Arama sonuçlarınız

1. msmt

Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010)

Ynt: Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010)

2. msmt

3. msmt

4. msmt

5. msmt

Ynt: Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010) Tekrar Merhaba Arkadaşlar, Gecikme için özür :) Gittiğimiz yerler, Ayaş yolu üstünde Yenikenti geçtikten sonra sağa İlyakut köyüne girdik, o yoldan Mülk, İncirlik, Fethiye istikametine devam ettik, İncirlik köyüne gelmeden sola dere yatağının...

6. msmt

Ynt: Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010) Resimleri akşam picasaya atarken biraz dinleneyim dedim, uyumuş kalmışım, akşama atacağım.

7. msmt

Ynt: Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010) Resimleri picasaya yüklüyorum, zaman alacaktır.
  8. msmt

Ynt: Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010) İşte başaraılı bir etkinliğin başlangıç ve bitişi;
  9. msmt

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Arkadaşlar foto ve videolar bu başlıka. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64368.new Not: Yönetici arkadaşlar bu başlığı kilitlerse sevinirim.

10. msmt

4 Suzuki, 1 Isuzu, 2 Jeep ile yaptığımız etkinliğin foto ve videolarını burdan paylaşıyoruz. Katılımcı tüm arkadaşlara teşekkürler, Ankara'ya bi hareket getirelim artık. ;D Güzel bi etkinlikti , araçlarımızı fazla yormadan eğlenceli yeni yerler gördüğümüz güzel bir gezi oldu. Tek eksiğimiz...

11. msmt

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Arkadaşlar, iyi geceler, yarın görüşmek üzere, telsizleri şarj etmeyi unutmayın :) fazla olanlar getirsin lütfen.
  12. msmt

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin pmr kanal 5 kullanırız genelde. Fakat çok kullanan var, gürültülü oluyor. 5.5 yaparız.

13. msmt

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Yok iptal değil, ben yolu tarif etme adına öyle yazdım, etap esas Fethiye yolu üstünde başlıyor, Ortabereket gölette bitiyor. Artık ne kadarını gidebilirsek.
  14. msmt

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Ali Bey merhaba, 10 araç olur sanırım. Ankara'dan yeni arkadaşlarla tanışmak güzel olacak.
  15. msmt

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Merhaba Arkadaşlar, Buluşma yeri: Sincan Harikalar Diyarı (Ayaş Beypazarı yolu üzeri), İstanbul yolu Ayaş yol ayrımından sonra 9.km Buluşma saati: 10:00 Etap: İlyakut, Mülk, Ortabereket, Bende de iki adet pmr var, genelde çift olur bunlar, olan arakadaşlar...

16. msmt

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Sıradan cevap vereyim, 1- At lastikleriniz yoksa bile gelin, eğlence olur, batarız çıkarız, ;D Sadece etabın beli bir kısmı tamemen dağ toprak, taşlı arazi, çok çamursa ilerleyemeyiz, Birde güzelim lastiklerinizi orlarda heba etmenizi istemem. 2- u kilit, strapt...
  17. msmt

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Merhaba Arkadaşlar, Paza günü bir etkinlik düzenliyorum, suzukiciler olarak başladığımız bir etkinlik. Baktım burdada talep var duyurmak istedim. Pazar günü sabah 10:00 da Harikalar Diyarı önünde buluşuyoruz. Şimdilik 6 araç var. Fethiye köyünden Ortabereket...
  18. msmt

Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler)

Ynt: Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler) Savaş Bey , geçmiş olsun, sağ salim gelmesi sevindirici.

19. msmt

Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler)

Ynt: Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler) Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur. Tüm arazi araçları dikkatimi çeker, algıda seçicilik olayı, artık daha bi dikkatli bakacağız. Eryaman, Sincan organize taraflarındayım.
  20. msmt

Ankara Civarında Off-Road Etkinliği

Ynt: Ankara Civarında Off-Road Etkinliği Genç Arkadaşım, Doğru yerdesin, sıkıntı yok. Umarım istediğin gibi bir araçta alırsın. Aramıza hoş geldin. Bu aralar Ankara ekibi biraz kendi halinde takılıyor o yüzden pek etkinlik görünmüyor. Etkinlikler bölümünden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri