Arama sonuçlarınız

1. tilkikral

1995 5.2 Bu Araç Alınır Mı ?

teşekkür ederim. Bende ona takıldım bende araç değiştiririm sık sık, satıcı olarak adam nere isterse götürülür sonuçta para veriyor azami yardımcı olurum ama biz almaya kalkınca millet satmıyor sanki bağışlıyor gibi hareket ediyor :(

2. tilkikral

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Bende istanbul ve ankarada iki tane buldum, ilk sayfadakileri inceledim ama sanırım işin altından zor kalkıcam... :( İstanbulda usta bulunup gidilip bakılırmı buna ? araç bu : 1995 Jeep Grand Cherokee 5.2 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 603265318
  3. tilkikral

1995 5.2 Bu Araç Alınır Mı ?

Değerli dostlar, ev alacağım için araç düşürmeye karar verdim... 20.000 TL civarına işimi görecek ufak tefek masrafı olsada altından kalkarım diyebileceğim otomotik jip düşünüyorum... İlanlarda aşağıda linkini paylaştığım araç dikkatimi çekti bir incelerseniz veya bilen gören varsa İSTANBUL'da...

4. tilkikral

L200 -büyük Lastik, Flanş, Yükseltme Ve Yol Tutuş Sorunları

Araç japonsa sorun yok zaten :)
  5. tilkikral

2004 Outlander 1 Için Bilgi Isteyen?

Merhaba bende 2.4 sahibiyim. Aracımı çok seviyorum. Arabalara ilgimden ötürü hemen hemen her 6 ay yada 1 sene olmadan araç değiştirirdim. Mitsumu nerdeyse 2 senedir satmaya kıyamadım.

6. tilkikral

Selamlar

o kadar emekten sonra satmanız üzücü olmuş. Fİyat ve ilan linkini koyarsanız aklımızda olsun araç

7. tilkikral

96 5.2 Sahibinden Merhaba

Peki fiyat aralığı nedir şu an için bu araçların. Ev için kullandığım aracımı satarsam. yüksek araca alıştığım için 25.000 TL gibi bir bütçeye jeep hayalim var ama ? :)
  8. tilkikral

Dodge Nİtro Değİşİm

çok güzel maşallah. Süspansyion yumuşaklığı nasıldır ? Bu araçlar için sert süspansiyonu var diyorlar ? Bf Goodrich lastikler ile daha sert olmadımı ?
  9. tilkikral

ben önceki flanşlar ile balans sorunu yaşamıştım. 3 cm aliminyum olmasına rağmen, bilgisyarlı değilde yol ayarı yaptılar gene düzelmedi çok. Sanırım o flanşlardan kaynaklıydı demekki... Bilgi için teşekkür ederim.

10. tilkikral

tüm anlatımlarınızı soluksuz okudum ... Çok güzel bir paylaşım . teşekkürler.bende mitsubishi outlander aracım için tekerleri az dışarı almak adına 3 cm flanş yaptıracağım DDŞ'den memnun kalındığını gördüm bende burda yaptırıyım. hatta ben ankaraya gidip orda yaptırıp taktırıp rot balansı onlara...

11. tilkikral

Flanş o Ankara firması DDŞ denmi aldınız ? Kaç cm taktınız? Birde rot balansda balansı normal flanş araç üzerinde yapılıyor değilmi ? Teşekkürler güle güle kullanın
  12. tilkikral

Lastik Çıkmazı,fikir Paylaşımı

michelin crossclimate kullandım. Yazın normal lastikle girdiğim bir virajda beni kıç attırınca hemen söktüm. Yazın bile bence limitler dahilinde güvenli değil. Nokian için bişey diyemem ama bence yazın yaz lastiği kışın kış lastiği. Çamurda oynamak için ise yaz lastiği uygun olmuyor zira...

13. tilkikral

lütfen paylaşırsanız sevinirim. bende mitsubishi outlander için 3 cm felan düşünüyorum. önceden konyada bir flanş üreticisinde aliminyum kestirmeme rağmen ne yazıkki balans sorunu yaşadım söktüm attım.
  14. tilkikral

peki bende balans yapmayan flanş arayışındayım. Bu adamlar 5x114,3 ebatına uygunmu üretiyorlar yoksa araca özel göbek çağını vermek felan lazımmı... ? Öyle bişiyse en sağlıklısı ankaraya gidip ölçü aldırıp taktırmak olacak :)
  15. tilkikral

Üst hızda balansı flash yapıyor. Flashları kendinizmi yaptırdınız ? Yoksa hazırmı aldınız ?

16. tilkikral

1997 Zj 5.2 Lütfen Yardim...

Güle güle kullanın benimde aklımda olan araçlardan. Ne kadara alabildiniz ? Ve yürütme maliyetleri konusunda tecrübelerinizi beklerim
  17. tilkikral

Selamlar

Maşallah araç çok güzel, bende bu araçları çok düşündüm ama düşük bütçeyle aldığın bu araçlar masraf üstüne masraf açabiliyor... O yüzden geri durdum... Parası olmasada yoldaki olumsuzluklar ve sanayiye git gel işi... Ama işte görüntüsü herşeye deyiyo keratanın tekrar hayırlı olsun.
  18. tilkikral

Hafif Arazi Için Araç Tavsiyesi

belki kıstaslara eklersiniz, 2006 yılına kadar olan Mitsubishi outlander otomatik awd tavsiye ederim. kilitli sistem değil ama bildiğiniz kar süpürme aracı, doğru lastik ile çamurdada çok keyif veriyor. 2.4 atmosferik 160 bg veya 2.0 turbo 240 bg (modifiye ile 300 bg civarına çıkıyor) motorları...

19. tilkikral

Nissan X-Trail Alacağım.

Araç model kıyaslarken temizini bulmayı da kıyaslamaya eklemek lazım. Mesela temiz freelander II çok az. Xtrail 2. nesil için kötü bir şey duymadım, kullanıcılar konfor, yakıt vergi ve dizelin kendine has aşırı masraf olayını yaşamadıkları için memnun. Bir iki ustayla görüştüm aracın iyi...
  20. tilkikral

Grand Vitara Get Tavsiye

bu get ler, aracın yayını kasıyormu ? Yani konforu olumsuz etkilermi ? Teşekkür ederiz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR