Arama sonuçlarınız

1. A

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Söylediklerinize uyacam. Genelde aracımı güvenlik olan otoparklara brakmayı tercih ediyorum. Gezeceğim ülkeleri tanımadığım için varmı yok mu bu tip yerler bilmiyorum. Yabancı ülkede olduğumdan genelde yavaş gidip kuralara...

2. A

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Bünyaminbey sizin Blogunuzu okudum eskiden sizde megan varmış daha sonra karavan almışsınız. Bende su an megan var ileride umarım bende de karavan olur sizinkisinin aynısından :). Aracımla Bosnada sıkıntı olurmu geceleri...
  3. A

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Sarajevoda başçarşı ve tünel dışında nereleri görmemi önerirsiniz. Mostarda Mostar köprüsü dışında nereleri önerirsiniz.

4. A

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Sarajevoyu sizce gezmek için ne kadar zaman gerekli ve tunele giden yolu bana tarif etme imkanınız var mı?
  5. A

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Bünyemin ve omurmar erdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederim. Ben Ulcinj,Kotor,Budva, Dubrovnik, Mostar , Sarejevo, zaman kalırsa Split , Trigor ve Plitvicka jezera parkını gezerek Zagreb üzerinden Belgrad, Niş ,Sofiya ve...

6. A

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? dubrovnikte kalacak yerlerle ilgili tavsiyede buluna bilirmisiniz? Aracımla gideceğimden dubrovniye yakın yerlerden de olabilir apart tarzı yerler bakıyorum.

7. A

Avrupa Yollarında 6000 Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000 Km Teşekür ederim indirdi.
  8. A

Avrupa Yollarında 6000 Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000 Km Yazı dizinizi indiremiyorum. mumkunse qwert78@gmail.com adresine mail atabilirmisiniz. şimdiden teşekürler.
  9. A

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Logolardan 5 ve 7 numaraları beyendim. Yorumlara göre 5 numara daha çok beyeniliyor. Sizin pikapın fiyat araştırmasını yapayım dedim pek bulunan bir araç değil ama görduklerimden en güzeli ve bakımlısı sizinkisi. Buz dolabını nereden aldınız ve mumkunse...

10. A

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Gitiğiniz ülkelerle ilgili konsoluslaklarından topladığınız bilgilerin linkini verme veya paylaşma imkanınız varmıdır. mail adresim qwert78@gmail.com

11. A

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? İsmail Bey yazınız çok güzel inanın göz gezdirdim sadece çok sevdim çok detaylı ve benim kafamdaki soruları yanıtlayacak şekilde yamışsınız. Karavanınız çok güzel söylenenlere kulak asmayın gülle gülle kullanın. Benim aracım...
  12. A

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Aslında merak ettiğim birkaç sorum olacak size. - Sınırlarda dikkat etmem gereken veya ülkelerde dikkat edilmesi gereken yerler varmı? - Bahsetiğimiz ülkelerde aracınızı güvenliği olan park yerlerene mi braktınız aracımı...

13. A

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Ben kendi aracımla çıkmaya düşünüyorum yalnız korkum karadağ, makedonya ,kosovo, saraybosna ve hırvatistanda zarar vermelerinden veya allah kosrosun çalmalırndan. Kasko var aracımda yurt dışı dahil fakat oralara hiç...
  14. A

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Aracımla Balkanlar turu yapmaya planlıyorum. Makedonya,Karadağ, Dubrovnik, Split, Mostar ve Sarajevo ya gitmek istiyorum. Fakat araçla ilgili kafamda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim. Yukarıda saydığım yerlerde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR