Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Cooper St
Arkadaşlar aşağıdaki temsili resmin aynısı olan 5 adet jantımı sadece yine Grand Cherokee Wj kasanın 16 inç'leriyle takas etmek istiyorum.Jantlar çok iyi durumda herhangi bir kırığı olmamıştır tamir görmemiştir takas düşünen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler. Lastik...
Ynt: Satılık Cooper St
Ayrıca bir arkadaşımda bulunan 4 adet 265-70-17 ebatında da Kumho KL-71 satılıktır yaklaşık olarak 1000 km yol yapmıştır fiyatı 1000 Tl'dir. Resimleri kendisinden temin ettiğimde ekleyeceğim..
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık olarak 3-4 ay önce aldığım 245-70-17 ebatlarındaki 5 adet Cooper ST 'lerimi satıyorum lastikler çok iyi durumda en ufak hasar,delik tamir yok...
Fiyatı: 1250 Tl, pazarlık düşünmüyorum.
Ynt: Jeep almak istiyorum, WJ 4.7 mi KJ 2.8 mi?
Önler oturanın ağırlıgına göre degısır yanlar çabukta eskıyebılır bırseyde olmayabılır,kolay kolay yıpranmaz aslında direksiyonda aynı sekılde en azından benım suana kadar sahıp olduklarımda gozlemledıklerım boyleydı.
Avrupa Amerika farkı olabilir koltuk başlığı sayısında.Avrupa montajlarda genelde orta koltuk başılığı bulunuyor
Allah Allah kim ki o acaba :)
Benim Jeep'in lastik ebatları 245/70/17 şu an 14 litre yakıyorum inşallah daha da az yaktırıcam ümitliyim ;D
Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri
Merhabalar,aracımı satalı oldu epey iç resimleride çekmemiştim kusura bakmayın yardımcı olamıyorum bu hususta.. Cihaza gelirsek çok iyi bir cihazdır fiyatına göre iyi iş yapar imkanınz varsa AVX-44 modelini alın özellik olarakta çok dolu bir cihazdır.
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz
Hayırlı olsun gülegüle kullan ben baktım benim araç için ya göremedim ya da yok hoş bu aralar başka sıkıntılar var ona gelene kadar ama :)
Ynt: 50-60 bin tl Arası Alabileceğim Araç Sizce Ne Olmalı
Aa doğru valla benimde aklımdan çıkmış heleki 100 bini devirmemiş(devirsede ne olur ki o bir mitsubıshı) bulunursa tadından yenmez evladiyelik kullanılır ;)
Ynt: 50-60 bin tl Arası Alabileceğim Araç Sizce Ne Olmalı
Jeep Wj, fiyatına göre beklentilerinizi ziyadesiyle karşılar bende kullanıyorum 1 ay oldu alalı hem ekonomik hemde Jeep.Eğer bulabiliyorsanız nispeten düşük km li dizel toytoylarda olur tabi ama bulabilirseniz.