Arama sonuçlarınız

1. A

2001 Vitara Jlx İmi Satıyorum.

Ynt: 2001 Vitara Jlx İmi Satıyorum. Sattim.teşekkürler .aracimdan kalan 520 litre neuman marka port bagaj satilik baglanti ayakları hediye malatya içi teslim. 542 2789949

2. A

2001 Vitara Jlx İmi Satıyorum.

http://www.arabam.com/ilanOnizle/5133750/46476.... Cüneyt 542 2789949
  3. A

Suzuki Vitarada Harareti kontrolü İçin Yapılması Gerekenler

Ynt: Suzuki Vitarada Harareti Kontrolü İçin Yapılması Gerekenler Abdullah. Bey. Selamlar.bende 2001 gitara 1.6 jlx aracima su hararet ve araç dişi ve içi hava sicakligini gösteren ( tek bir cihazda ) bakiyorum sizin mesajinizdada boyle bir. Cihazi taktirdiginizi. Okudum. Bu cihazi nerden...

4. A

Mrb- Kilometre Teli arıyorum+Fiyat bilgisi olan?

Ynt: Mrb- Kilometre Teli arıyorum+Fiyat bilgisi olan? Hayırlısı olsun diyelim:)
  5. A

Mrb- Kilometre Teli arıyorum+Fiyat bilgisi olan?

Ynt: Mrb- Kilometre Teli arıyorum+Fiyat bilgisi olan? Sanayi sitelerinde basınçlı boru/hortum yapan küçük tenekeden işyerleri var.( Adanada öyle çünkü) bunlar kilometre /gaz telide yapıyorlar..(bazı tornacılar da yapıyor)ben gecen sene mitsubıshı galant marka arqacımın 200-250 tl olan gaz...

6. A

Suzuki Vitara Bisiklet Taşıyıcı Aparatı

Ynt: Suzuki Vitara Bisiklet Taşıyıcı Aparatı O da kolay ben bu çekı demırını taktıgım kare profil ile bisiklet tasıyıcısını şasecide yaptırdım. 170 tl maal olmustu...

7. A

Suzuki Vitara Bisiklet Taşıyıcı Aparatı

Ynt: Suzuki Vitara Bisiklet Taşıyıcı Aparatı Çalıştıgım yere amerıkalıların kocaman jeeplerinde kare profil şeklinde çeki demirleri var.Bir pim vasıtası ıle çıkartılıp,takılabılıyor.Tabi bununla beraber bisiklet tasıyıcınızıda baglayabılırsınızçok sağlam ve sorunsuz.. şuna...
  8. A

1998 Pathfinder Alıyorum

Ynt: 1998 Pathfinder Alıyorum Arkadaşlar.bir arkadasımda 98 model dizel motorlu(2008 skystar motoru) satılık bir aracı var...otomatı ksanzıman degısmıs.24 bin lira gibi rakam dıyor ama sanırım daha asagıya verır.ilgilenen var ise telefonum 0542 2789949
  9. A

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları merhabalar 4 kapı vıtara ıcın geldımı? yapıstırmamı? cam içine takılandanmı? iyi çalışmalar

10. A

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları 2001 vıtara jlx 4 kapı ıcın varmı?fıyatı nedır? ıyı calısmalar

11. A

Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) selamlar bendede 5 kapılı modelı var.cam ruzgarlıgını arastırırken burayı buldum. h100 ün az bır tadılatla oldugu soylenıyor.ancak arka kapılar ıcın ne yapılabılır?selamlar
  12. A

vitara jlx stepne kılıfı

Ynt: vitara jlx stepne kılıfı merhaba cam ruzgarlıgını ne yaptınız?

13. A

samurai-vitara V6-x90-daewoo-daihatsu yedek parçalar çıkma

Ynt: samurai-vitara V6-x90-daewoo-daihatsu yedek parçalar çıkma Yeni model ford transitlerinki kuçuk bir müdahale ile oluyor....
  14. A

2000 jlx vitara devir saati arızası

Ynt: 2000 jlx vitara devir saati arızası tesekkurler..bır yurtdısı sıtesınden komple buldum.ancak kilometre hesabından degıl..mil hesabından sızce olurmu
  15. A

Ynt: 2000 jlx vitara devir saati arızası bır kac gundur arastırdım ancak su anda herhangı bır yerde yok.yetkılı servıs çook para dedi..bende bır yabancı sitede buldum kılometre saati mil üzerinden..ama mil olarak yazılı rakamların altında kilometre olarak yazıyor.bunu alsam bızım arabalara...

16. A

Ynt: 2000 jlx vitara devir saati arızası Benimde devir saati garipleşti. Aracı çalıştırınca 2500-3000 devir arasına oturuyor.çok gaza basarsan bir ileriye doğru zıplıyor.ama asla rolantide 2500 altına düşmüyor.Arabanın rolantiside motor seside normal olduğu halde.. adana'da bunu kime...
  17. A

samurai-vitara V6-x90-daewoo-daihatsu yedek parçalar çıkma

Ynt: samurai-vitara V6-x90-daewoo-daihatsu yedek parçalar çıkma merhabalar 2001 vitara jlx ıcın arka tampon koruyucu demir ile jantın göbegınde bulunan sıyah plastık kapakdan elınızde varmı?fiyatlarıda belırtırsenız sevınırım... :)
  18. A

2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi

Ynt: 2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi forumu çok araştırdım ama tam bir sonuç çıkmamıs..Sanırım vitara jlx in otomatik viteslisimi asfaltta daha seri yoksa manuel viteslisimi?bunu gercekten taraf olmayarak cevaplayabılecek bırı varmı?

19. A

Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012)

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012) Merhabalar ben adanadan ali hazar .Bende amatör dağcılıkla uğrasıyorum.Uygun olursa sizlerle dağ evinde bulaşarak faaliyetinize katılmak isterim.saygılarımla Ali HAZAR TEL:0533 4515785
  20. A

Likya Yolu Haritası Bulunur !

Ynt: Likya Yolu Haritası Bulunur ! Hocam Likya yolu Ultra maratonuna hazırlanıyorum bana Fethiyeden Faselise kadar olan bölgenin haritası lazım. E-maılım alihazar@hotmaıl.com haberleşirsek sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri