Arama sonuçlarınız

1. silverado37

Yurt Dışından Hummer Getirmek ?..

Ynt: Yurt Dışından Hummer Getirmek ?.. bu dediğin şeyi pek anlamadım aracın fiyatını 84 le çarpıp 100e bölünce fiyat azalır. dediğin şeyleri hesapladıktan sonra arabanın fiyatının üstüne mi eklemesi lazım yada bu bilgi doğru mu :S basit bi hesap yaparsak 10.000 x 84 = 840.000 / 100 = 8.400 x 18...

2. silverado37

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım korkmakta haklıymışım :D bide turbo ünitesiyle %30 falan yakıt tasarrufu sağlanıyor diyolar o doğru mudur yada başka parçalarla yakıt tasarrufu sağlanıyor mu?
  3. silverado37

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım bu arada o silveradonuz muhteşem ötesi tam istediğim alet :) uzun kasa, arka lastikler falan bitiyorum ona :)

4. silverado37

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım tüp takınca aslında baya ekonomik olur ama mutlaka etkiler gidişide..
  5. silverado37

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım sırf benzini gözümü korkutuyor başka hiç sıkıntısı yok.. çok keyifli olsa gerek :)

6. silverado37

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? o silveradoyu görmüştüm sahibinden.comda bayılmıştım.. bence satma derim böylesi zor bulunur..

7. silverado37

Ford F350 V8 Super Duty 6300cc 350 HP

Ynt: Ford F350 V8 Super Duty 6300cc 350 HP silveradoya tercih etsem etsem ford f350-450 yi tercih ederim. süpeeer..
  8. silverado37

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Mert, 17 yaşındayım ve Silverado hayranıyım..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri