Arama sonuçlarınız

1. T

Land Jant

Ynt: Land Jant Merhaba, Jantlar balans tutuyormu,çünkü standart dışı jantlarda böyle bir sorun oluyor,birde lastikler ile beraber fiyat verebilirmisiniz, Teşekkürler,

2. T

Satılık Düz Dizel Defender Motoru

Ynt: Satılık Düz Dizel Defender Motoru merhaba, motorun tescili ile ilgili bir bilgiye ulaşabildinizmi. selamlar, turgay
  3. T

Satılık - Sıfır Defender Gösterge Tablosu

Ynt: Satılık - Sıfır Defender Gösterge Tablosu merhaba, telefonla görüşebilirmiyiz, iyi günler turgay 0533 308 23 44

4. T

Satılık - 1987 Model Defender

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender Sağol Barış, sana da yakışır, görüşmek üzere, turgay
  5. T

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender yeni fotolar sis farları safari 5000 oldu

6. T

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender Merhaba, Araç cevizlibağda tercuman binasının önündeki vatan bilgisayar otoparkındadır,ben de yan tarafta genel müdürlükteyim Turgay Bey diye sorarsanız görevliler yönlendirir. Bilginize,

7. T

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender Araç istanbul / topkapıda görebilirsiniz.İlaveten şimdi geniş dodik ve beyaz jantları var. Bilginize,
  8. T

Satılık Düz Dizel Defender Motoru

Ynt: Satılık Düz Dizel Defender Motoru Merhaba, Motor ile ilgili olarak öğrenmek istediğim,kaç modele ait olduğu ve alıp ruhsata işlemek için bir engeli varmıdır faturalımıdır veya başka bir şekilde kayıtmı edilebiliyor.Birde eğer görmek istersek nerededir,zira ben istanbuldayım. Teşekkürler,
  9. T

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender Araç ilgili olarak gelen sorularak karşılık vermiş olayım, Araç düz dizeldir,ben aracı toplama anlamında aksesuar harici birşey yapmadım,mekanik ve motor olarak mükemmel kondisyonda idi ve halende öyle,ama make up anlamında yaptıklarım 2006 tarzı dash...

10. T

defender disk difransiyel komple

Ynt: defender disk difransiyel komple Merhaba, Vermiş olduğunuz telefon no kullanılmıyor diye bir cevap veriyor,bugün muharrem bey ile görüştüm bir spacer kargo su ile ilgili bu arada arkadaşınız olduğunu ve numaranızın kullanılmadığını söyledi ulaşabileceğim bir numaranız olursa daha detaylı...

11. T

defender disk difransiyel komple

Ynt: defender disk difransiyel komple Merhaba, Malzeme hala mevcutmudur,birde 1987 model 110 aracıma takmak istiyorum,mevcut olan kampana fren acaba ekstra bir tadilat gerekirmi örn.el fren mekanizmaları teşekkürler
  12. T

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender ilave olarak şimdi tekerleklerde 5 cm spacer ve navigasyon var.

13. T

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender Araç İçi fotolar ekte..
  14. T

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender yaznayı unutmuşum ilaveten hidrolik direksiyon var.
  15. T

satılık 1987 model dizel defender,kaporta ve mekanik aksam kusursuz,g4 port bagaj,goodyear wrangler mt 285x75 lastik,bearmach tampon ve A bar,sis farları,şnorkel,hi-lift off road kriko,2007 dashboard,pioner cd müzik tesisatı,recaro koltuklar,vs.mükemmel kondisyonda fiyat 23.000 tl

16. T

Defender için sıfır jant

Ynt: Defender için sıfır jant Merhaba, Jantlar nerededir mümkün olabilirse görmek üzere öğrenebilirmiyim. Teşekkürler,İyi Günler
  17. T

OK144 Lastik

Ynt: OK144 Lastik Merhaba, Lastikler satıldı,ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. İyi Günler, Turgay Saygıver
  18. T

OK144 Lastik

Ynt: OK144 Lastik Lastikler Topkapı- İstanbul da görülebilir, Bilginize,

19. T

OK144 Lastik

Ynt: OK144 Lastik lastikler halihazırda duruyor. Bilginize,
  20. T

Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Merhaba, Kırmızı olan defender için fiyat 26.000 tl dir bilginize,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri