Arama sonuçlarınız

1. agokmen1

Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum 3,9 var bir abi arabasını söküyor RRC den full motor üstünde edelbrock karburetor var araç oto mekanikte ;)

2. agokmen1

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Takip
  3. agokmen1

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Evet fiyatta bizlere biraz daha ikramınız olursa çok seviniriz açıkçası Göktu , Dogan ve ben tam karar asamasindayiz fiyatın cazibesi burdaki bircok Arkadasi harekete gec mesine sebep olur

4. agokmen1

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı
  5. agokmen1

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...

6. agokmen1

Vinçli Ön Tanpon

Ynt: Vinçli Ön Tanpon Hakan beye teşekkürler 2 ad. tamponum geldi hafif ve fiyatına göre güzel ist.kargosu 165 tl tutu 2 ad . tamponun biriki extra değişiklik yapıp daha sağlam hale gelebilir bu fiyata bedavadan ucuz .

7. agokmen1

Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant

Ynt: Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant Gok2 vahit abi satıyor bulamazsan ondan alırız yeni boyalı ;)
  8. agokmen1

Vinçli Ön Tanpon

Ynt: Vinçli Ön Tanpon 2 tanpon için haber bekiyorum hakan bey sizden ist.
  9. agokmen1

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: Series Iı ,ııı Çıkma Yedek Parçaları Bulunur Hemen ayarlayalım . Bu arada ben projeden vazgeçtim 88'' full arazili vites kutusu, diferansiyel ön hup lı arka sağlam , ceta kaplı kupa açık tavan kupa isteyen olursa görüşelim Evrakları mevcut ruhsat 3,5 motor görünüyor.

10. agokmen1

Arazide 110 defender mı yoksa seri 3 ü mü tercih edersiniz ?

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ? Ruhsatı sağlam 3500 cc motor görünüyor kaporta ful ceta kaplı tenteli ön hup ları mevcut ruhsat aktif satış vere biliyorum satarım satmasınada nasıl anlaşırız yarış aracı olarak yapmak için saklıyorum değerini bilimi ?

11. agokmen1

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ? Benzinli olsa bile dizele çeviririm dizel ama elimdeki XJ 4.0 satar satmaz series almayı düşünüyorum kesinlikle fiyatlar üçük ötesi bu arada defenderla karıştırıyor millet .No: hala bu arada 63 model 3.5 ruhsatlı elimde seri II...
  12. agokmen1

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ? Series kullandığım diğer arazi araçları içinde en keyif verendi yaşına göre de en kabiliyetli vede başarılısıydı . Şuan istediğim gibi bir series III 88'' dizel bulsam hemen alırım Vosdost ahmet bilgine ;)

13. agokmen1

1976 Land Rover Series 3 (kütahya)

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Çok güzel araçlardır seriesler bir kere sahip olduktan sonra diğer araçlar onun kadar keyif vermez insana şuanda kendime göre bir series bulsam hiç düşünmeden alırım kazasız belasız keyifle bir beraberlik dilerim aracınla sonrasında eğer traktör...
  14. agokmen1

Land Rover Series III

Sizin eskilere şimdiden talibim .
  15. agokmen1

Land Rover Series III

Abi bana da spacer 3'' ayarlayalım bir şekilde .

16. agokmen1

Series ve offroad

Ynt: Series ve offroad Hakkatten çok güzel duruyor .
  17. agokmen1

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG Kesinlikle katılıyorum .
  18. agokmen1

Series ve offroad

Ynt: Series ve offroad Series başka her heli kendine has güzel.

19. agokmen1

Series ve offroad

Ynt: Series ve offroad Çok teşekkür ederim ben ankardan aldım aldığım kişiyle tanışmadım arkadaşlarım sağolsun baya uğraştılar .Şimdi baya masrafı var imkanlarım doğrultusunda yeniden toparlamak istiyorum buna eğeceğinee emiğinim .
  20. agokmen1

Series ve offroad

Ynt: Series ve offroad Teşekkür ederim. Bu tip araçlar gerçekten insanı şaşırtıyor . Aracımın eski sahibilerinden birimisiniz yannış anlamadıysam ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri