Arama sonuçlarınız

1. manyakbiradam

Turhal Çevresi Off-Road Test ve Keşif Gezisi (04 Aralık 2008)

Ynt: Turhal Çevresi Off-Road Test ve Keşif Gezisi (04 Aralık 2008) abi traktör lastikleri şart oldu artık bizim jeep e yoksa oralarda kalmacak bir jeep degil.

2. manyakbiradam

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) sagul teşekkür ederim gerçekten hızlı bir giriş oldu heralde son olur bu uçuş bir daha uçmaya cesaret yok gerçekten çok güzeldi ama bir o kadarda korkutucu oldu benim için yani ömrüm boyunca unutmayacagım bir deneyim oldu sanırım
  3. manyakbiradam

Turhal Dağları Uçan CJ'ler Off - Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: Turhal Dağları Uçan CJ'ler Off - Road Gezisi (23 Kasım 2008) mondial abi her zaman bekleriz buyrun tokata gelin bir hafta sonu beraber gezelim misafirimiz olun kokpilot olursunuz ama bu sefer uçmam :) merak etmeyin

4. manyakbiradam

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba adım uğur siteyi ve bu jeep merakını göktuğ abim sayesinde tanışmış oldum yaklaşık 2 yıldır ufak tefek göktug abinin yanında copilot olarak görev yapmaktaydım ilk gezimde kendi kullandıgım cj ile 4 tekeri yerden kesebildim anladımki bende de doguştan...
  5. manyakbiradam

Turhal Dağları Uçan CJ'ler Off - Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: Turhal Dağları Uçan CJ'ler Off - Road Gezisi (23 Kasım 2008) cj uçarmı demeyin ben bizzat denedim tabiki göktug abim bişey olmaz dedikten sonra onayı aldım ve uçtum kanatları olmasada cj uçarmış ben yaşadım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri