Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz
tekrar merhaba yazdığım gibi daha önce satışı düşünmediğimiz için fotoları çekip hafta sonu eklerim, araçlar ile ilgili ticari bir beklentimiz olmadığı için fiyatları ehven diye yazdım
ama bu kalibredeki araçlar için bu fiyatlar epeyce...
Merhaba,
Defender'imiz 110 5 kapı dizel motor beyaz daha önce belirttiğim gibi kaporta ve motor çok iyi durumda halihazırda herhangi bir satış sitesine koymadık ilanınız dikkatimi çekti onun için cevap verdim araç fazlalığı nedeniyle ayrıca...
Merhaba,
Satılık 93 model beyaz defender 'ımız var araç yürüyen ve kaporta olrak çok iyi durumda diri bir araçtır beyaz olup istanbul dadır,fiyat olarak 16.000 tl istemekteyiz.
İlginize,
Ynt: Uygun Fiyatlı Land Rover Series III Veya Kapalı Kasa Samurai Arıyorum
Merhaba,
Özel mesajı yanıtlayamıyorum sanırım ,gsm no 05333082344 çağrı yaparsanız sizi ararım bilgi paylaşımı daha sağlıklı olur ,kısadan bilgi vereyim araç istanbul maslak sanayi de araç land rover ustasından olduğu...
Merhaba,
Araç orjinal dizel motorlu fotoğrafını çekip eklemeye çalışacağım,
Bilginize
merhaba,landrover ustasından 73 model orjinal dizel series 3 satılık,gerek kupa gerekse mekanik olarak çok iyi durumdadır.Fiyatı 8000 tl overdrive (5.vites) var
İlginize,05333082344 araç istanbuldadır