Arama sonuçlarınız

1. voxipera

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Gezenbilir ailesine, katılanlara ve düzenleyenlere bu güzel gezi için çok teşekkür ederim. Fotograf makinem yoktu ama hafızalarımıza kaydettik o güzel istanbul manzaralarını ve birlikte gezip bildiğimiz...

2. voxipera

Bodeka'nın 3. Yaş Günü

Ynt: Bodeka'nın 3. Yaş Günü ben neden oynatamıyorum videoyu:(
  3. voxipera

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) +4 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...

4. voxipera

Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım :)

Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım :) çok ilginç değil mi sedat bey! oysa kromozomlarıma baktırmıştım. XX 'ti ama yine de başka şehirleri de bulabildim :D
  5. voxipera

Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım :)

Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım :) çok güzelmiş gerçekten. ben de %97 yaptım. daha kötü yaparım sanıyodum :D

6. voxipera

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi

Herkese selamlar. 29-30 Ağustos' ta başlangıç eğitimi verilecek. 5-6 Eylül'de Denizli' de devam edilecek. Abant'ta çadır kuracağız. ilgilenenleriniz olursa Melisa'nın mailini verebilirim... Görüşmek üzere... http://www.ucuskulubu.com/tr/

7. voxipera

Paraşüt Kazası, Şanslı Paraşütçü

Umarım bütün kazalar böyle talihli sonuçlanır... http://www.dailymail.co.uk/news/article-1206702/Skydiver-survives-1-000ft-fall-aircraft-hangar-roof-parachute-failed-open.html...
  8. voxipera

Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Dün ve bugün sea kayak eğitimi almış biri olarak: Sevgili Çağatay' a bizi sea kayak konusunda bilgilendirdiği ve denize daldırdığı için :)..., sevgili Volkan' a (orion) gezenbilir'de eğitimi bize haber verdiği ve katılmamıza önayak olduğu için, sevgili...
  9. voxipera

Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü

Ynt: Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü dogum gunun kutlu olsun seval nice mutlu ve saglikli yaslara :)

10. voxipera

Gezenbilir Bisiklet Grubu; Belgrad Ormanı Gezisi Duyurusu (09 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu; Belgrad Ormanı Gezisi Duyurusu (09 Ağustos 2009) ben de bisiklet bulamayanlardan olacağım galiba. acaba bizde yürüyüş mü yapsak aynı zamanda belgrad' da ::)

11. voxipera

Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler....

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... ne güzel haberler. allah mutlu etsin sizleri.. ilk gezenbilir bebeğinin yerinde olmak isterdim. doğuştan sınırsız gezme bileti ve onu seven bir sürü gezenti ablası ve abisi olacak. gerçekten çok şanslı velet:) selma ve...
  12. voxipera

Gezenbilir Bisiklet Grubu; Belgrad Ormanı Gezisi Duyurusu (09 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu; Belgrad Ormanı Gezisi Duyurusu (09 Ağustos 2009) Ben katılmak isterim ama söyledeğin malzemelerin hepsini edinmem lazım önce :) Neyse bisikletçi arkadaşlarıma iyi davranmaya başlayayım hemen. Nereden ne yardım gelecek belli olmaz:)))

13. voxipera

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Harika fotoğraflar... Çekenlerin ellerine sağlık.
  14. voxipera

Arkadaşımız Gökhan Bilgiç'in Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Gökhan Bilgiç'in Babası Vefat Etmiştir allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun...
  15. voxipera

Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir başınız sağolsun seval. allah rahmet eylesin...

16. voxipera

Yamaç Paraşütü Dersleri

Ynt: Yamaç Paraşütü Dersleri üzüldüm gerçekten:( geçmiş olsun. umarım iyileşmişsinizdir.
  17. voxipera

Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun nice senelere mert. mutlu yıllar...
  18. voxipera

Temmuzda Yamaç Paraşütü

Ynt: Temmuzda Yamaç Paraşütü Pek kimse ilgilenmedi sanırım ama ben bir kez daha hatırlatayım bu konuyu. 29 temmuz' da başlıyor eğitimler. Denizli'de... http://www.ucuskulubu.com/tr/

19. voxipera

Ölüdeniz Uçuş Videosu

Ynt: Ölüdeniz Uçuş Videosu çok güzelll!! bayıla bayıla izledim. kıskandırıyorsunuz insanları:)
  20. voxipera

Arkadaşımız Mustafa Avcı'nın (Neriman-Mustafa) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Mustafa Avcı'nın (Neriman-Mustafa) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum gününüz kutlu olsun. nice mutlu ve sağlıklı senelere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri