Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayin Kampci dostlar;Gecen gun Facebook uzeri M.Karavanci bir arkadasdan haber aldim,Corluda Bulunan buyuk bir A.V.M, olan Orion"un otoparkinda,M.Karavanlar icin konaklama imkani saglanmistir.W.C.+Elekt. ve Su imkani vardir.Park alani bekcili olup emniyetlidir.Ayrica Orion 24 saat acik...
Ben Turkiye seyahatlerimde Edirne-Istanbul Istikametine giderken,Edirnede Simsek Otelde ve Corlu civari bir banzincide elk+WC servisi veren 2 yerde kaldim.
Cok Cok guzel bir fikir.50 senelik Karavanci olarak ve Hollanda'da yasadigimizdan.Bizler senenin 6 ayini M.Karavan ile gezerek gecirmekteyiz.Huseyin Beyin de izah ettigi gibi,bu sayahatlerimizde ekseriye uzum baglari olan ve sarap imal eden ciftliklerde konaklamaktayiz.Bazi ciftliklerde onlarla...
Bu sene Nisan ayinda cikmis oldugumuz Avrupa gezimizden gecen hafta evimize geri donduk. 5 aydan fazla 12 e yakin ulke gezdik.Bu ulkelerde hic bir zaman Kamp veya M.Karavan kalma yerleri haricinde kalmadik.Masrafli olmasina ragmen emniyet bakimindan cok guzel olan bu konaklama yerlerinden cok...
20 Temmuzda yola cikarak Almanya/Avusturya/Slovenya/Cekoslovakya/Macaristan/Hirvatistan seyahatimizi tamamlayaran bugun evimize geri geldik,gezmak kadar guzel bir sey yok,fakat bu gocebe hayatini noktalayarak eve gelmek te cok hos.Selamlar
Bu utanmaz serefsozler hala milleti kandirma,dolandirma yolundalar,aman sayin kampci kardesler, bu hirsiz dolandiricilara inanmayin ,paranmizi kaptirmayin.Hepinizi tekrar uyariyorum.selamlar
Konya Karatay Kampta Karavanlar icin sert zemin,cadir kurmak icinde Cimen alanlar mevcuttur.Mersin den Erdemli istikametine dogru sol tarafta bir Kamping var.Adini hatirlayamadim,Sonra Aydincik,Bogsak,Ayas kasabalarinda da kamp imkani var.
Manavgat Belediyesinin almis oldugu en dogru karar.Evvelden 10/15 kisi bir cadir ile gelip ucret odeyip gunlerce kalirlardi,simdi gece kisi basi 20TL olunca vaziyet degisti? Hersene gelip uzun zaman kaldigimiz bu guzel ve temiz kampingin devamini isteriz.Belediye size tebrikler!