Arama sonuçlarınız

1. hazerbaker

Kamyonet Ruhsatlı Karavan

Merhaba, Aynı şekilde ben de su tertibatı içermeyen bir motokaravan yapmak istiyorum. Mutfak, wc, banyo, su deposu olmayacak. Yatak, koltuk ve dolaplardan ibaret olacak. Kapalı kasa kamyonet ruhsatlı bir panel van düşünüyorum. Herhangi bir ruhsat değişimine girmeden bu kadarlık tadilatla...

2. hazerbaker

En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv

Ynt: En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv Teşekkürler tylrdrdnist, Önceki haline göre 1,5-2 cm civarı yükseldi diyebilirim. Yeni kasa vitaralar tam olarak arazi aracı değil zaten. Arazi özellikleri de olan şehir araçları bana göre. Yükseklik de bunu yansıtıyor. Aracı normalde...
  3. hazerbaker

Ynt: En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv Öncesinin fotoğrafını bulamadım. Sonrasını ekliyorum.

4. hazerbaker

Ynt: En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv Aracımda tüp var. Lastiklerden sonra son hesapladığım değer 22 kuruş oldu. Daha önce 25 kuruşun altına inmemiştim. Değerdeki azalmayı lastiklere bağlamıyorum ama en azından artış olmadığını söyleyebilirim. Engebeli arazide ufak tefek...
  5. hazerbaker

Ynt: En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv Kimse cevap vermedi. Ben kendim cevaplıyım bari. 245/70r16 at lastik taktım. Sürtme yok, problem yok. Süper oldu. Tavsiye ederim.

6. hazerbaker

Merhaba, 2011 Model 3 Kapı Grand Vitara'm var. Üzerindeki lastikler 225/70r16. Bu araca takabileceğim en büyük at lastik ebadı hakkında fikirlerinizi veya uygulama tecrübelerinizi rica ediyorum. Teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri