse tek parmakla dönecek seviyede ,hepsinde böyle midir acaba ? Geçenlerde 2000 model opel vectra kullandım aşırı sert geldi ve zorlandım desem yalan olmaz

2. daf95xf

Kilometre Sayacı

Ya bir yerde okudum da ayna mahruti oranları değiştiğinden kilometre sayaç dişlisinin de ona göre değişmesi gerekiyor gibisinden
  3. daf95xf

Kilometre Sayacı

Aracım 92 model,hız göstergesi ve kilometre sayacı çalışmıyor,bunun nedeni lastiklerin büyük olmasından mıdır acaba

4. daf95xf

Direksiyon Titreme Sorunu

Direksiyon amortisörü patlamış olabilir
  5. daf95xf

Farlar Ve Silecekler Çalışmıyor

10 gündür hiç çalışmayan farlar,bir kaç gündür tek dokunuşta yanıyor ve sorunsuz geziyorum,ama değişik sürelere içerisinde sönüp tekrar yanmaya başlıyor bazen de uzunca bir süre sorunsuzca gidiyorum,neyin nesi bu yav,akşam bir yerlere gitmeye cekinir oldum

6. daf95xf

Valla silecekler hiç mi hiç çalışmıyor artık,farlar ara sıra yanıyordu artık onlar da tamamen söndü,Amerika'dan 14 dolara sinyal kolu aldım bakalım,sorun güya sinyal kolundaymış bakalım

7. daf95xf

92 Xj aracımda silecekler çalışmıyor,daha önce de araziye girip cıktıgımda yapıyordu ama alttan sigortaları falan ellerken calısmaya baslıyordu,su an ise hiç calısmıyor,farları açtığımda da 3-4 dakika sonra yanıyor,sigortaların hepsi sağlam,Bursa Birlik Oto sinyal kolundaki kabloların kopmuş...
  8. daf95xf

97zj hakkında birkaç soru

Ynt: 97zj Hakkında Birkaç Soru 1.maddede immobilizer devreye girdiği için yapıyor olabilir
  9. daf95xf

Arıza Tespiti ?

Ynt: Arıza Tespiti ? Arkadaşın L200 ile çekip tamirciye götürdük,facebook'tan yardımcı olan bir usta sayesinde benim tamirci arabayı çalıştırdı,sorun merkezi killitteymiş

10. daf95xf

Arıza Tespiti ?

Ynt: Arıza Tespiti ? Evet bunu ben de internetten buldum ama tam anlamadığım için buraya sorma gereği duydum,Amerikan forumlarında (facebookta) aracın çalışmamasını videoya cekip koydum,bir sürü kişi bir sürü şey yazdı hiçbir şey de anlamadım.Az önce kontağı aç kapa yaptım ve ''check engine''...

11. daf95xf

Arıza Tespiti ?

Ynt: Arıza Tespiti ? Bilgisayarla arıza tespiti yaptıran yok mu hiç ?
  12. daf95xf

Arıza Tespiti ?

1991 model Xj'de bilgisayarla arıza tespit için bağlantı yeri var mıdır ? varsa yeri nerde ?

13. daf95xf

İmmo Arızası Mı ?

91 model XJ Highoutput,dünden beri araç çalışmıyor,marş basıyor gaz da yiyor ama hemen stop ediyor,sanki benzin kesiliyormuş gibi oluyor,kontak anahtarıyla bagajı açamıyorum mesela,merkezi kilit ve kumanda sorunsuz calısıyor bu arada,aracın ilk sahibi araçta immobilizer olduğunu soyledi,kontak...
  14. daf95xf

Seyir Halinde Stop Etme...

Ynt: Seyir Halinde Stop Etme... Evet google görsellerden defalarca baktım ama acemilik de olunca ne olduğunu,tam olarak nerde olduğunu çıkartmak zor
  15. daf95xf

Ynt: Seyir Halinde Stop Etme... Evet malesef bugün tekrar aynı sorunu verdi inip o sokete dokunup tekrar çalıştırıp devam ettim,gece eve gelince çukura girip araç sallanınca tekrar stop etti, sokete defalarca dokunmama rağmen çalışmadı ben de eve yakın olduğu için bırakıp geldim.Motorun...

16. daf95xf

Ynt: Seyir Halinde Stop Etme... Sağolun,sıkıntı çok basit bir şeymiş,usta az önce aracın başına gelip baktı,oksijen sensörünün soketi çıkmış yerine takınca düzeldi
  17. daf95xf

Ynt: Seyir Halinde Stop Etme... Evet 2 saat sonra olay yerine gittiğimde araç çalıştı sonra stop edip tekrar deneyeyim dedim bu sefer çalışmadı,ustamla görüşünce yüzde bir milyon krank konum sensörüdür dedi arabayı görmeden.Vitesi boşa alıp arkadaşın L 200 ile halatla çekip götürdük bir sıkıntı...
  18. daf95xf

Az önce aracı çalıştırıp 200 metre kadar gittikten sonra seyir halindeyken araç stop etti,marş basıyor ama çalışmıyor bir türlü,acaba LPG'den kaynaklı bir şey mi yoksa motora giden elektrik tesisatında mı problem var ?

19. daf95xf

Xj Klima Kompresörü Mili ?

Ynt: Xj Klima Kompresörü Mili ? Eyvallah sağol,avara kasnakmış adı,içindeki bilya dağılmış ustam halletti
  20. daf95xf

Xj Klima Kompresörü Mili ?

Ynt: Xj Klima Kompresörü Mili ? bahsettiğim mil bu işte,keşke aracımdaki resmi cekseydim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri