Arama sonuçlarınız

1. A

Stelvio Pass Geçidi

Yaz mevsimi başladında Stelvio Pass geçidinden geçen bir tur planlıyorum. Stelvio Pass hakkında bana bilgi verebilecek arkadaşlar var mı? Dikkat etmem gerekenler orada iken görülmesi gereken yerler var mı? Kısacası Stelvio Pass hakkında bilgi topluyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

2. A

Sarajevo - Niş Yolu

Ynt: Sarajevo - Niş Yolu Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Çok işime yaradı. Bulozi-Pale-Sjetlina-Podgrab-Ustipraca-Brodur-Orahavci yolu asfalt bir yol mu? Benim internete gördüğüm bazı yerler toprak gibi gözüküyorda.
  3. A

Sarajevo - Niş Yolu

Ynt: Sarajevo - Niş Yolu Sarajevodan - Visegrad arasında geçtiğiniz kasabaları yazabilirmisiniz. Benim derdim bu yol.

4. A

Sarajevo - Niş Yolu

Arkadaşlar Önumuzdeki yaz için gezi planlıyorum Slovenya (Bled gölü), Stelvio Pass, Milano, Maranello (Ferrar Müzesi), Gardaland,Venedik,Mostar,Sarajevo ve istanbul. Rotam üzerindeki harita olarak yoları Eart Üzerinden çıkardım Navigastonumda var. Yalnız beni endişelendiren bir yer var...
  5. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi yazını bekliyoruz

6. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Bünyamin Beyin dedikleri doğru. Fakat bende 28 haziranda balkan turu yapacağımdan bende araştırmıştım. Kosovadaki trafik sigortası ücretleri net bilmiyorum ama gidenlerden biri 40 ödedim diğeri 50 euro ödedim demişti. Belki fiyat veya kime nasıl kakalarsak politikası...

7. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Ben size kosaovaya girmemenizi öneririm. Sebebine gelince kosovoda yeşil sigorta geçerli değil ve ek olarak sigorta parası vermeniz gerekmekte. 30-50 euro civarında geçiş için bu kadar para vermenize gerek yok ve ayrıca fazla sınır geçmiş olursun.
  8. A

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: Beyaz Martı Adriyatik Yollarında İsmail abi geçmiş olsun, sağ salim geçmişsin muayenelerden. :)
  9. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Hayırlı olsun. Yoluculuk ne zaman?

10. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi verdiğiniz bilgiler için teşekürler

11. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi üsküp - ohrid yolu ve ohrid - selanik yolu çok keyfli geçen sene geçtim. Bu sene ulcinj - kotor -budva - dubrovnik yolunu geçeceyim. Google eart üzerinde yaklaşarak kişilerin paylaştığı resimlere bakarak yolun çok yorucu olacağını düşünmüyorum açıkçası. Sizin canınızı...
  12. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Aynen dediğiniz gibi sorun çıkmayacak. Benim önceki aracımda rehinliydi 20 defa yurt dışına çıktım kredi bitti aracı 5 sene kullandım rehinli ve yurt dışına çıktım. Yeni aracımlada aynı şey söz konusu dert edilecek bir durum değil yanlış yere takılmışsınız. Siz bence...

13. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Kosova üzerinden giderseniz kosova da trafik sigortası nı tekrar yaptırmak zorundasını 40-50Euro civarında. Kosovada Yeşil kart geçersizdir.
  14. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Çok güzel plan yapmışsınız. Umarım evdeki hesap çarşıda tutar bazen aksilikler oluşabiliyor. Aracınızla ilgili sorduğunuz soruya gelince sıkıntı etmetin hiç kimse size aracınız rehinlimi değilmi sormaz sahibi kim der. Benim de kullandığım araç banka rehinli bir araç...
  15. A

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Karadağ girişite alınan çevre pulu harcı kalktığını duydum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

16. A

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Buyuk geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız.
  17. A

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında O gezinize çıkarken bende yunanistan makedonya turu yaptım. Fakat Makedonyada başınızdan geçen ne açıkçası merak ettim.
  18. A

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Bu sene nerelere gitmeye planlıyorsunuz?

19. A

Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi Planı?

Ynt: Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi P Açıkçası BamBina Hn. gibi düşünüyorum. Rotanız güzel fakat gezmeye planladığınız yerler ve yolu baz alırsak imkansıza yakın bir durum ortaya çıkıyor. Gezersiniz fakat gezdiğinizden bir şey...
  20. A

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Makedonyada Bitoladan Ohride giderken polis almıştım araca uniformalı onun evinde kalmıştım sobe olarak veriyordu kople katı. Dediğiniz gibi bu tip durumlara dikkat etmek lazım. Aslında polis pasaport istemez ehliyet ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri