Arama sonuçlarınız

1. Wolverine-Grand Cherokee

Discovery II V8 Destek Lütfen

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Üstad ne güzel yazmışsın, varmı bildiğin temiz bir Vx 80 :D

2. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen V8 çok komplike bir araçmıdır servisinden başka ya da markaya bakan usta olmadan tamir ve bakımları yaptırılamaz mı ? Eğer öyleyse Edirne de sıkıntı olabilir
  3. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Yine kitlendik iyi mi :D

4. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Allah analı babalı büyütsün şimdiden sağsağlim doğsun büyüsün...
  5. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Ozaman temiz Disco 2 V8 iyi gider dogrumudur ?

6. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Kürşad ne yaptınnn öyle demesiydin yaa :D

7. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Eğer 40 lı fiyatlara çıkılcaksa pajeroya da bakınabılır yoksa redline dediği gibi benzinlilere bakılabilir nispeten uygun fiyatlılar.
  8. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Benim dedğim 39.500 olan.Aracı gördüm gerçekten diri bir araç ama fiyatı çok o fiyatın üstüne biraz daha koyar pajero dizel alınır 2004 model.
  9. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Bizim Zj nin 6 aylıgı 1000 :)

10. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Yanlısım varsa duzelt lutfen,motor turbo degılse bıraz fazla yakması muhtemel ve fıyatı 40 lardaysa benzınlı 97-98 model almak daha avantajlı ozaman ?

11. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Sence 91 için biraz fazla değil mi ???
  12. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Senin maslakta dedıgın 91 model mi hoca şu füme rengi dizel ?

13. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen İlkakdeniz ' e soralım birde düşünür mü acaba ???
  14. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Ya hacı senin için ugrasıyorum valla konuya lımon sıkma nıyetım yok.Öncelikle hayırlısı olsun diyelim sonra da uygun fıyatlı bır japon bulsan ıyı olur dıcem ama bu ütopik birşey olur bu piyasada :)
  15. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Sn kurtarıcı uygun fıyatlı varmı bir Vx 80 veya 100 ? :)

16. Wolverine-Grand Cherokee

Off Road Araçlar İçin Kıısa CB Anten

Ynt: Off Road Araçlar İçin Kıısa CB Anten Oldu biraz,sitenin belgrad gezsinde geçmiştik galiba yanlış hatırlamıyorsam :)
  17. Wolverine-Grand Cherokee

Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun...
  18. Wolverine-Grand Cherokee

Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) Ya hoca dur kamikaze yapma :D

19. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) Ya dur hemen karşı atağa geçme ben cenk alanında taraf değilim :D Nazar konusunda ciddiydim ama sen benim masrafsız aracıma laf attın :) Bilen bilir beni aracın limitlerini bilirim.Daha da kırmadım şükür aracı.Ayrıca en uzun işim...
  20. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) Israrla söylüyorum buna 'nazar' derler hem japonda hem ingilizde olucak iş değil yoksa yani :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri