Arama sonuçlarınız

1. bsencan

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 İsmail abi sen boşuna araştırmazsın, aklında bir proje şekilleniyor sanki :)

2. bsencan

imdattttttt beynim durdu yardım edin

Ynt: imdattttttt beynim durdu yardım edin Sabah kalkınca, aç karnına, tok karnına :) Güzel tavsiye olmuş.
  3. bsencan

offroad nedir?

Ynt: offroad nedir? Emir Bey ve Reha abi ellerinize ve emeğinize sağlık çok güzel olmuş hem yazı hemde sunum

4. bsencan

tüm dustercıların dikkatine

Ynt: tüm dustercıların dikkatine Ümit Bey öncelikle Allah analı babalı ve sağlıklı, huzurlu büyütmeyi nasip etsin. Şubat ayında benim de oğlum olduğu zaman abimin bana şaka yollu söylediği "içini kurcalama, pilini değiştirmeye kalkma" lafını modifiye edip, "yağını suyunu anneye bırakın siz...
  5. bsencan

Rc Landrover Araçlar

Ynt: Rc Landrover Araçlar Bunlarda benden olsun :) http://www.youtube.com/watch?v=Cs3tdc9gz6g&feature=player_detailpage http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=61yFjN-KhKE Bu video da da aracın start/stop, sis farı, sürüş farı ve sinyallerinin nasıl açılıp kapandığını...

6. bsencan

89 hilux 4x4 de konfor

Ynt: 89 hilux 4x4 de konfor Sırtınızdaki rahatsızlıktan bahsettiğiniz için aklıma gelen bir şeyi paylaşmak istedim (ben de de bel fıtığı olduğundan dolayı) aracınızın koltuğu orijinal koltuk ise ve herhangi bir değişim yada sünger dolgu değişimi yapılmadı ise buda çok ağrıya sebep olur...

7. bsencan

Fiat SCUDO 1,9 D

Ynt: Fiat SCUDO 1,9 D Araba zaten kendisini ispat etmiş, ona diyecek söz yok :) ama resimler de ayrı güzel olmuş, tam bir turistik gezi gibi geldi :) ellerinize ve paylaşımınıza sağlık.
  8. bsencan

Bir JEEP bunu yapamıyorsa sorun araç da değil sürücüdedir... :)

Ynt: Bir JEEP bunu yapamıyorsa sorun araç da değil sürücüdedir... :) Cenk Bey kesinlikle haklısınız, zaten işin zevki başınıza ne gelebileceğini kestiremeden çamura girmek ya da kayaya tırmanmak. Ama video da benim gördüğüm kullanan abide biraz kabahatli (Nasreddin hocanın dediği gibi "hiçmi...
  9. bsencan

Ynt: Bir JEEP bunu yapamıyorsa sorun araç da değil sürücüdedir... :) Cenk Bey tabii ki 4x4 bir araç ama sonuçta bir şoför de aracının yapabileceklerini ve yapamayacaklarını anlık olarak tahmin edebilmeli. hoş burada tahmin edememesi daha iyi olmuş, bize de seyirlik bir görüntü yaratmış :)

10. bsencan

http://www.youtube.com/watch?v=wMfqVpPzpd8

11. bsencan

Mega lifted l200

Ynt: Mega lifted l200 güzel olmuş
  12. bsencan

hummer cherokee 4.7

Ynt: hummer cherokee 4.7 takip

13. bsencan

suzuki vitara arıyorum

Ynt: suzuki vitara arıyorum ...
  14. bsencan

Ford Ranger Dodik Uygulaması

Ynt: Ford Ranger Dodik Uygulaması bravo çok başarılı olmuş
  15. bsencan

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER takip

16. bsencan

1992 xj yoldan çıkarıyoruz

Ynt: 1992 xj yoldan çıkarıyoruz ... :)
  17. bsencan

Necvox DVA 9823HD Grand Vitara

Ynt: Necvox DVA 9823HD Grand Vitara cihazınız 16:9 formatında ve 800x480 çözünürlükte bir ekrana sahip, dolayısı ile sizinde video ayarlarken bu çözünürlükte video dönüştürmeniz gerekebilir
  18. bsencan

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution takip

19. bsencan

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi inanılmaz olmuş, elinize ve emeğinize sağlık
  20. bsencan

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım takip

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı