Arama sonuçlarınız

1. teksheytan

Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka

mrb suburbana ya da blazera olacak ebatlarda güneşliği nereden tedarik edebiliriz acaba? kime sorsam amerika dan diyor yaa inadına fiberciden özel yaptırcam yoksa... bana yardımcı olursanız sevinirim... tşkler...

2. teksheytan

Yakıt Karşılaştırması

Ynt: Yakıt Karşılaştırması sizin aracınız lpg li değil miydi acaba?? dizel motor mu koydunuz?? bende 6,5 lt motor var uzun yolda ortalama 10 lt kırsal motorin yakıyor...
  3. teksheytan

İşinize Yarayabilir!!

Ynt: İşinize Yarayabilir!! gerçekten çok işe yarar bu site...

4. teksheytan

Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz?

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? ewet şimdilik her şey çok güzel.. Dha iyisi ve daha büyüğü sizin olsun :))
  5. teksheytan

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? ewet hayrettin ustanın oğlundan aldım..

6. teksheytan

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım harbiden oha yani... bence bunu herkesin izlemezi lazım :)

7. teksheytan

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? :D:D:D
  8. teksheytan

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? netten baktım 2881 cc gibi bi rakam yazıyodu.. vergisi 200 lira o yüzden 6 aylık... önemli değildir bncede :D
  9. teksheytan

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? ruhsatta eksik bölümler var aslında motor cc :boş mesela beygir : 110 kw yazıor ama beygir gücü 200-250 den aşağı değil bnce.. bu durum sıkıntı yaratır mı acaba?

10. teksheytan

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? hummer motoru var dediler bana sadece turbosu yokmuş

11. teksheytan

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? ewet öyleymiş.. kıymetli bir motormuş sanırım
  12. teksheytan

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? ewet o araba.. aldık bakalım başa belayı :D

13. teksheytan

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? aldım sonunda hem otomatik hem dizel :D
  14. teksheytan

80-90 arası otomatik suburban arıyorum

Ynt: 80-90 arası otomatik suburban arıyorum peki tşk ederm
  15. teksheytan

Ynt: 80-90 arası otomatik suburban arıyorum olur weriin. arayayım hemen...

16. teksheytan

Ynt: 80-90 arası otomatik suburban arıyorum öle miii... internette ilanı war mı?? nasıl bakabilirizacaba??
  17. teksheytan

Ynt: 80-90 arası otomatik suburban arıyorum otomatik arıyorum ben. yinede tşk ederim..
  18. teksheytan

arkadaşlar bildiğiniz satılık suburban warsa temiz otomatik vites lütfen söleyin :))

19. teksheytan

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? bnm bildiğim kadarıyla otomatik şanzuman daha çok masraflı olabiliyormuş..ama jipde de otomatik aranır yaa rahatlık konusunda.. ben öle her haftasonu araziye çıkmam.. ama canım istediğinde de yoldan çıkmayı isterim yani :)) hoş türkiye...
  20. teksheytan

mrblar ben suburban ya da blazer almak üzereyim fakat vites seçeneğine karar veremiyorum bir türlü.. manuel olanlar kamyonet kullanıyormuş hissi weriyor diye duydum ama bu konudaki düşüncelerinizi almak isterim... tşkler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri