Arama sonuçlarınız

1. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... tek enerji kaynağım aracımın aküsü..kendi yaptığım seyyar led lamba..peltier sistem soğutucu...portatif Wc...taşıma suyla gayet keyifli devam ediyor...

2. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... boncuklu'dan devam
  3. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... devamı gelecek ancak bağlantı sorunu yüzünden şimdilik devam edemiyorum...

4. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... görüntüler 5 mp cep telefonu ile çekildiğinden çok kaliteli olmayabilir..kusuruma bakmayın...
  5. NXTRAİL52

Muğla Kamplı Gezimiz...

Temmuz 15 inde başladığımız yolculuğumuza daha önceden de bilgi almak için konu açtığım Fethiye Boncuklu koyundan başladık.Ben..eşim ve iki kızımla yaklaşık 1000 km lik yolculuktan sonra ilk hedefimiz boncuklu koyuna gece geç saatlerde vardık..derhal çadır açılıp yatıldı..ilk kamp yerimizde...

6. NXTRAİL52

Fethiye Boncuklu Koyu Hk.

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. Ayrıca bir konu daha: burada küçük ve büyük boncuklu olmak üzere farklı koylar varmış...diğerleri hakkında bilgim yok..sizi de yanıltmış olmamayım

7. NXTRAİL52

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. bir önceki mesajımda ufakta olsa bilgi vermiştim..ulaşım konusunda kendi aracınız yoksa;zaman zaman minibüsler koyun hemen kenarında ki yoldan geçiyorlar... merkeze çok yakın ..ormanlık bölgeden çıkar çıkmaz marina var zaten...orada ki market yada biraz daha...
  8. NXTRAİL52

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. geldim..gördüm ve hala görmeye devam ediyorum.Boncuklu koyunda ikinci gecem.Birkaç gün daha kalıcam sanırım.Merkeze yakın olması sebebiyle ihtiyaçları karşılaması kolay.Deniz tertemiz ve harika...çok sakin bir yer..çünkü geceleri benden başka kimse yok :)...
  9. NXTRAİL52

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. Hakan bey link için teşekkürler , bahsettiğiniz yer gezi güzergahımın üzerinde bir aksilik olmazsa uğrar herşeyi yerinde görürüz.marmarisCj7 sizinde ilginize teşekkür ederim.Fethiye'de ki bahsettiğim yer ile ilgili bilginiz varsa öğrenmek isterim.

10. NXTRAİL52

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. Merhaba Hakan bey.Boncuklu koyu büyük ve küçük boncuklu olarak iki ayrı koymuş.Ben bir görsel yüklüyorum acaba aynı yerden mi bahsediyoruz.öğrenebildiğim kadar herhangi bir işletme olmayan ücretsiz bir yermiş.Ayrıca internet sitesine ait bir link verebilirseniz...

11. NXTRAİL52

Selamlar..Boncuklu koyu hakkında güncel bilgisi olan var mı? Ailece kamp yapmak için uygun mudur ?
  12. NXTRAİL52

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Sonunda bitirdim...

13. NXTRAİL52

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... tam kurulum ve kamp fotoğrafları da yakında ;)
  14. NXTRAİL52

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Ynt: Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde! http://www.youtube.com/watch?v=eo6mQGaq4u4
  15. NXTRAİL52

Gezenbilir Samsun Grubu

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Ad - Soyad: TUNCER DURDU Doğum Tarihi ve Yeri: 1976 Memleket: Ordu Semt: İlgi Alanı:Doğa Not:Harika bir site..piknikçilikten kampçılığa terfi etmek umuduyla :) Read more...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri