Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

Xj Klima Kompresörü Mili ?

Aracımla giderken takur takur sesler gelmeye başladı sonra direksiyon çok sertleşti,inip baktığımda su damlıyordu şakır şakır,V kayışı da yerinden çıkmıştı.Kayışı tamamen çıkarıp ustaya götürdüm,klima kompresörünün altındaki adını unuttuğum( yan bilmem ne mili) mil kırılmış sanırım,ama...

2. daf95xf

Arka Şaft ?

Ynt: Arka Şaft ? Ya bilmediğim başka bir ismi mi var anlamadım,internette arka şaft yazınca hiçbir şey çıkmıyor..
  3. daf95xf

Arka Şaft ?

Ynt: Arka Şaft ? Karların erimesini bekleyecem mecbur,benim usta bir civatayla yerine oturtur hallederim bir şekilde diyor ama tamir olayı bana pek sağlam gelmiyor.Keşke hiç zorlamayıp bekleseydim ya :(

4. daf95xf

Arka Şaft ?

Bugün yoğun tipi ve kar yağışında arabayı yolun kenarında kara gömdüm ne yaptıysam cıkaramadım.Arazi vitesleriyle oynadım durdum ve en sonunda arkadan küt diye ses geldi,neyse kepçenin biri çekip kurtardı beni,ama yola cıkınca araç yürümedi,2 çekerde de yürümedi 4 çekerde de 2 ile 4 arasında bir...
  5. daf95xf

Jeep Grand Cherokee 1995 5.2 Limited

Ynt: Jeep Grand Cherokee 1995 5.2 Limited Grand Cherokee 4.0 deneyin bir de,4x2 seçeneği de olduğundan hem yakıtta tasarruflu hem de ZJ konforuna sahip, tercih sizin yine de

6. daf95xf

Uğultu Ve Islık

Ynt: Uğultu Ve Islık Teşekkürler bunu öğrenmem iyi oldu karlı zeminde 4x4 part time'de kullanıyorum artık

7. daf95xf

Uğultu Ve Islık

Asfalt yolda kar üstünde giderken durup vitesi 4 low'a aldım ve gaza bastıkça artan bir uğultu ve ıslık sesi geldi,diğer arazi viteslerinde öyle bir ses yok normal mi bu ?
  8. daf95xf

Bi Çareeeeeeee

Ynt: Bi Çareeeeeeee Sırf bu elektronikten başım ağrımasın diye XJ aldım,Ankara'da iseniz Naci usta'ya gösterin
  9. daf95xf

96 Cherokee Yokuş Çıkma Sorunu

Ynt: 96 Cherokee Yokuş Çıkma Sorunu Bu şekilde aracı kullanmayın mumkunse,zamanla bu sorun kendini daha fazla hissetirir ve en ufak meyilli bir yolda bile aracı yürütmek imkansız hale gelir.Şanzumanın içindeki balatalar yanmıştır büyük ihtimalle

10. daf95xf

Ynt: 96 Cherokee Yokuş Çıkma Sorunu Benim araç 92 model 4.0 High output XJ kasa,Eskişehir'de ikamet ediyorum,şanzumanı burada söküp Bursa'ya Amerikancı Ümit Usta'ya götürüp yaptırdım, 100.000 km ve 5 yıl garantili,tüm gerekli parçalar işçilik dahil 4000 TL civarı tuttu

11. daf95xf

Ynt: 96 Cherokee Yokuş Çıkma Sorunu Aynı sorunlar bende de mevcuttu,otomatik şanzumanın içindeki balatalar yanmıştı,en kısa sürede şanzımanı yaptırın daha fazla zarar vermeden
  12. daf95xf

Xj Konsoldaki Düğme ?

Ynt: Xj Konsoldaki Düğme ? Benim Xj'de de var bu :) arkaya karavan falan bağlandığında extra beygir gücü versin diye power tuşuna getiriyorsun diye biliyorum ben,bir de silecek kolunun ucunda ileri geri hareket eden bir buton var o ne işe yarıyor acaba

13. daf95xf

Ankara Oto Elektrikçi

Şu an için Ankara/Altındağ'dayım,Eskişehir'deyken aracın kaloriferini açınca stop ediyordu,sonrasında ise araç marş almıyordu elektriği kesiyordu,oradaki usta kontağa elektrik gitmiyor diye köprüleme yaptı ve ucuna sigorta taktı,marş almıyordu ama çalışıyordu o halde Ankara'ya geldim bazen tek...
  14. daf95xf

Bursalı Ümit Kiraz Ustayı Bilen Var Mı

Eskişehir'deki tamirci arkadaşın tavsiyesiyle Bursa'da Ümit ustaya götürdüm şanzımanı,tamir ettirmeye karar verdim,netten bakayım dedim ve bu ustanın Türkiye'deki tek airbot kaptanı ve üreticisi olduğunu gördüm,bu kişi şanzımanı götürdüğüm kişi mi acaba tanıyan var mı,hatta bu sitede Amerikalı...
  15. daf95xf

Sorun şanzumanda mı acaba ?

Ynt: Sorun Şanzumanda Mı Acaba ? Cumartesi akşam bıraktım şanzumanı,bugün yarın haber verir masrafına göre bir plan yapcam,masraf büyükse yenisini alacam bakalım bekliyorum

16. daf95xf

Sorun şanzumanda mı acaba ?

Ynt: Sorun Şanzumanda Mı Acaba ? Düz vites araçta baskı-balata biter de araç yürümez ya bunda da aynı şey oldu,ustam şanzumanı bu akşam çıkardı ve Bursa'da tanıdığı Ümit usta diye birine götürüp geldim bu gece bakalım ne cıkacak,şanzuman balatası olabilir diyorlar
  17. daf95xf

Cherokee Yadım Lazım

Ynt: Cherokee Yadım Lazım 2.5 TD'ler nadir bulunan ve pek tavsiye edilmeyen,performansı düşük modelidir,bende de XJ 4.0 var ve arkası sallanıp ses yapıyor makaslı olduğu için ama ben konfor aramadığım için dert etmiyorum,sanırım sizin de makaslı olduğu için öyle yapıyordur,aracı alırken test...
  18. daf95xf

Şanzuman Ve Motor Yağı

Ynt: Şanzuman Ve Motor Yağı İnşallah hayırlısı olur belki de sadece tamirle halledilebilecek basit bir şanzuman balata değişimi ve ufak tefek sorunlardır.Teşekkür ederim hepinize kafa yorduk biraz :)

19. daf95xf

Şanzuman Ve Motor Yağı

Ynt: Şanzuman Ve Motor Yağı Eskişehir'de güvenebileceğim tek bir usta var,8 yıldır değişik marka araçlarımda yardımcı oldu ama Jeep konusunda güveneyim mi bilemiyorum emin değilim,Frontera aracımın şanzumanını da indirip toplamıştı en son,aracı başka şehre götürme şansım da yok,ona güvenip...
  20. daf95xf

Şanzuman Ve Motor Yağı

Ynt: Şanzuman Ve Motor Yağı Bunun için sanırım Eskişehir Jeep yetkili servisi ile görüşmem lazım,gerçi onlarda da olacağını pek sanmıyorum,en iyisi şanzımanı indirip inceledikten sonra ona göre plan yapmak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri