Arama sonuçlarınız

1. manyakbiradam

Kahramanmaraş Fırnız Vadisi - Suçatı Baraj Gölü Keşif Gezisi (21-22 Eylül 2008)

abi çok güzel olmuş gezi kendimin olmadığı bir gezi görünce garip oldum biraz yanlız Biloda ordaydı gözümden kaçmadı balık tutmuşunuz içim gitti valla bu taraflara gelme düşünceniz yokmu hani deniz kenarı kumsalda falan ofrooad olmazmı :)) birde mercedes G perfonmansı nasıl herkesin emegine...

2. manyakbiradam

Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009)

Ynt: Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009) Çok güzel bir etkimlik olmuş,Paylaşım için teşekkürler
  3. manyakbiradam

Gaziantep İbrahimli Yöresi Test Parkuru Off-Road Gezisi (23 Temmuz 2009)

Ynt: Gaziantep İbrahimli Yöresi Test Parkuru Off-Road Gezisi (23 Temmuz 2009) paylaşım için teşekkürler göktuğ abi biliyordum bu pazar geziye gidecegini sabah iş yerine geldigimde ilk işim gezenbiliri açmak oldu,Bu hafta nereye gittiler dedim acaba yanılmamışım işler düzelince inşallah gezilere...

4. manyakbiradam

Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009) Süleyman abi sana gerçekten hak veriyorum bende ordaydım kimse alınmasın ama şunuda söylemek istiyorum orda Bülent abi madem jeepciler her zaman birbirine destek olur diyorsunuz yönetimi suçluyorsunuz orda herkes birlik...
  5. manyakbiradam

Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009) bizde o etkinlikte vardık ama nedense yarışma iptal oldu ve daha bir sürü olaylar tamam güleryüze lafımız yok ama organizasyon zayıftı daha herkes yarışmadan ödül törenine geçildi benimde aklımdan şu geçiyor heralde ödül...

6. manyakbiradam

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap tebrikler fiat 682

7. manyakbiradam

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap hayır biraz ipucu vereyim isterseniz 1952 model
  8. manyakbiradam

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap aslında tanıdık o kadar yabancı degil
  9. manyakbiradam

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap

10. manyakbiradam

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap tebrikler dogru cevap

11. manyakbiradam

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap
  12. manyakbiradam

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap DAF

13. manyakbiradam

Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009) gerçekten tam bir takım çalışması olmuş herkesin emegine saglık çok güzel fotoraflar güzel bir gezi olmuş
  14. manyakbiradam

Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009) daha çok resimler bekliyoruz etkinlikler için herkesin emegine saglık bu mevsimde kar biraz şaşırttı osmaniye güzel bir etkinlik olmuş daha resim ve video bekliyoruz
  15. manyakbiradam

Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (3 Mayıs 2009)

Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (3 Mayıs 2009) resimlerinizi merakla bekliyoruz özledim osmaniyeyi umarım çok güzel olmuştur geziniz

16. manyakbiradam

Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (3 Mayıs 2009)

Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (3 Mayıs 2009) benim memleketim keşke yakın olsaydık göktug abimle bizde gelirdik kesin çiftmazıyı geçince göl var solda şimdi oralar çok çamurdur ugramanızı tavsiye ederim bol resimli videolu eglenceler dilerim şimdiden herkese...
  17. manyakbiradam

Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009)

Ynt: Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009) Orada olup o denediğiniz yerleri denemk isterdim. Eminim Suzukiden daha yukarı çıkardı benim CJ ;D
  18. manyakbiradam

Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009)

Ynt: Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009) ilk video süper . Kırmızı CJ belki Türkiye de ki ilk SOA 4 silindir Tuzla dır. Aracın hayırlı olsun Mehmet kardeş. Çok diri duruyor. Güzel de gidiyor her zamanki gibi. ( bu arada ben Göktuğ ;D)

19. manyakbiradam

Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009) (ben Göktuğ aktivasyon maili alamıyorum ve gezenbilire kendi ismimle giremiyorum. bu isim için kusura bakmayın :D) Yaşar hocam elinize sağlık çok güzel yerleri gezmişsiniz. Bu arada grup her geçen...
  20. manyakbiradam

Gaziantep Işıklı Baraj Gölü Keşif Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gaziantep Işıklı Baraj Gölü Keşif Gezisi (11 Ocak 2009) abi yine dur durak yok gezilere devam valla iyisin çok güzel olmuş geziniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri