Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bambicim hele bi gidelim oraya bak nasıl ucacaksın, ucacagız.. ve de dönecegiz tabiii... :o
ben hafifsin demedim ki.. ;D sadece sedatın tam yarısı kadarsın dedim... :D
Sedat hocam... hehe senin uçak dediğin 3dem oldu.. hehe böylece Gülbin+Bambina+pilot kardeş üçlüsü uçacak galiba.. süper yaaa.. ;D abi ağrı dağı olsa 3pod getirip çekerim ben bu fotoğrafı.... :D
Ekip yavas yavas olusmaya basladi.. ;D mavis de katildi.. Bambicim yerimi sana veriyorum.. Teyzeyle ikiniz tam olursunuz..
Yauuu Sedat bunun üçlü ucusu var mı hakkaten, varsa adın ne ¿ ???
Gülbin teyzem.., ben sana demedim mi azıcık ye diye :-) neyse ucustan evvel Sedat'la beraber bi yeriz bi yeriz sende gelirsin ucus kilosuna :-)) olmadı sen + ben = Sedat ... O tandem uçabiliyorsa bizde, sen + ben + pilot 3 lü uçarız... nası fikir ama ¿
Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi
walla 3 gün 3 gece sürüyormuş bu Kıyı köyde düğünler... Bizim ekip 3 gün kalsın orada köyün yarısının adı Gezenbilir köyü olarak değişir kesinnnnnn... :-))
Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi
bir köprü altında kuş gözlemledik başımızın bir metre üstünde..
fotograflar kötü ama görün istedim...
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
Hem acemi, hem fotoğraf cahili cesareti bir, iki, dört tane de ben yayınlayayım... :-))
Makine ne çektiyse o, fotograflar da makineden cıktığı gibi... ((^_^))
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
Bu geziye katılabilmemiz için emeği geçen ve son derece alçak gönüllülükle bilgilerini paylaşan, sohbetlerini esirgemeyen, güleç yüzlü, dost gönüllü arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi...
Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
Merhabalar.., bulusma yeri tercihim olarak, Taksim yazmıstım ama sanırım listeye son hali verilirken, bir ufak hata olmus. :-)
Taksimden katılacagım ve listeden duzeltiyorum. Bilgilerinize.
Sevgi ve saygılar..
Ynt: Kişisel Galeri (caner)
Bana bu grupla ilgili mail gondererek uye olmamı saglayan arkadsıma mütesekkirim... öncelikle nefis fotograflar seyrediyorum... Daha sonrada, sanırım, sizlerden feyz alarak fotograf cekebilmeyi ögrenecegim....