Arama sonuçlarınız

1. Ercument Ozbek

Motokaravan Mıdır?

Bunun adi uydur Karavasyondur? M.Karavan veya Camper degildir?

2. Ercument Ozbek

2017 Mayıs 90 Gün Italya - Almanya-hollanda-belçika-fransa-portekiz-ispanya

Baska sitelerde defalarc a yazdim;bir cok arkadaslar menfi cevsaplar aldim,gecte olsa,M.Karavaninizin soyulmasi olayina cok uzuldum.Ben Italya/Fransa/Ispanya/Portekiz/Sirp/Bulgar/Macar/Romanya ulkelerine yaptigim seyahatlerde katiyyen KAMP disi kalmam.Kampa verecegim 15/20 Euro,hirsizlarin...
  3. Ercument Ozbek

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Gecenlerde bir arkadasin yazmis oldugu yaziyi okudum,aynen soyle diyor; Sirbistan cikisi Macaristanda buyuk bir benzin istasyonunda,ve hatta bol isikli bir kasadarin oldugu yere yakin park ederek uyuduk? S abahleyinde soyuldugumuzu anladik? Benim demek istedigim, bu kasadaki sahislar,hirsizlar...

4. Ercument Ozbek

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Sizlere 50 seneden fazla bir kampci olarak bazi konularda aciklama yapmak istiyorum,Ben ve ailem 3/5 sene cekme karavan kullandik ve bu gezilerimiz evvela Avrupa sonra Turkiye uzeri oldu.Cekme Karavan ile ekseriye Turkiyeye gelince Istanbul eski Atakoy Kamp/Florya Kamp/Yesilyurt kamp gibi...

5. Ercument Ozbek

Gearbest Güncel İndirimler - Kuponlar

Ben bu serefsizlere Hollanda da harp ilan ettim,butun ilanlarina karsi derhal bu sekilde yazilar yaziyorum,aldanmayin.Zaten Sitedeki resme bakin,isim nedir bu sahis kimdir? Yakinda bu ilan kaybolursa anlarsiniz.Selamlar aldanmayin iz?

6. Ercument Ozbek

Gearbest Güncel İndirimler - Kuponlar

Dikkat Dikkat : Bu Gearbest Support denilen ve diger bir adi da BILABLAU olan firma,tamamen dolandiricilardan ibarettir? Ilk ismaladiginiz urun size kisa zamanda ulasmaktadir. Ondan sonra Rezalet baslamaktadir: Mal ismarladiginiz zaman size imzalatilan bir formulde, bu firmaya Vekalet...
  7. Ercument Ozbek

Güdül Sorgun Göleti Kampı Ve Olumsuzluklar

Yazdiklarinizda cok cok haklisiniz.50 senedir M.Karavan ile butun Avrupa ve Turkiyeyi adim adim gezdim.Milletimizin uyumsuzlugu,cahillik,gorgusuzluk,kamp kulturu yoksullugu ve kirsal yerlerden gelmelerinden kaynaklaniyor.Yasadiginiz hadiseleri bende devalarca yasadim ve bundan sonra Kamp ve...

8. Ercument Ozbek

Kim Nerede?

Resimdeki Kamping nerede? (Bartin mi) ?slml.

9. Ercument Ozbek

Motokaravan Ruhsat Yasal Sorumlulukları

Resimde gordugunuz Alman Detfless firmasi orjinal imalat M.Karavanim ile Gazipasadan Alanya istikametine giderken,onumde nazli nazli,bir kolunu camdan cikarmis Kovboy kilikli bir Polis arabasini 95 km. hizla solladim.Hemen pesime takildi ve beni ileride kenara cekti.Ehliyet,ruhsat falan filan...
  10. Ercument Ozbek

Kim Nerede?

Merhabalar;Evvelki yazimda Almanya Mosel/Ren/Saar nehirlerini kaplayan 2 aylik gezimizden bahsetmistim.Tammuz ortasi evimize geri geldik,fakat insan havalar iyi oldugu muddetce eve alisamiyor.2 hafta icerisinde hazirliklari bitirerek Temmuz 15 de yola ciktik.Ilk duragimiz Almaya/Bingen Ren...

11. Ercument Ozbek

Ankara-bolu Çevresi Kamp Yeri Önerisi

Abanti Tavsiye ederim,Gol kenarina cadir kurabilirsiniz fakat yazin hafta sonlari kalabalik oluyor.Ayrica devamli su akan cesme yakininda bir Kamping var,yukariya cikmak lazim,sakin ve rahat,elektrik+WC+Dus bile var.Fakat dag havasi alayim derseniz Kartal Kayaya kayak merkezine...
  12. Ercument Ozbek

Kim Nerede?

Merhabalar Karavanci Dostlar; Nisan ortasinda M.Karavani uyandirarak Garajdan cikardik,Bakimini yaptiktan sonra Mayis basi Almanyaya hareket ettik.Malum 20 sene uzeri gitmekte oldugumuz Mosel nehri kenarini bulduk.Gecen senenin aksine bu sene havalar cok sicak gitti.Mosel/Rhein/Saar nehirleri...
  13. Ercument Ozbek

Kaliteli Kamp Alanı Bilen???

1-Manavgat Bogaz Kamping 2-Silivri Semizkum Kamping Istanbul 3-Anamu Pullu Orman Kampi 4-Gumuldur daniz ati Motel-Kamping 5-Akcakoca Tezel Kamping 6-Alanya Incekum orman kamping Daha bircok kampingler var,fakat siz nerelere gitmek istersiniz?? Slml.

14. Ercument Ozbek

2017 Mayıs 90 Gün Italya - Almanya-hollanda-belçika-fransa-portekiz-ispanya

Size evvela sormak istedigim husus,seyahatinizi M.Karavan veya Cekme Karavan ile mi yapacaksiniz? Gunde kac km. gitmek istersiniz?Sofya ve Belgradda Kamplarda mi,yoksa Benzinliklerde mi kalacaksiniz.
  15. Ercument Ozbek

Yenikapi M.karavan Parki

Cok tesekkurler

16. Ercument Ozbek

5 Dakikada Karavan 5 Dakikada Kamyonet

Sayin Kampci Dostlar; Yurt disindan hengi ulke olursa olsun M.Karavan almak cok basittir.Yalniz bu M.Karavan Turkiye"ye gelince durum degisir.Yani aldiginiz kadar veya daha fazlasini Gumruk bedeli olarak odemek zorundasiniz.Bu cok muhim olan konuyu unutmayiniz.Slm.
  17. Ercument Ozbek

Yenikapi M.karavan Parki

Merhabalar; Her sene geldigimiz Turkiyemizde ilk kaldigimiz yer Istanbul Yenikapi M.Karavan parkidir. Bu M.Karavan Parkini iki sene evvel Marmararay yapimi dolayisi ile Deniz kenarindan,IDO''nun karsi tarafina Audi Acentasi yanina tasidilar.Benin "Burada ne kadar zaman kalacaksiniz" soruma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR