Arama sonuçlarınız

1. citir

Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. şimdi ben kaç model altı almamalıyım bana alınabilecek en düşük model nedir yani enjeksiyonlusu sanırım tutulanı birde hangi ülkenin üretimlerinin parçası daha uygun ve sorunsuz bulabilirim vede ben o aracın japon üretimi yada canada üretimi...

2. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. konuyu buraya taşıdım araç satıldı üstelik almaya karar vermiştik sun expresden de biletimizi ayırtmıştık suzuki ilede geze geze gelecektik dostlar moralim çok bozuk adanada acil satlık suzuki vitara arıyorum...
  3. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. vallahi çok dogru söylüyorsunuz ama gel gör ki adanada deil satlık olmayanıda görmedim henüz gözüm sürekli yollarda eve gidip gelirken hep suzuki arıyorum vallahi evde ve çevremde olay oldu ya yok dedim alacam şimdi o küçük resim muhabbeti biraz...

4. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. bu hafta kısmet olursa mersine gideceğim zaten işin birde o kısmı var bu araçların çogu rent a carcılarlardan gelme yani çogu bitik durumdadırlar dimi?
  5. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. il olarak adanadayım füme olan aracın tenteside çıkarılıp takılabiliyormuş bugün de uygun fiyata 4 kapılısını buldum ama gel gör ki oda istanbulda şaşırdım kaldım

6. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. çok teşekkür ederim zaten surat sevmem hani birde şöyle çıplak gözle görsem diyorum şimdi git istanbula büyük bir hüsranla dönmek istemiyorum hı ben büyük bir araçta istemiyorum ama bu kırmızı resimde gerçekten çok küçük görünüyor oysa fümede ki...

7. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. evet aynen dediğiniz gibi o zaman bu araçta çok küçük :( sizin aracınızın maşşallahı var Allah'ım esirgesin Allah kaza bela vermesin güle güle binin yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim keşke çıplak gözle görme imkanım olsaydı yollarda hep...
  8. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. diğer aracında yakından çekillmiş resmine bakıyorum öbürününde uzaktan çekilmiş resimlerine bakıyorum işin içinden çıkamıyorum ben hiç görmedim sadece resimlerde gördüğümle yetiniyorum her iki aracında linkini verim isterseniz yinede yardımcı...
  9. citir

Adana Havalimanı (Şakirpaşa Havalimanı)

Ynt: Adana Havalimanı (Şakirpaşa Havalimanı) şimdi bende birgün samsuna gidiyorum kış ayı otobüs sivasata mola verdi aşagı doğru iniyorduk benim yüzüme bir soğuk geldi vay anasını memleketini dedim tekrar otobüse biniyordum arkadaki amcada sivaslıymış ne laf sölüyon memleketimize biiz 3 aydır...

10. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. hiç araziye çıkmayacağım hani ben olmuşken jeep olsun diyorum madem bu parayada jeep var işte o füme olan grand vitara 2.0 yazıyor modeline ama 1600 motor diyor telefonda öyle konuştuk işte bende diyorum ki ya kırmızı araç çok küçük görünüyor eger o...

11. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. füme olan 2.0 ama 1600 motormuş resimlerde füme gerçekten büyük görünüyor ama kırmızı çok küçük yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim en iyisi biraz daha para biriktirip 4 kapılısını almak sanırım
  12. citir

Merhaba ilk arabamı alacağım daha dogrusu almayı düşünüyorum sitede bayağı bilgili arkadaşlar var bilgilerini paylaştıkları için çok teşekkür ederim.ben iki adet suzuki buldum fakat her ikiside bana uzak illerde bulunduğum yerde hiç suzuki yok yani ben hayatımda hiç suzuki vitara görmedim :)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri