Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb
suburbana ya da blazera olacak ebatlarda güneşliği nereden tedarik edebiliriz acaba? kime sorsam amerika dan diyor yaa inadına fiberciden özel yaptırcam yoksa...
bana yardımcı olursanız sevinirim... tşkler...
Ynt: Yakıt Karşılaştırması
sizin aracınız lpg li değil miydi acaba?? dizel motor mu koydunuz?? bende 6,5 lt motor var uzun yolda ortalama 10 lt kırsal motorin yakıyor...
Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz?
netten baktım 2881 cc gibi bi rakam yazıyodu.. vergisi 200 lira o yüzden 6 aylık... önemli değildir bncede :D
ruhsatta eksik bölümler var aslında
motor cc :boş mesela
beygir : 110 kw yazıor ama beygir gücü 200-250 den aşağı değil bnce..
bu durum sıkıntı yaratır mı acaba?
bnm bildiğim kadarıyla otomatik şanzuman daha çok masraflı olabiliyormuş..ama jipde de otomatik aranır yaa rahatlık konusunda.. ben öle her haftasonu araziye çıkmam.. ama canım istediğinde de yoldan çıkmayı isterim yani :)) hoş türkiye...
mrblar ben suburban ya da blazer almak üzereyim fakat vites seçeneğine karar veremiyorum bir türlü..
manuel olanlar kamyonet kullanıyormuş hissi weriyor diye duydum ama bu konudaki düşüncelerinizi almak isterim... tşkler