Arama sonuçlarınız

1. karavancı

Hermetik LPG'li Karavan Sobası

Ynt: Hermetik LPG'li Karavan Sobası Ömer bey siparişinizin akibetini bizimle paylaşırsanız sevinirim konu ile bende ilgileniyorum ve iki adet almayı düşünüyorum.

2. karavancı

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba,Adım Serdar.Yıllardır karavancılık yaptım Türkiyemin gezmediğim yeri kalmadı.Gez gez bir yere kadar.Gezmekten bıkılsada karavancılıktan bıkılmıyor.Hava alanınlarında sivil uçakların akaryakıt ikmalini yapan yabancı bir firmadan tüm Türkiyenin akaryakıt...
  3. karavancı

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35 Engin bey, Şimdiden çok güzel ve zarif bir "Tear drop" modeli olacağı belli. Temiz bir işçilik olduğu açıkça görünüyor.Yakında başka bir modelin imalatına başlıyacak biri olarak imalat aşamalarınızı ilgi ile takip ve merak ediyorum. Allah...

4. karavancı

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

İsa bey elinize gönlünüze sağlık. Bu işlerle ilgili ve birebir içinde olan birisi olarak azminizi takdir ediyorum.Umarın en kısa zamanda gezi izlenimlerinizi de bizlerle paylaşmak nasip olur.Sağlık ve sevgi ile kalınız.
  5. karavancı

Satılık Magellan Pıoner GPS

Ynt: Satılık Magellan Pıoner GPS Slm cihaz satıldımı acaba

6. karavancı

Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri Gülşah slm, Geçen yıl Alidağ ın damlama sulama proje uygulaması için tüm yaz orada çalıştım ve tepedeki belediyenin binasında kaldım.Sizlerden ricam hafta sonları yol güzergahından değil de tırmanarak çıkan vatandaşları damlama borularına zarar...

7. karavancı

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, Ben Serdar.55 yaşındayım Antalyada yaşıyorum emekli makine mühendisiyim.İki senedir Lada Niva kullanıyorum.Dağlarda özgürce dolaşmayı seviyorum.Çadır ve uyku tulumum evimdir onları da sırtımda taşırım.Offroad ameraklıyım ama maalesef Antalya bu konuda çok...
  8. karavancı

Lada Niva Doğru Seçim Olur mu?

Ynt: Lada Niva Doğru Seçim Olur mu? Slm, Bende Antalyadayım iki senedir Niva kullanıyorum.Artık başka araç tanımam.Ben yalnız olduğum için arka koltuğu söktüm al sana derya gibi bir bagaj.Karavancı olmama rağmen çadırım uyku tulumum mangalım bagajımdadır hep.LPG tüpünü de bagajın altına monte...
  9. karavancı

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı Herkese selamlar, Lpg ile depo doldururken bir önemli konu da dolum yapan pompanın gücüdür.Benim başıma çok geldi.diyelim ki genelde 70 tl ye dolan depo bir başka istasyonda 85 liraya kadar alabildi tabii ki yapılan km de arttı.Anlıyacağınız her istasyonun pompası bir...

10. karavancı

Alanya Gökbel Şenlikleri ve Offroad Etkinlikleri (18-19 Temmuz 2009)

Ynt: Alanya Gökbel Şenlikleri ve Offroad Etkinlikleri (18-19 Temmuz 2009) Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben Antalyadan Serdar.Yaşlı (55;) bir off road düşkünü olarak aranıza katılmak istiyorum.Sıkı bir doğa tutkunuyum.Etkinliklerinizden haberdar ederseniz çok sevinirim saygılar. kansoy@hotmail.com

11. karavancı

Alanya Gökbel Yayla Şenlikleri Antoff - Beyoff - Aloff (18-19 Temmuz 2009)

Ynt: Alanya Gökbel Yayla Şenlikleri Antoff - Beyoff - Aloff (18-19 Temmuz 2009) Merhaba, Benim bir ricam olacak.Bu tür proğramlardan daha önceden haberdar olabilme ve katılma imkanı varmı? Teşekkürler.
  12. karavancı

Mocamp Kuralım

Ynt: Mocamp Kuralım Herkese selam, Ben yıllardır karavancıyım ve bu işi kamp işletmeciliği dahil hepsini yapan bir tecrübe olarak yazıyorum. Sakın ama sakın karavan kamping işine bulaşmayın(Çadır demiyorum KARAVAN diyorum). Karavancılar kadar problemli,bağnaz,mutlu olmasını bilmeyen,herşeyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri