Arama sonuçlarınız

1. bsencan

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Sn. Hocam Her ne kadar mütevazi davransanız da ben ve benim gibi son kullanıcılar için gerçekten çok aydınlatıcı bilgiler paylaşıyorsunuz. Mesela kısa uzun far aydınlatması örneğiniz, ya da vites aralıkları ile ilgili görüşleriniz gerçekten benim o anı gözümde...

2. bsencan

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Sn. Hocam öncelikle aracınızı kazasız belasız ve iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Yazdıklarınızı bir solukta okudum. Kendinizi ve beklentilerinizi hem çok açık, hem de esprili bir dille yazmanız çok şık olmuş. Dilerim Duster ile ilgili tecrübelerinizi bizimle en kısa...
  3. bsencan

Açılışımıza Davetlisiniz.

Ynt: Açılışımıza Davetlisiniz. hayırlı olsun.

4. bsencan

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Söz konusu siz ve aracınız olunca direk takip :))
  5. bsencan

1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 TAKİP...

6. bsencan

Discovery 1 Şanzuman Konsülünün ısınması

Ynt: Discovery 1 Şanzuman Konsülünün ısınması merhaba anahtar çıkarıldığında motorun 20 saniye sonra stop etmesine benim bir arkadaşımın Seat ibiza sında şahit oldum. özellikle konulmuş bir devre ile sağlamıştı bunu. sebep olarakda turbo nun araç durduğunda motor stop ettirilir ettirilmez...

7. bsencan

Toyota fj80 yapımına başlama

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama takippp...
  8. bsencan

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) kolay gelsin...
  9. bsencan

Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür

Ynt: Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür Umarım istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz. aracınız otomatik olduğu için konforda yaratacağı artıları farkedersiniz zaten. ancak kendi tecrübelerime dayanarak manuel şanzımanlı araçlarda cruise control...

10. bsencan

Camel Trophy Fotoğrafları

Ynt: Camel Trophy Fotoğrafları Emeğinize sağlık. Çok güzel resimler. Ama eski Camel Tropyh ruhu öldü diye düşünüyorum. G4 daha farklı bir şey tabii. Ancak Camel trophy de sadece LR larla o kadar yolun aşılması ile G4 de bisiklet, Kano, yüzme olayı farklı şeyler. Bence Camel Trophy bir daha geri...

11. bsencan

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Özür dilerim isim vermeyi unutmuşum. Bülent.
  12. bsencan

land cruiser 80 kasa (91-94 ) hata kodu okuma

Ynt: land cruiser 80 kasa (91-94 ) hata kodu okuma Allah bozmasın o zaman :) Bu arada sizin aracın hayranıyım. yeni görsellerini paylaşmanızı bekliyorum ::)

13. bsencan

land cruiser 80 kasa (91-94 ) hata kodu okuma

Ynt: land cruiser 80 kasa (91-94 ) hata kodu okuma Çağlar bey Hazirandan beri gezenbilir e üyeyim, Umut bey ile aranızdaki samimiyeti ve muhabbeti uzun süredir takip ediyorum, affınıza sığınarak espriye bayıldım. sabah sabah çok güldüm sayenizde. Allah neşenizi arttırsın diyorum ;D
  14. bsencan

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im İsmail Bey Sizin deyiminizle Kara Panter iniz hayırlı olsun, kazasız belasız ve bol çamurlu kullanmanızı dilerim. (darısı başımıza demek lazım gelir değil mi :) )
  15. bsencan

Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010)

Ynt: Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010) bu konu çok uzar, kaydedelim ;)

16. bsencan

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) katılıyorum, mesela ben hafta içi ve cumartesi günleri yarım gün çalıştığım için ancak pazar günleri müsait olabiliyorum ama böyle bir eğitimede katılmak isterim şahsen. sadece pazar günleri yapılacak bir eğitim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri