Arama sonuçlarınız

1. tilkikral

Kumho At51

Benim sıkıntım çamurluk kemerleri dar aracın sürtme yapıyor...

2. tilkikral

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Teşekkürler ben bu lastiği lassa bayisinde bir inceliyim teşekkür ederim
  3. tilkikral

Cooper da baktım ebatımda yok sanırım hayal olarak kalacak 215 65 16

4. tilkikral

Peki Ankara'da bu lastiği görüp alabilecek nere tavsiye edersiniz. Konyada yok Ankara yakın bakayım
  5. tilkikral

Konfor ne dersiniz yani sert bir lastikmi

6. tilkikral

Kumho At51

Lakin heryere sordum ebatı yok bana uygun... 21565R16 ebat için ya bf yada general grabber at3 var piyasada... ne kumho ne yokohama yok :(

7. tilkikral

Yokohama Go 12 yada 15 ne yazıkki bulunamıyor maalesef şehrimde hatta ankarayı aradım... merkez stoklarında bile bulunamıyormuş... Starmaxx st440 tavsiye ettiler o ebatlarda (215/65R16) ... Bende Kumho at 51 bakayım dedim, sordum bakalım varmı bu ebatta yoksa sanırım hayaller yarıda kaldı...
  8. tilkikral

Kumho At51

kumho bu lastik nasıl konforlumudur ? Yumuşak bir lastikmi yoksa bf ko2 gibi sertmi ? Teşekkürler
  9. tilkikral

üstadım siz go12 kullanmıştınız sanırım 21565R16 ebatında go15 serisi var o lastikte gene yumuşak bir yapıya sahipmidirbilginiz varmı ? Teşekkür ederim. @KLL sizdende fikir alabilirsem teşekkürler

10. tilkikral

özelden mesaj attım size .. teşekkürler

11. tilkikral

Birde siz ankaradasınız sanırım Bana kaliteli spacer yaptırmam lazım konyada yok. Ankarada yönlendirebileceğiniz yer varöı ? teşekkür ederim
  12. tilkikral

2006 mitsubishi outlander Kumho veya maxxis bakssmmı bilemedim

13. tilkikral

At lastik hayalim suya düşcek gibi ondada aracıma uycak ebat yok gibi... Orjinal ebatım 215/55/R17 Ama ben 215/60R16 ve 225/60R16 ebata geçtim aracı konforlu hale getirmek için... Aracın çamurluk kemerleri dar olduğu için çok ebat oynayamıyorum :(
  14. tilkikral

Teşekkürler üstad
  15. tilkikral

Teşekkürler :(

16. tilkikral

Değerli arkadaşlar bende yaz kış ayrı lastik yerine 215/65R16 bf ko2 düşünüyorum. Ama benim aracım süspansiyon sert olduğu için hep yumuşak lasyik seçtiğim için soruyorum ? Offroad AT lastikleri SERT olurmu ? Bf ko2 sert bir lastikmidir ? Teşekkür ederim
  17. tilkikral

Satılık: Offroad Araçları Için Jant Spacer, Flans Modelleri

Mitsubishi outlander 2006 kasa aracıma 2cm 5x114.3 flanş sadece arkalara düşünüyorum fiyat ne olur? Sadece arkaya takmak bir sıkıntı doğurur mu.? Teşekkür ederim
  18. tilkikral

1995 5.2 Bu Araç Alınır Mı ?

çok teşekkürler, bu sevdaya ara verdik artık mecburen

19. tilkikral

1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 611442405 bu araç sahibide aynı şeyi söylemiş.. O zaman gözü kapatıp binip içimize sinerse alıp gelecez öylemi ?
  20. tilkikral

peki nasıl olacak bu iş cep telefonu değil ki ? Araba sonuçta... bir çok araç aldım değiştirdim bir ustanın servisde bakması altını kaldırıp bakması vs önemli değilmi ? 1.6 palio değilki bunlar jeep :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri