Arama sonuçlarınız

1. mabirsen

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Haklısınız. Genel olarak sıkıntısız ve plan olarak işinizi görüyorsa bir de sizinse en iyi karavan odur. Selamlar.

2. mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Aslında km olarak iyiydi tabii. Ancak bu araçlarda km te fazla takılmamak gerekiyor. Periyodik bakımları yapılınca (ustanın yalancısıyım) 750.000km gidenleri var. Yeterli araçta ciddi kaporta kazası olmasın. Motor çok sıkıntı...
  3. mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Arada atladınız herhalde özel sebeplerden dolayı ilk aldığım aracı sattım. 2001 model olana izciyi yaptım.

4. mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Çok teşekkür ederim. Selamlar.
  5. mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Gültekin bey. İlginize teşekkür ederim. Bu yaz 35 gün boyunca ege sahillerinde bazen insanı bunaltan sıcaklıklarda konakladım. Ancak alttan mebran kokusu gelmedi. Zaten aracı yaparken de zemine döşediğim playwood ile kenarda kalan...

6. mabirsen

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Cam iyi olmuş.

7. mabirsen

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Hidroforu araç dışına mı düşünüyorsunuz? Dışarı sıkıntılı olur. Ama Araç içerisinde ise sorun olmaz. Deponun en alt seviyesinden hidrofora geçiş yapılır sorun olmaz.
  8. mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Öncelikle kolay gelsin. Alta koymayı düşündüğünüz her ne ise ileride müdahale veya değişim gerektiğinde buna izin veren bir sistemde yapmanız. Örneğin akü. Yarın değiştirmek isterseniz buna imkan tanıyan açılır bir kapak altına montajlayın. Selamlar.
  9. mabirsen

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17256.msg1372879.msg#1372879 PSAGrubu araçlar uzun km yapabilen motorlara sahiptirler. Benim aracın 290.000 km de ve sorunsuz. Usta bu araçların 700.000 km yapan ve orijinal motorluların...

10. mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Ergun bey teşekkür ederim. İzci ilk göz ağrım. Şu anda otomobilim olmadığı için şehir içi de kullanıyorum. Satma düşüncemde ise karavan yapımıyla uğraşmak insanı dinamik tutuyor. Hem bedenen hem de zihnen çalışıyorsunuz. Ben yapımına...

11. mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Fatih bey iyi dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Maliyet konusu biraz göreceli. Araç bir kere alınıp kaporta, motor, yürüyen aksamları, yağ, baskı balata vb. bin değişmesi baya maliyetli oluyor. Ben bunlara 2000 TL harcadım...
  12. mabirsen

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler) Fotolar şahane hele güneşin elinizle tutulduğu bir harika. Yenilerini bekliyoruz. Mutlu yıllar.

13. mabirsen

Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum ! Size de mutlu yıllar.
  14. mabirsen

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 7.3 litre turbo dizel motorun yakıt tüketimini düşünemiyorum.
  15. mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Araç değişik bir görüntüde ancak karavan için ideal. Uzun ve yüksek. Umarım aklınızdaki karavanı yaparsınız. Plan olarak ne düşünüyorsunuz? Paylaşır mısınız?

16. mabirsen

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Bilgi için teşekkür ederim. Selamlar.
  17. mabirsen

Kendi Tasarımım Soba Görüşleriniz

Ynt: Kendi Tasarımım Soba Görüşleriniz Takip.
  18. mabirsen

Bu Tarz Camper Da Isınma

Ynt: Bu Tarz Camper Da Isınma Bu araçtan bir tane sahip olan var mı? Varsa ona göre tartışmak gerekir. En iyi bilgiyi kullanıcısından alırız.

19. mabirsen

Webostaya Yerli Alternatif

Ynt: Webostaya Yerli Alternatif 12,8 m3 araca hangi modeli önerirsiniz?
  20. mabirsen

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Isıtıcıda son durum nedir? Kullanıcılar menun herhalde. Fiyat bilgisi olan var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri