Arama sonuçlarınız

1. agokmen1

Gösterge Panosu

Ynt: Gösterge Panosu Uygun Hidrolik direksiyon kutusu bende arıyorum eski tip rulmanlı kutuda ola bilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler . Not : piyasada parçacılarda olan onarımlı kutular çok pahalı yurdu dışında 200-300 $ civarında en fazla 0 ları .

2. agokmen1

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Barış abi nin son kullandığı 110 u ben aldım. Ne o ,ne ben, nede başka bir arkadaş anlatılan bir DEFENDER alam imkanımız yok kesinlikle ama sahip olduğumuz araçları o hale getirmek bizim hep hedefimiz sonu yok tabi bu işin kesinlikle hayal ve...
  3. agokmen1

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? İstediğiniz gibi bir testti ancak ege ve akdeniz bölgeleride tatil beldelerinde büyük rentecar dabula bilirsiniz . Not : sattın almak ve az bir zararla satmak daha karlı olur tabi :D Ama en doğrusunu söylemiş arkadaşlar defender tamimiyle...

4. agokmen1

Gösterge Panosu

Ynt: Gösterge Panosu Takip .
  5. agokmen1

91 Defender'la 86 Kapalı Kasa Suzuki Samurai Takası

Ynt: 91 Defender'la 86 Kapalı Kasa Suzuki Samurai Takası Hiç düşünme hemen takasla hemen parça sıkıntın olmaz usta sıkıntın olmaz daha konforlu ve büyük araç en büyük sıkıntısını 1000 tl harcarsın en fazla oda bu tip bir takasta hiç bir şey .

6. agokmen1

Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız devam.

7. agokmen1

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız devam .
  8. agokmen1

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız Birkaç foto ;)
  9. agokmen1

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Yok ekran sadece otomatik kısılıyor .

10. agokmen1

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı LR Bolu kampında kullandım ilk olarak artık def im sıcak ve mutlu. Uzun sure çalısmasına rağmen Aku vs sıkıntısı sesi diğer isiticilardan az bence çok rahat kıs kampları yapa bilirim artık

11. agokmen1

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız Katılan Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim çok şahane bir LR buluşması oldu fotoları yarın yüklemeye başlarım .
  12. agokmen1

Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014 Başınız sağolsun .

13. agokmen1

Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014 Bir aksilik olmazsa bende geliyorum . 1. Erdinç-Derya çelik discovery td5 2004 2. Murat Akay-Elif Binay Land Rover Discovery 2 TD5 2003 3. Efe Karaismailoğlu Disco 4 4. Burak Dokur ( belki Burcu Dokur ) Discovery 2 Td5 2003 5. Ender KURUTLU Defender...
  14. agokmen1

Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) ..

Ynt: Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) .. Otomekanik ten detaylı bilgi alabilirsiniz fakat iç dış yapılan işleri (defender daha önce kullandıysanız ) çok fazla göstermediğini fiyatın düz dizeller de bile bu rakamlarda olduğunu bilirsiniz bencede rakamlar yüksek ama kullanıcı olarak karar...
  15. agokmen1

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı devam.

16. agokmen1

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Devam .
  17. agokmen1

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Göktu ile beraber birer ad DH2500 modeli aldık montajı kolay bir cihaz daha ben tam çalışmaya almadım iç dizayn devam ediyor aracımda ama birini çalıştırdık kesinlikle sesi ve ısı verimi hoşuma gitti birkaç montaj fotosu eklemek istedim şimdiden...
  18. agokmen1

Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) ..

Ynt: Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) .. Aracı uzaktan da olsa biliyorum otomekanik bakımı sahibi neden satıyor bilmiyorum baya masraf etti uğraştı sıkıntısı olmadığını gidişinin de süper olduğunu biliyorum.

19. agokmen1

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Takip.
  20. agokmen1

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Önümüzdeki hafta içi montaj işlemini hallederek sonucu görürüz bu kış sıcak geçecek darısı diğer arkadaşlara.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri