Arama sonuçlarınız

1. A

5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

Hocam bulduk bulduk bulamadık ben teyzemi yerde komam... atarım sırt çantama gene uçururumm ;D

2. A

Gülbin tezemmm.... şimdi bu durumda ya ipeğin teklifini kabul edicen ;) ya da sana 120 kilonun üstünde bi pilot aricasss ;D
  3. A

Bambicim hele bi gidelim oraya bak nasıl ucacaksın, ucacagız.. ve de dönecegiz tabiii... :o ben hafifsin demedim ki.. ;D sadece sedatın tam yarısı kadarsın dedim... :D

4. A

Koşmalarına gerek yok kii :D biz üfleriz Sedat la arkalarından zaten uçarlar.. ;D
  5. A

Sedat hocam... hehe senin uçak dediğin 3dem oldu.. hehe böylece Gülbin+Bambina+pilot kardeş üçlüsü uçacak galiba.. süper yaaa.. ;D abi ağrı dağı olsa 3pod getirip çekerim ben bu fotoğrafı.... :D

6. A

Ekip yavas yavas olusmaya basladi.. ;D mavis de katildi.. Bambicim yerimi sana veriyorum.. Teyzeyle ikiniz tam olursunuz.. Yauuu Sedat bunun üçlü ucusu var mı hakkaten, varsa adın ne ¿ ???

7. A

Gülbin teyzem.., ben sana demedim mi azıcık ye diye :-) neyse ucustan evvel Sedat'la beraber bi yeriz bi yeriz sende gelirsin ucus kilosuna :-)) olmadı sen + ben = Sedat ... O tandem uçabiliyorsa bizde, sen + ben + pilot 3 lü uçarız... nası fikir ama ¿
  8. A

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi walla 3 gün 3 gece sürüyormuş bu Kıyı köyde düğünler... Bizim ekip 3 gün kalsın orada köyün yarısının adı Gezenbilir köyü olarak değişir kesinnnnnn... :-))
  9. A

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi bir köprü altında kuş gözlemledik başımızın bir metre üstünde.. fotograflar kötü ama görün istedim...

10. A

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi işte size düğünde horon çekenlerin görüntüsü...

11. A

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi Efendimmmmm..., bilin bakalım bu kimin neysi ¿ ;D
  12. A

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği Ve Kıyıköy-Kastro Fotoğraf Gezisi 1) Nilsun (pebble) 2) Gülbin Bahar (namı diğer teyze) 3) Caner (nick kullanmaz Smiley ) 4)A. Kadir Arsu (akarsu) ~ Kadiköy

13. A

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) Hem acemi, hem fotoğraf cahili cesareti bir, iki, dört tane de ben yayınlayayım... :-)) Makine ne çektiyse o, fotograflar da makineden cıktığı gibi... ((^_^))
  14. A

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) Bu geziye katılabilmemiz için emeği geçen ve son derece alçak gönüllülükle bilgilerini paylaşan, sohbetlerini esirgemeyen, güleç yüzlü, dost gönüllü arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi...
  15. A

4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) Merhabalar.., bulusma yeri tercihim olarak, Taksim yazmıstım ama sanırım listeye son hali verilirken, bir ufak hata olmus. :-) Taksimden katılacagım ve listeden duzeltiyorum. Bilgilerinize. Sevgi ve saygılar..

16. A

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
  17. A

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Bana bu grupla ilgili mail gondererek uye olmamı saglayan arkadsıma mütesekkirim... öncelikle nefis fotograflar seyrediyorum... Daha sonrada, sanırım, sizlerden feyz alarak fotograf cekebilmeyi ögrenecegim....
  18. A

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Uzun zamandır bu kadar güzel fotografı bir arada görmemiştim, elinize saglık...

19. A

Güneşi Yakalamak

Ynt: Güneşi Yakalamak Nefis fotograflar... elinize saglık....
  20. A

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri