Arama sonuçlarınız

1. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Yeni rengimiz bu boya kodunu bulmak birz zor oldu hatta boya markalarına göre renk farklılıkları da oldu yaklaşık 5 tane deneme için farklı yer ve markalarda boya yaptırdıktan sonra standox ta rengi bire bir tutturduk. Sadece kod yetmiyor aynı kodla farklı markalarda...

2. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU tekrar resim yüklemeyi deneyelim .Jeep in sökülmeden önceki hali.
  3. mybrada

Cj Folyo kaplama

Ynt: Cj Folyo kaplama Selam ben heçtiğimiz hafta aracı komple dağıttım.Ve boyatıyorum rakamlar aşağıda. Komple şase kumlama :100 tl Komple kupa Kumlama :300 TL Kaporta işçiliği : 500 TL Jeppen şasesi ve komple akzo nobel epoksi astar la 3 kat astarlanması ve yine akzo nobel şase boyası ile...

4. mybrada

KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012)

Ödüller açıklanacaktır ama ilk ben yazayım dereceye girecek arkadaşlara. 4 Adet Silvirstone lastik ve 1 adet Bripart vinç ve diğer süpriz hediyeler Dünya Optikten. Ama duyduğuma göre ödüller bi hayli fazlaymış :) Gece eğlencenin tadına doymadan kimseyi yollamıyacaz.
  5. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU sitede sorunmu var fotoğraflar gözükmüyor.

6. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Aracın sökülmeden önceki hali.

7. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Teşekkürler arkadaşlar.Evet malesef fotoları yüklüyorum ancak gözükmüyor.Adminin ellerinden öper. Arcın önceki hali bu linkte yayınlanmıştı.Bu ilk baharıydı :))) Acemilik dönemindeki eksiklikleri zamanla gördük düzeltecez inşallah.:)...
  8. mybrada

KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012)

Selim Ender : Saburvan Mustafa Uzavcı :Cherokee Yunus Yılmaz :Suzuki Cengiz Çelik : Suzuki Celal Eksilmez :cj 5 Davut İnbolu :Suzuki Erkan Efe :Cherokee Tam Kadro ordayız.
  9. mybrada

cj ön panjur 2.el

Ynt: cj ön panjur 2.el takip

10. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU ...

11. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Merhabalar. Geçen yıl topladığımız ve son hali aşağıda olan cj mizi 1 yıldır epey yorduk. Sattık satacaz saıldı derken baktık ne o bizden nede bizim ondan ayrılmaya pek niyeti yok. Madem beraberliğimiz sürecek üzerinden yorunluğunu alalım dedik ve son dakka kararı ile ne var ne yok sökmüşüz...
  12. mybrada

1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama

Ynt: 1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama takip merak ettim.Kolay gelsin diyeliim. :)

13. mybrada

CJ LERDE LPG TANK TAVSİYESİ

Ynt: CJ LERDE LPG TANK TAVSİYESİ yanılmıyorsam 59 litre olması gerekiyor.
  14. mybrada

CJ LERDE LPG TANK TAVSİYESİ

Ynt: CJ LERDE LPG TANK TAVSİYESİ dostum tavsiyem arka koltuğun altına simit tipi tüp taktırman.hiç sorunsuz takabilirsin atiker taktım ben gerek sızdırmazlık gerek muayenede sorun yok ayrıca gayet de hacim olarak yeterli.
  15. mybrada

Satılık Dana 44 Dİfransiyel Kiliti(Elektrikli)

Ynt: Satılık Dana 44 Dİfransiyel Kiliti(Elektrikli) takip

16. mybrada

Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Motor geldi ancak başka bi araçta kullanmaya karar erdik jeep i satıyorum.Sanırım bugün yarın gider.O yüzden montajını yapmadık. artık yeni projenin rsimlerini yayınlarız.
  17. mybrada

Satilik Cj icin Bestop Supertop tente

Ynt: Satilik Cj icin Bestop Supertop tente fiyat nedir cj5 için.
  18. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor sağ olasın.

19. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor Gelince görecez gümrük oranları tam ne bilmiyorum ama sanırım sadece gümrük -3-6 bin arası bi rakam tutar diyorlar. motorun oradan alış rakamını henüz iletmedi bende çok sormadım bedava mal baldan tatlıdır hesabı :)
  20. mybrada

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor gelecek motor bu 2 sinden biri tam olarak bende bilmiyorum ancak sağolsun arkadaşımın bana kıyağı. Parasını o ödeyecek gümrüğünü ben.umarım gümrükte pek sorun yaşamam ama en fazla fatura bedelinin %50-70 ini ödeyerek çözülür dediler faturayı ordan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR