Arama sonuçlarınız

1. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU arka kapak yada ön kaputa uygulamayı düşündüğümüz diğer tasarım.

2. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU tüm telif hakları tarafıma aittir. :)))))
  3. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Bütün gece cj nin yan alt kısımlar ve arka kapak için yapılacak kaplamanın tasarımı için uğraştım sanırım bu kez oldu.

4. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU İşin aslı bende acil olark t19 şanzıman arıyorum.Temiz bulabilirsem alacam yoksa bi şekilde sıfır olarak getirmeye çalışacam. Şanzımana 2 seferdir komple dişli takımını değiştirmeme rağmen gelen sesi gesemedik ya dişliler yan sanayi ki bana öyle geliyor. Orjinal diye...
  5. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU arkada %100 kilit var ama niyetim kilidi söktürüp havalı kilit taktırmak.Dönüşlerde ki tıkırtılar beni deli ediyor.Arazi kullanımı çok iyi ama şehir kullanımında ses rahatsız edici.

6. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU 41/10 ayna maruti var.Defransiyeller wagoner den alınmış daha geniş bir dingil aralığı var.

7. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU düşündüm ama uzatmaktansa cj 8 alıp kısaltmak daha mantıklı. Elimde sıfır sandık kırması motor var ama onu bu araçta kullanmıyacağım.Yeni projede. İşin aslı bu aracın motor ve perfırmansından çok memnunum çünkü üzerindeki motor araç hava kuvvetlerinden 1996 yılında...
  8. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Teşekkürler ama henüz 6.5 dan 7 10 numara olmaya biraz daha vakit var.Biraz daha çalışacaz. tamponlar döşeme rolbar incik boncuk işleri kaldı.
  9. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU rahatsızlık olunca uzun süre ara vermek zorunda kaldım son hali bu 1 hafta içinde yeniden ilgilenmeye başlayacam.

10. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Haa haa haaaa.Bu da güzeldi. Valla 3 günde şasesi ayrı kupası ayrı aracı bir araya getirip topladık Soğucağa yetiştirdik . Yarın ince ayarlara girmeye başlayacaz.Bİraz yorgunluk atalım.

11. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Bu sabah itibari ile..Araç dün sabah boyadan çıktı. Boya son pasta cila dışında bitti. Aracın tüm elektrik tesisatı yenilenerek döşendi Lambalar stoplar göstergeler hepsi takıldı. Ateşleme sistemi karburator bujiler değişti bakımı yapıldı oky. Araç debraj...
  12. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU ...

13. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Son kat boyadan önceki sedefli beyaz astar.
  14. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU ....
  15. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

16. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

17. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU ...