Arama sonuçlarınız

1. A

Yeni vergi sistemi ile ilgili bilgisi olan varmı?

Ynt: Yeni vergi sistemi ile ilgili bilgisi olan varmı? Aynen dedıgız gıbı olacak sanırım...maksat bahane işler şahane(devletin) olacak galiba

2. A

Ynt: Yeni vergi sistemi ile ilgili bilgisi olan varmı? Peki sizin anladıgınız ne oluyor? Örnegın 10 yasındakı 15-20 lıra alınabılecek 2000cc den buyuk arazı aracları o zaman motoru buyuk ve eskı dolayısı ıle emısyonuda yuksek olarak kabul gorecek ve vergısıde su ankı degerlerın uzerındemı olacak?
  3. A

Birde şuna bakın her yeri ayrı oynuyor

http://www.sondakika.com/haber-4x4-luk-canavar-video-2682887/

4. A

Arkadaşlar merhaba ben adana'dan cüneyt...Şu anda oturduğum evi satın almadan önce 2001 model vitara jlx aracım.vardı.Arazi aracının tadını ilk onda aldım.Sattıkdan sonra arazi aracalarına karsı sevgım ve merakım dahada arttı.Hemde daha büyük olanlara :) "2,7 cherokee, sorento" gibii dizel...
  5. A

Suzuki Vitara JLK Aracımda 3 Problem

Ynt: Suzuki Vitara JLK Aracımda 3 Problem iki arıza hakkında bazı bılgıler edındım.. muhtemel şamandıra içersine sıvı(lpg) girdiği için şamandıranın kalkmadıgını ve bu yuzden lambaları ve tank uzerındekı ıbre hareket etmedıgını belırttı.sıstemın calışamasının testınıde; tankın uzerınden bır...

6. A

Ynt: Suzuki Vitara JLK Aracımda 3 Problem teşekkürler.güzel bilgileriniz için müsait bir zaman bulur bulmaz lpg servisine gıdecegım artık

7. A

SUZUKİCİ ARKADASLARIM MERHABALAR.2001 4 KAPI JLX VITARAM VAR.BUGÜN BİRBİRİNDEN FARKLI INSANI GICIK EDEN ARACIMDA ÜÇ PROBLEM YASADIM..BUNLARI SIZINLE PAYLASARAK DAHA ONCE BILGI ALISVERISINDE BULUNMAK ISTIYORUM.ASAGIDA BUNLARI MADDELER HALINDE YAZIYORUM 1-BUGUN ARACIMLA ADANADA BULUNA SEYHAN...
  8. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Ben Cüneyt. İzmir'liyim, ancak işim gereği Adana'da yaşıyorum. Doğayı çok seviyorum.
  9. A

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping ARKADASLAR MERHABALAR ISKENDURUNDA BOYLE BIR HAVACILIK ILE ILGILI BIR BUYUGUMUZUN KAMP YERI OLDUGUNU DUYMUSTUM.SANIRIM SAHİBİNİN ISMI FAZIL BEY di. BURAS, FARKLI BIR YERMI?FAZIL BEYINMI? BİRDE BU GUZEL YERE NASIL GIDILIYOR TARİF EDERZENIZ COK MEMNUN OLURUM..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri