Arama sonuçlarınız

1. voxipera

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) şampiyon zıplayanbilir bambina olmuş bence. 'uçanbilir' desek daha dogru olur sanırım :o

2. voxipera

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) evime biraz önce ulaştım... benim için unutulmaz bir kamp oldu. emeği geçen ve katılan herkese teşşekkür ediyorum:)
  3. voxipera

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) arkadaşlar merhaba. bolu'ya gitmek için yarın 15.00'da okmeydanından yola çıkmayı planlıyorum. (cuma-köprü trafiğine yakalanmamak için, istanbulda trafiğe yakalanmamak mümkün değil ama :)) arabada tek kişiyim. bana eşlik etmek...

4. voxipera

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) Damdan düşer gibi etkinliklere katılan ben üzgünüm bu etkinliğe katılamayacağım için:) pazar günü ne yazık ki çalışmak zorundayım. iyi eğlenceler size. fotoğraflarınızı siteden takip ederiz artık...
  5. voxipera

RoofTop Tents (Araç Üstü Çadır ve Tente)

Ynt: RoofTop Tents (Araç Üstü Çadır ve Tente) Çok güzelmiş gerçekten. güzel olan herşey pahalı olmak zorunda mı:)

6. voxipera

Gezenbilir "Güz Sancısı" Filmini İzlemeye Gidiyor

Ynt: Gezenbilir "Güz Sancısı" Filmini İzlemeye Gidiyor

7. voxipera

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) yedek liste 5- ayşe izci +1 (cuma-cumartesi) 2 kişilik oda- istanbul:)
  8. voxipera

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) teknolojiden uzak kalmak artık bünyeye zarar. sadece 1 gece bakmadım nete, yer kalmamış bile:) neyse başka sefer artık.. ama yedeklerde yer olursa gelmek isterim
  9. voxipera

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) aslında gelemek isterim ama daha önce hiç katılmamıştım. biraz bilgi verebilir misiniz etkinlik hakkında:)

10. voxipera

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... karate

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı