Arama sonuçlarınız

1. agokmen1

Ofsetli Jant

Bulmak zor olan satmıyor :D ben çok şansa aldım .

2. agokmen1

Defender camper projem

Güzel görünüyor bende bu tip tavan düşünüyorum ileride Takip .
  3. agokmen1

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım Vergi dairesine gidip ful cepe reklam logolu olarak işlem yaptırıyorsunuz sonra ruhsata işletiyorsunuz peşine ne yaparsanız yapın sadece yapılan işlemlerle yılık cüzzi bir vergi ödemesi var .

4. agokmen1

Hijack, Jant Spacer (flans), Tavan Sepeti, Sepet İçin Montaj Ayağı, 55w Spot (hid)

Ynt: Hijack, Jant Spacer (flans), Tavan Sepeti, Sepet İçin Montaj Ayağı, 55w Spot (hid) İstanbul da neredesiniz ?
  5. agokmen1

Hijack, Jant Spacer (flans), Tavan Sepeti, Sepet İçin Montaj Ayağı, 55w Spot (hid)

Ynt: Hijack, Jant Spacer (flans), Tavan Sepeti, Sepet İçin Montaj Ayağı, 55w Spot (hid) hayırlı satışlar sepet defender için de kullanıla bilimi ayak yüksekliği yeterli olurmu bilgi istesem .

6. agokmen1

Yeni Bir Defender'cı Geldi!

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Hayırlı olsun keyifle kullanın aracınızı .

7. agokmen1

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Sen söylesene bana bakalım o araç adam olurdu keşke erken haberim olsaydı . Bizim DUZ DEF in son halini görsen tam olması gereken kıvama geldi şimdi bir ara buluşalım mutlaka .
  8. agokmen1

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Barış abi bizim Defe 5 bin daha zam yaptım şimdi :D
  9. agokmen1

Defender'a Şnorkel Montajı

Ynt: Defender'a Şnorkel Montajı Oto sanayilerde hırdavatcılarda ,Kayalar oto da ve en uygun karaköy perşembe pazarında bula bilirsiniz hortumu . Geniş dodik imalatı yapan Koray Yamacı var CORREL markasını kendisi üretiyor bir sorun . https://www.facebook.com/plasticfenderflares?pnref=story

10. agokmen1

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Önce aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın . Kayalar oto telefonla sipariş vererek ala bilirsiniz yoksa bile nereden bula bilirsiniz diye yardımcı olurlar .

11. agokmen1

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Arazide aks kesen çok araç gördüm hemde her marka model birde sadece aks olsa gene iyi ama bir telefonla parçası bulunan ve getirilen hatta çok usta olmadan değiştirilen yürütülen tek araç gördüm ! DEFENDER . Bu arada diğer markaların aks...
  12. agokmen1

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Maddi değil tamamı ile duygusal bağ kurulan bir araç kiraya ancak yazlık bölgelerde bula bilirsiniz bu aracı onuda şimdiden rezervasyon yaparak anca ayarlarsınız yurt dışından gelenler sezonluk kira bedeli ödüyor genelde araçlar boş kalmıyor...

13. agokmen1

Defender kalorifer teli

Ynt: Defender Kalorifer Teli Kayalar yada başka bir parçacıdan sipariş ver uygun fiyatı hiç uğraşma .
  14. agokmen1

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Bendede vardır buhuy ama bu sefer kiyamiyorum
  15. agokmen1

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Aracı satılıkta gördüm malüm yerde hayırdır. ?

16. agokmen1

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre römork için uğraşmaktan sa orhan abi nin yaptığını alsana daha da başarılı, görseli şahane ve hazır .
  17. agokmen1

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Takip .
  18. agokmen1

Yan Basamak

Ynt: Yan Basamak Benim hedefimdeki basamaklar bu model alt çıtaları söküp yerine takmak .

19. agokmen1

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Hayırlı olsun daha tanışamadık ama orhan baba baya bahsetti senden . 200Tdi benim en çok beğendiğim landrover motorudur uzun ömrü sağlamlığı efsane motordur . Kasa gayet düzgün ne ödediği sen değer kazasız belasız kullanmak nasip olsun .
  20. agokmen1

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Mrb Benim eski aracım 109 series 3 şuan 110 defender 2,5 D kullanıyorum series benim ilk göz ağrım şuan da sakladığım 62 mod. series IIa 3500cc ruhsatlı 88 im de mevcut fakat motoru ve ufak tefek birkaç parçası eksik ( Malum birine zor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri