Arama sonuçlarınız

1. mybrada

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler takip

2. mybrada

Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Saolun aslında araç tam olarak bitmedi Ancak bir madencilik şirketimiz var bu nedenle. Bu aralar sürekli arazideyim fırsat bulamadım sanırım haftaya devam edecem. Evet içindede bir hayli değişikli yaptım.Dedimya vidasına kadar yeniledik ama resim...
  3. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor teşekkürler hepimize bol çamurlar.:)

4. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor ..
  5. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Sona yaklaştık sanırım bir haftalık daha işimiz kaldı.Jeepten son kareler.

6. mybrada

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Yeni jant lastik vinç ve ön arka ve yan tamponlar siyah kum statik boyada oldumu tadından geçilmeyecek.1 aydır çalışma emeğin sonucu.

7. mybrada

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Buda benim kaplanım.Henüz ilk adımları hala devam ediyor 1 haftaya kalmaz tamamen bitmiş olur.
  8. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Winç olarak düşündüğüm ürün http://www.warn.com/truck/winches/powerplant_hp.shtml warn firmasının komprosorlu ürünü biraz pahalı ancak almışken kalıcı bir şey olur.diye düşünüyorum fiyat olarak yaklaşık 4000 tl bu fiyata hava tankı ve aparaylar...
  9. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Araç boyadan çıktıktan sonra elektrikçiye gitti tüm tesisatı zaten sökülüp atıldığından yeni tesisat takıldı. Tüm kalerifer boruları torpidodaki göstergeler düğmeler ,müşürler kelepçeler herşey silbaştan sıfır alınıp takıldı. Oradan döşemeciye gidip...

10. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Ve Rafet usta Ellerine sağlık ustam. Ondan bahsedeyim sanayide ve oçevrede aracı rafet usta boyuyor dediğimde bir tane eleştiri olmadı oo merak etme ozaman ,tam ustası o boyuyorsa sorun yok cümleleri,key,fl, b,r adam sizi çaysız bırakmaz detaycı...

11. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor astar
  12. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Evet aracın başından ayrılamadığımdan uzun süre boş bıraktım. Aslında çok yol katettik ancak sırayla gideyim.Kaldığımız yerden. Kaporta dan sonra rafet ustada tüm eklem yerleri silikonlanıp astar atılmış fotoğrafları aşağıda.

13. mybrada

Soğucak Yaylası

Ynt: Soğucak Yaylası Buda bizim gezilerimizden biri. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57845.0 Fırsatınız olursa bekleriz eğlenceli olur.
  14. mybrada

Soğucak Yaylası

Ynt: Soğucak Yaylası Dün sadece yarım saatliğine yeni alınan cj yi test için çıktık.Mavi renk ama bizden sonra çıkanlar oldumu tam bilgim yok. Ben aracımı revizyona aldım perşembe günü sanırım bitecek. Ondan sonra tam gaz haftanın 3-4 günü dağlardayım.yız. şu anda 3 ü bize ait 4 cj olduk...
  15. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Arkadaşlar istanbulda airbrush yapan bir yer biliyormusunuz. Jepen ön kaputuna aşağıdakilerden birini uygulamak istiyorum

16. mybrada

Soğucak Yaylası

Ynt: Soğucak Yaylası Ekim sonuna kadar sabredin bataklık etabı tam kıvamında olur. Ustelik gelirseniz size eşlikte ederiz.Orada kulubemizde var. Oranın asılkeyfi bundan sonra başlar. Şahsen biz bu aylardan sonra gidebildiğimiz sürece hep oralardayız.
  17. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Teşekkürler. Bugün geçenlerde aldığım bushwacker dodiklerin kırlma ihtimalini nasıl ortadan kaldırırım diye biraz araştırma yaptım. Sonunda en sağlam dodiği karbon kumaşla yapabileceğim aklımda yer etti ve aşağıda resmini verdiğim kumaşı sipariş...
  18. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Evet nihayet düzelip ayağa kalktım. Hemen aracın başına gittim tabiki. Rafet usta eline sağlık bu jeep fabrikadan ilk çıktığında bile bu kadar kusursuz boyanmamıştır heralde. Mükemmel olmuş.Yarın sabah 10 gibi teslim alacam beklediğime gerçekten...

19. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor İyi dilekler için herkeze teşekkürler.Bir kaç gündür 1 senedir rahat olduğum bel ağrım yeniden ortaya çıktı bu yüzden dinlenmeye çekildim aracın yanına gidemiyorum.En kısa zamanda yeni fotoğraflar konulacak. Teşekkürler.
  20. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Çok teşekkurler sağolun. Elektrostatik boya olarak kaplandı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri