Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU
Yeni rengimiz bu boya kodunu bulmak birz zor oldu hatta boya markalarına göre renk farklılıkları da oldu yaklaşık 5 tane deneme için farklı yer ve markalarda boya yaptırdıktan sonra standox ta rengi bire bir tutturduk. Sadece kod yetmiyor aynı kodla farklı markalarda...
Ynt: Cj Folyo kaplama
Selam ben heçtiğimiz hafta aracı komple dağıttım.Ve boyatıyorum rakamlar aşağıda.
Komple şase kumlama :100 tl
Komple kupa Kumlama :300 TL
Kaporta işçiliği : 500 TL
Jeppen şasesi ve komple akzo nobel epoksi astar la 3 kat astarlanması ve yine akzo nobel şase boyası ile...
Ödüller açıklanacaktır ama ilk ben yazayım dereceye girecek arkadaşlara.
4 Adet Silvirstone lastik ve 1 adet Bripart vinç ve diğer süpriz hediyeler Dünya Optikten.
Ama duyduğuma göre ödüller bi hayli fazlaymış :) Gece eğlencenin tadına doymadan kimseyi yollamıyacaz.
Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU
Teşekkürler arkadaşlar.Evet malesef fotoları yüklüyorum ancak gözükmüyor.Adminin ellerinden öper.
Arcın önceki hali bu linkte yayınlanmıştı.Bu ilk baharıydı :))) Acemilik dönemindeki eksiklikleri zamanla gördük düzeltecez inşallah.:)...
Merhabalar.
Geçen yıl topladığımız ve son hali aşağıda olan cj mizi 1 yıldır epey yorduk.
Sattık satacaz saıldı derken baktık ne o bizden nede bizim ondan ayrılmaya pek niyeti yok.
Madem beraberliğimiz sürecek üzerinden yorunluğunu alalım dedik ve son dakka kararı ile ne var ne yok sökmüşüz...
Ynt: CJ LERDE LPG TANK TAVSİYESİ
dostum tavsiyem arka koltuğun altına simit tipi tüp taktırman.hiç sorunsuz takabilirsin atiker taktım ben gerek sızdırmazlık gerek muayenede sorun yok ayrıca gayet de hacim olarak yeterli.
Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor
Motor geldi ancak başka bi araçta kullanmaya karar erdik jeep i satıyorum.Sanırım bugün yarın gider.O yüzden montajını yapmadık.
artık yeni projenin rsimlerini yayınlarız.
Gelince görecez gümrük oranları tam ne bilmiyorum ama sanırım sadece gümrük -3-6 bin arası bi rakam tutar diyorlar. motorun oradan alış rakamını henüz iletmedi bende çok sormadım bedava mal baldan tatlıdır hesabı :)
gelecek motor bu 2 sinden biri tam olarak bende bilmiyorum ancak sağolsun arkadaşımın bana kıyağı.
Parasını o ödeyecek gümrüğünü ben.umarım gümrükte pek sorun yaşamam ama en fazla fatura bedelinin %50-70 ini ödeyerek çözülür dediler faturayı ordan...