Arama sonuçlarınız

1. msmt

Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Başta Okan Beye ve ailesine olmak üzere herkese geçmiş olsun, en az zararla atlatılmış olması sevindirici. Sonrasında günün devam etmesi ayrıca güzel olmuş. Bizler camel tropy kıvamında ağır ofroad...

2. msmt

Goodyear mtr 30, 9,5 15 lastik

Ynt: Goodyear mtr 30, 9,5 15 lastik 30" lastik kullanmak için Vitaraya en az 2" yükseltme yapmanız lazım ondada tam artikilasyonda çamurluk içine sürtüyor. Normal yolda sıkıntı yok. + lastik genişlediği için önlerde tam tur dönüşlerde lastik şaseye sürtüyor. Turu azaltmak gerekli, yada offset...
  3. msmt

Satılık 2001 Model Full Off Road Donanımlı Vitara 1.6 16V

Ynt: Satılık 2001 Model Full Off Road Donanımlı Vitara 1.6 16V Yakinen tanıdığım , işi bilen insanların elinde yapılmış bir araç. Her modifiye mantık çerçevesinde makul ölçülerde yapıldı, alana şimdiden hayırlı olsun pişman olmaz. Antalya yolunda ben tin tin giderken o yanımdan fırtına gibi...

4. msmt

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri LC lerde lpg tankı istetmenin yerine yani bagajın altındaki yere dışarıya konuluyor, 80lt tank koyuyorlar. O araçalara az bile. Yasal olarak sıkıntı yok. Mevzuat dingil mesafesinden belli miktar (tam ölçüyü bilmiyorum) yukarıda ve korumasının olmasını istiyor. Bunu...
  5. msmt

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Hoşgeldiniz arkadaşlar, bizim ufaklığın hasta olması vede bizim tembelliğimizen dolayı gelemedik. Gerçi bir fark yokmş ordada tembellik yapacakmışız :) ;D Resimleri bekliyoruz, bu hafta sonu nere gidiyoruz onuda düşünün.

6. msmt

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Tolga geçmiş olsun, bir an önce iyileş, daha tenekede tavuk yapacağız.

7. msmt

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Hemen yapıştır cevabı, ok ozaman hem bu hafta yapıyoruz hem diğer hafta. 8) 8)
  8. msmt

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Bu arada haftayada olabilir gezi 28-29-30 ağustos 3 gün süperde olur. Bayada bi katılan olur hani. Mesafeyide uzatabiliriz.
  9. msmt

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) ooo ben kontenjandan yerimi ayırttım bile, sen tavukları ne yaptın onu söyle ;D ;D ;D bu defer olacak mı?

10. msmt

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Ramazan münasebetiyle katılım az olacaktır, yinede günübirlik olsada katılmak istiyoruz ? Bu arada kamp yerinin resimleri var mı?

11. msmt

Alternatif Amartisör Tavsiyesi

Ynt: Alternatif Amartisör Tavsiyesi Benim verdiğim bilgiler arka amartisör içindi. Daha önce uzatma için ihtiyacım olmuştu. Yine arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular.
  12. msmt

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Kim o davet etmeyen, ben kulaklarını çekerim hemen. Gel, gel ben davet ediyorum seni.

13. msmt

Alternatif Amartisör Tavsiyesi

Ynt: Alternatif Amartisör Tavsiyesi Raşit Bey, kolay kolay bozulmazlar söktürüp bi bakın; Kitin orjinal amartisörünün yerine olacak amortisörler; Monroe D4464 fiyat: tek olarak 90-110tl arası Toxico 3407 fiyat: tek olarak 40-60tl arası İkiside uygun, alternatif olrak aynı boyda olan...
  14. msmt

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Ya ben yiyemedim malesef, bir ara ortadan kaybolduk, tavuk parçalara ayrılmış dağıtılmıştı bile :D Pişmeyenleride tekrar ızgaraya konulduğunu gördüm. Yanlız birdahakine başındayım, 8) bir yere ayrılmayacağım. ;D Tolga'yıda...
  15. msmt

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Tolga nerlerdesin, bi gelde şu tavuğu sen yap. İçi pişmedi, bakma sen güzel oldu felan dediklerine :D ;D ;D En kısa zmanda bekliyoruz.

16. msmt

Böyle Bir Suzukinin Fiyatı Nedir?

Ynt: Böyle Bir Suzukinin Fiyatı Nedir? İnsanın kendisinin yapması ayrı bir güzel yoksa hiç çekilecek iş değil. Yaptığın işlerin arazide nasıl iş gördüğünü tecrübe edince daha bi keyif veriyor. Olayın diğer boyutu ise maliyet. Bu iş için daha fazla bütçe ayırmaya değer görsem emin ol hiç...
  17. msmt

Ynt: Böyle Bir Suzukinin Fiyatı Nedir? Yatırım maliyetini bahsetmişiz hep, birde işletme maliyetini anlatayım. Bu araç LPG de 12lt ile 100km gidiyor. Bu kadar modifiyeye rüzgar direncine ağırlığa göre normal bir değer. Vergisi 6 aylık 100tl. Zorunmlu sigorta malum, hep aynıdır. Kasko...
  18. msmt

Ynt: Böyle Bir Suzukinin Fiyatı Nedir? Bu arac 2000 model manuel vites 1.6 JLX , standart hali 17-18bin civarı. Araçta: 30" MT lastik, 2" kupa yükseltme, 3" süspansiyon yükseltme 5.83 oranlı ayna mahruti, %100 diff kilit, cb telsiz 6500tmax vinç, Çelik tampon, Tavan sepeti, 8mm...

19. msmt

Suzuki Vitara Sis Farı Uygulamaları.

Ynt: Suzuki Vitara Sis Farı Uygulamaları. Tamponu sökmek gerekiyor, panjuru alınca yada panjuru alttan biraz arkaya itince tamponun üst kenarında panjur altında kalan vidalar görünür. Onları sökmek gerekli, birde yan altlarda olabilir onlarıda sökmeyi unutmamak lazım. Olabilir diyorum çünkü bir...
  20. msmt

Suzuki Vitara Sis Farı Uygulamaları.

Ynt: Suzuki Vitara Sis Farı Uygulamaları. Sanırım bu resim açıklayıcı olur. Ben tampondakilerin kapaklarını bile asmıyorum. Hatta yukardakileri açınca farları kapatıyorum, parklar kalıyor sadece. Yukarda 330W lamba var, yeterince aküleri sömürüyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri