Arama sonuçlarınız

1. Wolverine-Grand Cherokee

Satılık Cooper St

Ynt: Satılık Cooper St Arkadaşlar aşağıdaki temsili resmin aynısı olan 5 adet jantımı sadece yine Grand Cherokee Wj kasanın 16 inç'leriyle takas etmek istiyorum.Jantlar çok iyi durumda herhangi bir kırığı olmamıştır tamir görmemiştir takas düşünen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler. Lastik...

2. Wolverine-Grand Cherokee

Satılık Cooper St

Ynt: Satılık Cooper St Ayrıca bir arkadaşımda bulunan 4 adet 265-70-17 ebatında da Kumho KL-71 satılıktır yaklaşık olarak 1000 km yol yapmıştır fiyatı 1000 Tl'dir. Resimleri kendisinden temin ettiğimde ekleyeceğim..
  3. Wolverine-Grand Cherokee

Satılık Cooper St

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık olarak 3-4 ay önce aldığım 245-70-17 ebatlarındaki 5 adet Cooper ST 'lerimi satıyorum lastikler çok iyi durumda en ufak hasar,delik tamir yok... Fiyatı: 1250 Tl, pazarlık düşünmüyorum.

4. Wolverine-Grand Cherokee

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. Yeni bir film çıkmış, Land'ını Satan Bilge ;D
  5. Wolverine-Grand Cherokee

President jackson 6 bantlı usb lsb am fm

Ynt: President jackson 6 bantlı usb lsb am fm Bi Kürşat mı istesin yani :)

6. Wolverine-Grand Cherokee

2.7 crd

Ynt: 2.7 crd Yok yok o diğerlerine benzemiyor dünyalı o dünyalı ;D

7. Wolverine-Grand Cherokee

Jeep almak istiyorum, WJ 4.7 mi KJ 2.8 mi?

Ynt: Jeep almak istiyorum, WJ 4.7 mi KJ 2.8 mi? Önler oturanın ağırlıgına göre degısır yanlar çabukta eskıyebılır bırseyde olmayabılır,kolay kolay yıpranmaz aslında direksiyonda aynı sekılde en azından benım suana kadar sahıp olduklarımda gozlemledıklerım boyleydı.
  8. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Jeep almak istiyorum, WJ 4.7 mi KJ 2.8 mi? Avrupa Amerika farkı olabilir koltuk başlığı sayısında.Avrupa montajlarda genelde orta koltuk başılığı bulunuyor
  9. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Jeep almak istiyorum, WJ 4.7 mi KJ 2.8 mi? Allah Allah kim ki o acaba :) Benim Jeep'in lastik ebatları 245/70/17 şu an 14 litre yakıyorum inşallah daha da az yaktırıcam ümitliyim ;D

10. Wolverine-Grand Cherokee

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,ailesine ve sevdiklerine sonsuz sabırlar diliyorum..

11. Wolverine-Grand Cherokee

Cherokee'de Ses Sistemleri

Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri Merhabalar,aracımı satalı oldu epey iç resimleride çekmemiştim kusura bakmayın yardımcı olamıyorum bu hususta.. Cihaza gelirsek çok iyi bir cihazdır fiyatına göre iyi iş yapar imkanınz varsa AVX-44 modelini alın özellik olarakta çok dolu bir cihazdır.
  12. Wolverine-Grand Cherokee

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Hayırlı olsun gülegüle kullan ben baktım benim araç için ya göremedim ya da yok hoş bu aralar başka sıkıntılar var ona gelene kadar ama :)

13. Wolverine-Grand Cherokee

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Vayy traktöre yatırım haa ;D ;D Hacı hayırlı olsun ne işe yarar bu cihaz :)
  14. Wolverine-Grand Cherokee

Klasik 123 Kasa

Ynt: Klasik 123 Kasa Maşallah maşallah çok güzel.
  15. Wolverine-Grand Cherokee

50-60 bin tl Arası Alabileceğim Araç Sizce Ne Olmalı

Ynt: 50-60 bin tl Arası Alabileceğim Araç Sizce Ne Olmalı Aa doğru valla benimde aklımdan çıkmış heleki 100 bini devirmemiş(devirsede ne olur ki o bir mitsubıshı) bulunursa tadından yenmez evladiyelik kullanılır ;)

16. Wolverine-Grand Cherokee

50-60 bin tl Arası Alabileceğim Araç Sizce Ne Olmalı

Ynt: 50-60 bin tl Arası Alabileceğim Araç Sizce Ne Olmalı Jeep Wj, fiyatına göre beklentilerinizi ziyadesiyle karşılar bende kullanıyorum 1 ay oldu alalı hem ekonomik hemde Jeep.Eğer bulabiliyorsanız nispeten düşük km li dizel toytoylarda olur tabi ama bulabilirseniz.
  17. Wolverine-Grand Cherokee

The Team 34 / VX 80 ve Disco 2 yakıt tüketimleri

Ynt: The Team 34 / VX 80 ve Disco 2 yakıt tüketimleri Okadar hesaplamalar konuşmalar yalanmıydı hacıı ;D ;D ;D
  18. Wolverine-Grand Cherokee

The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? Güzel bir güzergah sağlam fotoğraflar gelicektir kesin.

19. Wolverine-Grand Cherokee

Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi) Harika yerler ellerinize sağlık.
  20. Wolverine-Grand Cherokee

Wouxun KG-UVD1P

Ynt: Wouxun KG-UVD1P Arkadaşım iyi diyorsun da mail atıyoruz bir türlü geri dönüş olmuyor o sitenin aktif olduğuna eminmisin ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR