Arama sonuçlarınız

1. bsencan

En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda

Merhaba dün saat 12:44 itibarı ile oğlumuz Doruk Kayra ŞENCAN dünyaya geldi, sanırım kendisi en küçük gezenbilirci olmaya aday :D :D :D

2. bsencan

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? Ace yetmez, Kosla oxilere gelesiniz :P Şaka bi yana mükemmel olmuş, sanırım bana L yada XL olur, baktık olmuyo bi L bi XL sipariş edices artk :)
  3. bsencan

Insignia Parrot MKi9200 montajı

Ynt: Insignia Parrot MKi9200 montajı Neden ;D ;D ;D Şakaydı tabii : ;)

4. bsencan

Avcılar İçin Özel Tasarım "Toyota Tundra"

Ynt: Avcılar İçin Özel Tasarım "Toyota Tundra" inanılmaz güzel olmuş, aklım gitti desem yeridir.
  5. bsencan

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye GETTİİİİ GETTİİİİİ :'( :'( :'( Çok mu abarttım acaba ::)

6. bsencan

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım

7. bsencan

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye ben ilk duyduğumda BEKO diye, herhalde arçelik falan gibi bişi demiştim. Ne bileyim Beko diyince aklıma hep KOÇ grubu geliyor :)
  8. bsencan

Böyle Bir Şeyler İstemez misiniz?

Ynt: Böyle Bir Şeyler İstemez misiniz? vallahi ben seyrediyorum her gün :) bu arada çalıştığım firmada da uzaktan kumandalı ve pilli lisanslı otomobillerin ithalatı yapılmakta ama bu video yu seyrettikten sonra bizimkiler ı ıhh :)
  9. bsencan

Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular http://www.burglass.org/index1.html buraya bakabilirmisiniz

10. bsencan

Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular Geçmiş olsun, servet düşmanı bunlar yahu :(

11. bsencan

Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı

Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı çok şık olmuş, ellere ve emeğe sağlık. Jimny nin hakettiği aksesuarlar bunlar :)
  12. bsencan

Toyota Sticker Yaptırıyorum İsteyenler

Ynt: Toyota Sticker Yaptırıyorum İsteyenler

13. bsencan

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ::) Özür dilerim :(
  14. bsencan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Hayır batmakda bişi değil, hayatta bırakmaz benimki, direk gönderir tahtalı köye ;D ;D ;D
  15. bsencan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım öLE OLURSA BEN DE EŞİMİN BİLEZİKLERİ BOZDURCAM BAKIN SONRA BATMAYALIM :p :p :p

16. bsencan

BMW 330 Pick-up

Ynt: BMW 330 Pick-up ŞİMDİ BU ARABAYI AL İSTANBULA GETİR, RUHSATA KAMYONET YAZSINLAR, KÖPRÜDEN GEÇEME... EEEE NE ANLADIM BEN BU İŞDEN :p
  17. bsencan

K1 Belgesi

Ynt: K1 Belgesi K1 belgesi ancak firma üzerine kayıtlı bir kamyonet, panelvan yada kamyon için alınır. bununla ilgili oalrak aşağıdaki açıklama sanırım yeterli gelecektir. Unutmadan eğer aracınız kendi üzerinize yani hususi olarak ruhsata kayıtlı ise K1 belgesi gerekmez. K1 Belgesi K 1 Yetki...
  18. bsencan

Ynt: Böyle Bir Şeyler İstemez misiniz? Reha abi (anlayışına sığınarak abi diyorum) valla benim içim gitti özellikle 5:55 den sonrası deli güzeldi ya :)

19. bsencan

http://vimeo.com/18262671
  20. bsencan

Şans mı, Tedbir mi?

Ynt: Şans mı, Tedbir mi? Bencede % 100 şans, kemer takmadığı ve elindeki içecek kutusunun kola olmayacağını varsayarsak :P çok büyük şans bile diyebiliriz. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri