Arama sonuçlarınız

1. NXTRAİL52

28-29 Eylül Iv. Kunduz Offroad Oyunları

Ynt: 28-29 Eylül Iv. Kunduz Offroad Oyunları hadi biraz ben yardımcı olayım...

2. NXTRAİL52

28-29 Eylül Iv. Kunduz Offroad Oyunları

Ynt: 28-29 Eylül Iv. Kunduz Offroad Oyunları görseller ne zaman ?
  3. NXTRAİL52

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme BEKLERİZ...

4. NXTRAİL52

Tecrübe Satın Aldık ( Ege - Akdeniz Gezisi)

Ynt: Tecrübe Satın Aldık ( Ege - Akdeniz Gezisi) Saklıkent'te soğuması için nehre koyduğum karpuzla o merdivenlerden bir kere daha inip çıktım sayenizde...paylaşım için çok teşekkürler :)
  5. NXTRAİL52

Tecrübe Satın Aldık ( Ege - Akdeniz Gezisi)

görsel de olsaydı sizinle beraber biz de gezerdik...her ne kadar o bölgeden yeni dönmüş olsam da aklım hala oralarda..

6. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Yardımcı olmayı çok isterdim..ama bölgeyi bende bilmiyorum.Ben kamp yerlerimi belirlerken google maps ve panoramio'dan faydalandım.yerleri belirledikten sonra yola çıktım..ancak gittiğimiz yerlerde tanıştığımız insanlar tavsiyelerde bulundular..Fethiye'de...

7. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Arkadaşlar Gökova Orman kampına uğrayamadım kusura bakmayın..ama şuan orada bulunan arkadaşların yardımcı olacağından eminim..Gördüğümüz , yaşadığımız güzellikleri bizim gibi kamp severler ile paylaşalım istedik..paylaşımlarımız da sürç-i lisan ettiysek...
  8. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... ...
  9. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... ...

10. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Akyaka'ya varış...

11. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Sn.Aymeka ücretsiz kamp alanı ? benim için campinglerin dışında doğal güzelliği olan heryer ücretsiz kamp alanı..yanlış anlama olmasın diye bulunduğum yeri örnek vereyim.Akyaka çınar koyunda mesire yeri(orman muhafaza memurları öyle söyledi)...50 m ilerisi özel mülk...
  12. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Gökova kampı ile ilgili olarak aynı şeyleri bende takip ettiğimden uğramadım.Ancak yolumun üzerinde olduğundan bir bakmaya çalışırım.ne kadar sağlıklı bir izlenim olur bilemiyorum ama ön fikir için yardımcı olur sanıyorum.

13. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... römorkumun ölçüleri 110x 170 ..çadır biraz dışarı taştı ancak sorun teşkil etmiyor...yaklaşık 12 gündür kamp yaparak fethiye'de üç nokta..datça ve gökova'da birer yerde konaklayarak ve kampçılığı,doğayı çok seven biri olarak hayatımın tatilini yaptım...12 yıllık...
  14. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... sonrasında kamp malzemelerim..kişisel eşyalar..buzdolabı vs.derken bagajım yetmeyince römork almaya karar verdim..şuan kullandığım römork reno otomobil aksı üzerine sacdan yapılmış basit birşey..onuda bakımı ile birlikte 350 tl ye mal ettikten sonra çadırımı römork...
  15. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... eozcelik profilinize baktım ama tam isminizi göremedim..sakıncası yoksa özçelik diye hitap edeyim...sayın özçelik ; çadırım baba mesleği soğuk demirciliği 13-14 yıl kadar yapmış biri olarak kendi imalatım olup çok uygun bir rakama malettim...sadece kumaş ve dikimi...

16. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Teşekkürler Enver bey..Datça turu burada bitti..Gezi programının biraz dışına çıktığım için buradan ayrılıyorum...sonraki durak Akyaka çınar koyu..
  17. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... bunlar da son olsun...
  18. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... eksi Datça'dan da kareler geliyor bu arada...

19. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... sorayım mı enver bey ?
  20. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... dahası ve cafe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri