Arama sonuçlarınız

1. dinamiq3

Satılık Miidland Araç Telsizi 150 Tl

Ynt: Satılık Miidland Araç Telsizi 150 Tl fiyat nedir?

2. dinamiq3

Nihayet Xj Aldım,

Ynt: Nihayet Xj Aldım, Hayırlı olsun, kazasız belasız, sorunsuz binersiniz inşallah.. Yakıt konusunda güzel bir performans sergilemişsiniz. Kafanız karışmasın araç aslan gibi 4.0 :) Benim 98 xj de 1.600cc yazıyor, eskiden işlemler bu kadar online yürümüyorken işe yarıyormuş bu ruhsat...
  3. dinamiq3

Grand Cherokee "zj" Parçaları,

Ynt: Grand Cherokee "zj" Parçaları, Merhaba, Valla sistemi bende cozemedim bi mesaj geldi ama tekrar bulamadim. Aracin servis isleri var onlar bitsin once tamiri denenecek sonra duruma gore sizinle irtibata gececegim. Tesekkurler.

4. dinamiq3

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Hayirlisi olsun umarim hosunuza gider
  5. dinamiq3

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Umarim gonlunuzdeki araci bulursunuz, hayirlisi olsun.

6. dinamiq3

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Evet dogru o arac, ilani o zaman baska bir araci almak icin koymustu sonra arac satildi ve kaldirdi ilani. Yeni bir ilan acicak onumuzdeki hafta.

7. dinamiq3

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi 91 model bordo renk, 4.5inc yukseltme, 265/75/16 yokohama mt lastik, 8" offroad jant 5 adet, flowmaster egzoz, vinc, celik tampon, tavan sepeti, stepne ve sisler sepette. Dodikler var. Temmuz ayinda sanziman tribunu yenilendi, arazi sanzimani bakimi yapildi, mekanik tum...
  8. dinamiq3

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Evet bu aracta diri duruyor.. size attigim maili aldinizmi bilmiyorum ama dedigim gibi istanbul'a yolunuz duserse arkadasiminda arabasini gormenizi isterim. Numaradan kendisine ulasirsaniz resimleri yollar fikriniz olur.
  9. dinamiq3

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Bu aracı hatırladım.. 2 sene önce ben bakmıştım buna benimkini almadan önce, Hakan bey deydi o zaman, şuan Hakan bey den sonra 3. kişide araç.. Ayrıca bu araba 91 model değil.. 90 model.. (kontrolünü yaptım plakadan) 91 model ve üzeri makbul diye biliyorum, H.O. motor...

10. dinamiq3

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi bu araç için bahsetmiyorum ama hangi aracı alacak olursanız yaş fazla olduğu için didik didik baktırın ustanıza yoksa çok başınız ağrır..

11. dinamiq3

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? 96 model 4.0 olana ben bir arkadaşım için baktım, araç gümrükten alınma, önceki sahibi aracın rengini beyazdan bordoya çevirmiş, altına baktığımda tüm mekanik aksam yağ içerisindeydi, trimleri çok düzgün değildi. Detayları konuşmadan teşekkür ettik ve ayrıldık yanından...
  12. dinamiq3

Kare Kasa İçin Get Arıyorum

Ynt: Kare Kasa İçin Get Arıyorum (grand Cherokee Ön Geti Aranıyor) Grand cherokee ön get aranıyor 3" yada 2" olabilir, ilk etapta yenisini yaptırmak yerine boşta olan kullanmayan var ise bu şekilde temin etmek taraftarıyım. ;D

13. dinamiq3

Ynt: Kare Kasa İçin Get Arıyorum Ooo cok guzel, tesekkur ederim bilgi icin. O zaman ben grand geti bakmaya basliyayim ;) Sizin kullandiginiz get kac cm lik? Sikinti yasatiyor mu yada memnun olmadiginiz bir nokta var mi? Kit uzerine yapacagimdan cok sikinti yasamam gibi geliyor bana.
  14. dinamiq3

merhabalar, aracımda şuan 3" skyjaker kit var ancak yüksekliği tatmin etmemekte beni, servise gösterdim amortisör boyları yeterli dedi ve track bar tadilatı ile 8cm e kadar koyabiliriz dedi. 2 yada 3 inç get arıyorum bilen duyan elinde olan varmıdır? aklıma takılan bir soru ise grand cherokee...
  15. dinamiq3

Grand Cherokee "zj" Parçaları,

Ynt: Grand Cherokee "zj" Parçaları, merhaba, orta konsoldaki vic bilgi ekranı çalışıyor mu? Sağ dikiz ayna camı lazım bide. var ise bu parçalar iletişim bilgisi ve fiyat rica ederim.

16. dinamiq3

Midland 199a icin anten ariyorum .

Ynt: Midland 199a İcin Anten Ariyorum . Teşekkürler İbrahim bey, mesajınızı aldım.
  17. dinamiq3

Ynt: Midland 199a icin anten ariyorum . Tesekkurler Oguzhan bey, Google amcadan arattirdim simdi 165cm gibi cikti uzunlugu iyimis. Iletisim bilgisini bende rica ederim.
  18. dinamiq3

Ynt: Midland 199a İcin Anten Ariyorum . merhaba, bu anten kaç cm olmakta, bende görsel olarak düşünüyorum tampona ;)

19. dinamiq3

XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Xj Sahipleri Kaç Kişiyiz? XJ SAHİBİ NİCKİ MODELİ ve RENGİ BULUNDUĞU ŞEHİR. 1- Özgür ŞENYURT ozgursenyurt 88 / kırmızı Ankara 2- Fatih YILDIRIM tanyolu...
  20. dinamiq3

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Takip :o

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.