Arama sonuçlarınız

1. bsencan

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi ürpererek takip ediyorum :)

2. bsencan

İZOFF'un İkiz Rubiconları

Ynt: İZOFF'un İkiz Rubiconları o zaman takipppp
  3. bsencan

zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız

Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız Abi Büyüksün :)

4. bsencan

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Rica ederim. Bizde ki dobloyu biz Bursada Ban Oto da bulabildik 2010 Kasım ayında, oda Kargo modeli olduğu için. Şu anda dediğiniz gibi inanılmaz bir yoğunluk varmış ama talep var diye zam yapmaları ne kadar iş ahlakına uygun o tartışılır işte
  5. bsencan

Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri

Ynt: Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri En kısa zamanda davete icabet edeceğim Bülent Bey ;)

6. bsencan

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. merhaba, Bizim iş yerinde satılan UPS leri sevkiyata çıkan arkadaşlar tıkabasa dolduruyorlar, tahmini 800 - 850 kilo civarında ağırlık yapıyor haliyle çekişi biraz düşüyor aracın ama konfor yol tutuş ya da yürür de herhangi bir sıkıntı yaşamadık...

7. bsencan

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Merhaba Bende iş yerinin bana verdiği 2011 Doblo Cargo yu kullanıyorum, şu anda 10000 Km yi doldurdu, daha periyodik bakıma girmedi (20.000 Km de bir oluyor periyodik bakımları) ancak daha önceki kasalarınıda kullanmış biri olarak, 2011 de Doblo...
  8. bsencan

Ynt: Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri Bülent Bey teşekkür ederim, en kısa zamanda hem kahvenizi içmeye hemde izniniz olursa sizin aracın resimlerini çekmeye gelirim. (şahsi arşivim için :))
  9. bsencan

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Yüce Allahım doğum gününde ona okuduğumuz her duayı kabul etsin. Hala arada bir yazılarını okudukça sanki bir mesaja cevap yazacak gibi geliyor :'( :'( :'(

10. bsencan

Ynt: Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri valla benim kullandığım araçta BP nin taşıtmatiği olduğu için sizin oradan yakıt alamıyorum Bülent Bey, ama sırf sizin Navara yı görücem diye her türlü abur cubur u, suyu, sigarayı falan almaya sizin oraya geliyorum :))

11. bsencan

Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu takip :)
  12. bsencan

En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda Seval hanım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

13. bsencan

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda Serhat bey çok teşekkürler.
  14. bsencan

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda Mustafa Bey çok sağolun.
  15. bsencan

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda Sedat Bey çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.

16. bsencan

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda Hasan Bey teşekkür ederim.
  17. bsencan

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda Oğlunuzun maaşallahı var, ve o land in aynısı ve farklı versiyonlarından bende aldım bizimkine demek ki virüs genetik miş :)
  18. bsencan

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda İbrahim Bey teşekkür ederim.

19. bsencan

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda Çok teşekkür ederim :)
  20. bsencan

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda Çok teşekkür ederim. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri