Arama sonuçlarınız

1. A

Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Ender'cim 18 ine gelen haftayı atlayacagız, 25 inde gideriz diye konuşmustuk.. Program mı değişti ? Değiştiyse çok üzülürüm, çünki o hafta sesli kitap gönüllülerinin toplantısı var...

2. A

Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Ender ve ben daha bir gün önce dönmüştük o yöredeki bir kaç günlük kamp olayımızdan.. sel ,su altında kalan ovalar, yıkılan köprüler, bizi döndürememişti yolumuzdan..Üstelik biz tek araba yürüdük bu yola..... dönüşte evde yattık ve...
  3. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Hic sorun degil eftii, uzulme, sen iyiol yeter.. evinden tasınmana uzuldum guzel bir evdi.. umarım yenisinde daha mutlu olursun... yolun duserse beklerim....öptum...

4. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor iyi dileklerinize tesekkurler
  5. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor tESEKKURLER uGUR BEY SAGOLUNUZ...

6. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor sAGOLASIN mOGZİLLA

7. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor SAGOLASIN EMİNECİM :)
  8. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor tesekkur ederim arkadasım sagolasın...
  9. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Cok tesekkur ederim Zerrin"cigim sagolasin....

10. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Arkadaslar sagolunuz, doktorum yarin taburcu olabilecegimi mujdeledi biraz once, moralim bir duzeldi ki sormayin ;) ;D Sokaga cikabilmeye basladigimda ''hayata donus partisi'' isterim ona gore ;D.... Evet Sedat'cim kan isi suistimale son derce acik bir konu haklisin, ama...

11. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Sevgili Sedat, Gezenbilir, Yiyenbilir, Eglenenbilir'den sonra ancak basima geldikten sonra farkina vardigim ve cok genis bir aile olmasindan dolayi Gezenbilir bunyesinde mutlaka bir "Yardimlasanbilir" gibi bir isim tasiyan bir bolumun olmasi geregini de dusunuyorum. Gerci sen...
  12. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor tesekkurler ceranus sagol.... ama siz siz olun evlet hastanesine dusmeyin kardesım.. simdide o kadar emek ve zahmetten sonra yalvar yakar bulunan kanlar havaya ucabilirmis.. yanı ameliyatin ertelenme ihtimali cikti.. :-(( tam azız nesınlık hıkaye...

13. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Arkadaslar, kan sorunu cozuldu. Basta donorlerimin oldugu kuruluslar olan CYD ve CMOK olmak uzere burada konuyu acan ve sorunumu duyuran Sedat olmak uzere telefonla beni arayarak gecmis olsun dileklerini soyleyen grup arkadaslarima tesekkur ediyorum. Sagolunuz. Kadir.
  14. A

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Arkadaşlar torbaya kan verecek 3 kişi bulundu... Şimdi çarşamba sabahı ameliyat esnasında gerek olursa kanı alınmak üzere 4 donöre ihtiyacım var. Katkıda bulunabilecek arkadaşlar yukarıdaki telefondan lütfen bana ulaşsınlar. Şimdiden teşekkürler.
  15. A

Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009) veeee fotograflarrr http://www.kadirarsu.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=38&func=viewcategory&catid=69

16. A

Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009) Bu geziden 15 gün sonra Torkul golu kenarında kamp attık... Fotograflar geliyor.... :) ;) :D ;D
  17. A

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]
  18. A

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]

19. A

20. A

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Müdürümüz buraya da yüklememi söyledi ;), emir demiri kesti. :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri