Arama sonuçlarınız

1. dinamiq3

WJ 2" Yükseltme Kiti: Amortisör

Ynt: WJ 2" Yükseltme Kiti: Amortisör Zj de 4" kit ile 265/75 i sigdirdik on tamponu ileri alip traslamak zorunda kaldik, tam turlarda lastik ic kismi kollara degmekte ondan sebep 245 dedim. Diger zj de 2" get ile 31-10.5-15 i sadece direksiykn turunu kisalttirarak sorunsuz kullaniyoruz...

2. dinamiq3

WJ 2" Yükseltme Kiti: Amortisör

Ynt: Wj 2" Yükseltme Kiti: Amortisör bence sadece get+amortisöre bu kadar yatırım yapmayınız, rakamı yükseltip 3.5" civarı flexi bir kit bakınız yada da 2" wj get takımları yaptırıp üstüne orjinal lastik getleride ekleyip takın. Getlerin maliyeti 200-300 TL + montaj işçiliği olur. 245/75/16...
  3. dinamiq3

Istanbul (Anadolu) Hafif Off Road parkur tavsiyesi

Ynt: Istanbul (anadolu) Hafif Off Road Parkur Tavsiyesi Aydos bildiğim kadarı ile İstanbul'un en yüksek tepesi (530 metre civarında), telefon sinyali dağ içindeki ana yollarda sorun yaşatmıyor, güzel manzaralı yerler var, dik inişleri öncelikle kontrol ediniz sonlara doğru bozulmuş yollar var...

4. dinamiq3

Istanbul (Anadolu) Hafif Off Road parkur tavsiyesi

Ynt: Istanbul (anadolu) Hafif Off Road Parkur Tavsiyesi Muhtemelen standart asfalt lastiği ile sıkıntı yaşarsınız, kış geldi ormanlık alanlar şehir içi gibi değil daha sık yağış alıyor ve toprak yumuşamaya başladı, şimdiden bazı yerlerde ciddi etaplar oluştu bile, girdiğiniz yollarda...
  5. dinamiq3

97 Zj 5.2 V8 Yardım Acil

Ynt: 97 Zj 5.2 V8 Yardım Acil ;) rica ederim Tapataklak gönderildi..

6. dinamiq3

97 Zj 5.2 V8 Yardım Acil

Ynt: 97 Zj 5.2 V8 Yardım Acil Umarim cozum olur ;) Tapataklak gönderildi..

7. dinamiq3

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları merhaba, 98 cherokee kare kasa için yapabiliyormusunuz? Yeriniz nerede?
  8. dinamiq3

97 Zj 5.2 V8 Yardım Acil

Ynt: 97 Zj 5.2 V8 Yardım Acil kaloriferi ön cama üfleme yada ön cam + ayaklar şeklinde kullanıyorsanız aynı zamanda klimanızda çalışıyor, buğu çözücü özellik olarak, bundan sebep oluşan bir su olabilir diye aklıma geldi ;) arazi ile ilgili ilk etapta servisinize ayar yaptırmaya çalışın, basit...
  9. dinamiq3

Track Bar Braketi

Merhaba, Öncelikle belirtmek isterimki konuyu forumlar içerisinde araştırdım ancak bilgiye ulaşamadım. XJ için track bar uzatmak için braket varmış, biraz araştırdım ancak hazır olarak Türkiye içerisinde satan bulamadım, yurt dışı sipariş vermeden önce birde sizden fikir almak istedim...

10. dinamiq3

Üstadlar Yardım Lütfen.

Ynt: Üstadlar Yardım Lütfen. Turbo hortumları ve turboyu kontrol ediniz, turbonuz muhtemelen çalışmıyor yada hortumdan kaçırıyor. Çok basit bir hortum bu şekilde tepki verebiliyor.

11. dinamiq3

Zj 5.2 Offroad Tasarımı

Ynt: Zj 5.2 Offroad Tasarımı 97 ZJ de 2" get ve orjinal lastik get ile, 31x10.5x15 BF AT lastik ve ofsetsiz orjinal laredo jantı ile kullanan arkadaşım var, sadece direksiyon turuna ufak bir ayar yapıldı rotcuda. Herhangi bir kesme biçme ve tadilat yapılmadı. Bilginize.
  12. dinamiq3

Xj,,,zj Sorunsalı

Ynt: Xj,,,zj Sorunsalı zamanla detaylı bilgiye sahip olacaksınız :) 91 model ve üzeri h.o. motor olarak geçer ve sıralı sistem lpg kullanımına uygundur, diğer 4.0 a göre 20 hp civarı daha güçlüdür. bende ilk bakmaya başladığımda 89 ve 90 model 2 araç baktım begendimde ama yaptığım araştırmalar...

13. dinamiq3

Xj,,,zj Sorunsalı

Ynt: Xj,,,zj Sorunsalı 90 model olup 91 model trafige çıkışlı olması H.O motor olmadığı gerçeğini değiştirmez. Rakamlara dikkat edelim, 91 yazarlar araç başında 90 ama 91 çıkışlı derler. 90 modelde LPG de sorun yaşarsın, sıralı sistem uyum sağlamıyor, eski tip takıldımıda ayar tutmuyor. 91...
  14. dinamiq3

Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması ZJ asfalt kullanımına daha yatkın ancak şaft ve aks ları XJ gibi mafsallıya çevirirseniz arazide XJ nin performansına yakın olacaktır, tabi buda iyi bir maliyettir. Gerçekten iki araç içinde hangisinin iyi olduğu konusunda net bir çözüme...
  15. dinamiq3

1998 Xj'de Hangi Transfer Case Var?

Ynt: 1998 Xj'de Hangi Transfer Case Var? Benim aracım 98 XJ country, 2 yıldır sorunsuzca kullanıyorum, arazi ve asfaltta herhangi bir sorun yaşamadım. Arazim NP-231, lastiklerim 33 BF MT, yükseltmem şuan 5" te. Araç gayet stabil. 2 arkadaşımda zj var, sürekli bilgi ekranında sensör hataları...

16. dinamiq3

Kare Kasa İçin Get Arıyorum

Ynt: Kare Kasa İçin Get Arıyorum Offroadaksesuar dan temin edebilirsiniz.
  17. dinamiq3

Kare Kasa İçin Get Arıyorum

Ynt: Kare Kasa İçin Get Arıyorum Gerekli tadilatlar yapildi ve 2" get koyuldu suan da herhangi bir sorun yok. Pitman icin limite geldi o yuzden 2" ten fazlasina cikmadik. Tesekkurler.
  18. dinamiq3

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel Motor Yerine Benzinli Motor satıp 4.0 olanını almak sizin için daha karlı olur. ayrıca dizeli benzinliye benzinliyi dizele çevirmeniz yasal olarak mümkün değil, eskiden değişiklikler işletiliyordu ama artık olmuyor malesef.

19. dinamiq3

Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni

Ynt: Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni merhaba, mobil antenlerden elinizde kalan var mı? soldan 2. yada 3. olabilir. iyi günler.
  20. dinamiq3

Nihayet Cherokee Xj Alıyorum...

Ynt: Nihayet Cherokee Xj Alıyorum... Aracınız güzel görünüyor, eğer temiz ve bakımlı ise fiyat olarakta gayet iyi anlaşmışsınız. Fiyat yüksek gibi düşünmemek lazım, araç almaya kalkınca bu paralara temiz 2.bir araç bulamayabilirsiniz, daha uygun bulacağınız araçlarda bir kaç içerisinde zaten...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri