Arama sonuçlarınız

1. Ercument Ozbek

Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203)

Gule gule sihhatli gunlerde kullaniniz.

2. Ercument Ozbek

Çekme Karavan Için Kamping Dışı Kamp Alanları

Sayin Kampci dostlar;Gecen gun Facebook uzeri M.Karavanci bir arkadasdan haber aldim,Corluda Bulunan buyuk bir A.V.M, olan Orion"un otoparkinda,M.Karavanlar icin konaklama imkani saglanmistir.W.C.+Elekt. ve Su imkani vardir.Park alani bekcili olup emniyetlidir.Ayrica Orion 24 saat acik...
  3. Ercument Ozbek

Bahar 2019 Karavanci Dostlari Bursa Buluşmasi

Cok guzel bir fikir,cok kisinin katilacagini zannederim,selamlar.

4. Ercument Ozbek

Bahar 2019 Karavanci Dostlari Bursa Buluşmasi

Cok guzel bir fikir,cok kisinin katilacagini zannederim,selamlar

5. Ercument Ozbek

Yalovada Kamp Alanı

Tesekkurler

6. Ercument Ozbek

Yalovada Kamp Alanı

Kampta elektrik var mi? Ucret ne kadar.Selm.Teskr.
  7. Ercument Ozbek

Aytemiz Petrol'den Karavancılara Hizmet Isteği...

Cok guzel bir faaliyet,diger benzin istasyonlarinin da alakalanacagini tahmin ediyorum?
  8. Ercument Ozbek

Aytemiz Petrol'den Karavancılara Hizmet Isteği...

Ben Turkiye seyahatlerimde Edirne-Istanbul Istikametine giderken,Edirnede Simsek Otelde ve Corlu civari bir banzincide elk+WC servisi veren 2 yerde kaldim.

9. Ercument Ozbek

Karavancılara Ücretsiz Hizmetler Hakkında.

Cok Cok guzel bir fikir.50 senelik Karavanci olarak ve Hollanda'da yasadigimizdan.Bizler senenin 6 ayini M.Karavan ile gezerek gecirmekteyiz.Huseyin Beyin de izah ettigi gibi,bu sayahatlerimizde ekseriye uzum baglari olan ve sarap imal eden ciftliklerde konaklamaktayiz.Bazi ciftliklerde onlarla...

10. Ercument Ozbek

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Bu sene Nisan ayinda cikmis oldugumuz Avrupa gezimizden gecen hafta evimize geri donduk. 5 aydan fazla 12 e yakin ulke gezdik.Bu ulkelerde hic bir zaman Kamp veya M.Karavan kalma yerleri haricinde kalmadik.Masrafli olmasina ragmen emniyet bakimindan cok guzel olan bu konaklama yerlerinden cok...
  11. Ercument Ozbek

Ücretsiz Kamp Alanları

Ucret ne kadar?

12. Ercument Ozbek

Kayseri,kapodakya,niğde Içanadolu Resimlerle Görsellik

Kis sporlarina mi gittiniz?
  13. Ercument Ozbek

Kim Nerede?

20 Temmuzda yola cikarak Almanya/Avusturya/Slovenya/Cekoslovakya/Macaristan/Hirvatistan seyahatimizi tamamlayaran bugun evimize geri geldik,gezmak kadar guzel bir sey yok,fakat bu gocebe hayatini noktalayarak eve gelmek te cok hos.Selamlar
  14. Ercument Ozbek

Antalya Manavgat Sorgun 2016 Güncel

Belediye,tebrikler aynen devam.

15. Ercument Ozbek

Gearbest Güncel İndirimler - Kuponlar

Bu utanmaz serefsozler hala milleti kandirma,dolandirma yolundalar,aman sayin kampci kardesler, bu hirsiz dolandiricilara inanmayin ,paranmizi kaptirmayin.Hepinizi tekrar uyariyorum.selamlar
  16. Ercument Ozbek

Konya Ve Mersin Çadır Kurulacak Alanlar

Konya Karatay Kampta Karavanlar icin sert zemin,cadir kurmak icinde Cimen alanlar mevcuttur.Mersin den Erdemli istikametine dogru sol tarafta bir Kamping var.Adini hatirlayamadim,Sonra Aydincik,Bogsak,Ayas kasabalarinda da kamp imkani var.
  17. Ercument Ozbek

Ankara Girişinde Harika Karavan Kamp Alanı.

Benden 2015 senesinde utanmadan 20 euro aldilar.?

18. Ercument Ozbek

Antalya Manavgat Sorgun 2016 Güncel

Manavgat Belediyesinin almis oldugu en dogru karar.Evvelden 10/15 kisi bir cadir ile gelip ucret odeyip gunlerce kalirlardi,simdi gece kisi basi 20TL olunca vaziyet degisti? Hersene gelip uzun zaman kaldigimiz bu guzel ve temiz kampingin devamini isteriz.Belediye size tebrikler!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri