Arama sonuçlarınız

1. msmt

Suzuki Vitara Sis Farı Uygulamaları.

Ynt: Suzuki Vitara Sis Farı Uygulamaları. Turker Bey, Emeğinize sağlık, dediğiniz gibi basit şeyler için bile işin içine keyif girince fiyatı yükseliyor. Kendinizin yapması yapabilmesi çok güzel. Tampona sis güzel görünüyor. Ben tamponu deldim, altınada geniş bir pul atıp tutturdum.Kablolarıda...

2. msmt

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Evet Zerrin ya, gezme işini cumaertesi yapalım pazar dinlenelim. Yada sadece dinlenelim :) Pazar fena yorulmuşum, daha bugün kendime geliyorum.
  3. msmt

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Ya ne demezsin Serdar Kardeş, cumartesi pazarı hatırladıkça içim kıyılıyor.... güzel etkinlikti, yine yedik, içtik gezdik, dinlenmeye fırsat olmadı :) ;D

4. msmt

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Hoşbulduk ,
  5. msmt

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010) Geçen sene güzel olmuştu. İşlerimi ayarlayabilirsem ailecek katılacağız.

6. msmt

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç Kerem merhaba, epeydir görüşemedik, Özden Yapı , Kemal Bey ADRES : Ostim Alınteri Bulvarı No:32 Ostim/Ankara TELEFON : 0312 354 28 81

7. msmt

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Yok yok öyle birşey söylenmedi, ben sanırım yapmayacaklar diye düşünmüştüm. Yanlış anlaşılma olmasın sakın. :)
  8. msmt

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Bu sene vazgeçildi diye 1 haftadaır bakmıyordum, meğersem yapılacakmış, süper bir haber.
  9. msmt

Difransiyel Kilidi Hakkında

Ynt: Difransiyel Kilidi Hakkında Ayna mahruti değişikliğini ve kilit sistemini bu işi daha önce yapmış, memmun kalınan bir ustaya yaptırın. 4x4fourart bu konuda istanbulda iki servisi öneriyor. Sonradan sıkıntı yaşamamak için bu işi bilen birilerine yaptırmakta fayda var. Çünkü ayna mahrutiler...

10. msmt

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010) Murat eline sağlık , gerçekten güzel resimler.

11. msmt

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010) Güzel gezi olmuş, resimler bu kadar olmaz sanırım. Mevcutlar için teşekkürler, diğerlerinide bekliyoruz. Bu arada ALfonse ve Kerem nerde ????????? ??? ??? ??? ??? Cumadan çıkmışlardı. Dere tepe derken kaybolmasınlar sakın.
  12. msmt

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010) Geçmiş olsun, üzüldüm, katılamamanız ayrı üzücü olmuş , lastikler ayrı. Vardır her işte bir hayır.

13. msmt

22.000 Km de Jimny

Ynt: 22.000 Km de Jimny Önde Bey, Hayırlı satışlar, Böyle işi bilen insanların yaptığı güzel araçları görünce sat elindeki aracı al şunu diyorum. Umarım değerini bilen birisi alır.
  14. msmt

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Kalmamı, bende çok istiyorum, iş var hafta sonuda dahil çalışıyorum , şehir dışında olacağım. Artık hevesimizi festivale saklıyoruz. :)
  15. msmt

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Cevdet Bey, çok güzel fotoğraflar, elinize emeğinize sağlık. Babanızıda acil şifalar dilerim.

16. msmt

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Şuan için cuma akşamı ve cumartesi gidecek arkdaşlar var, cumaya kadar durum netleşir.
  17. msmt

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Orhan Bey, Aramıza hoş geldiniz. PMR ve Cb lerin frekansları farklıdır. Birbiriyle haberleşemez. Marka model konusunda Ozan Bey yardımcı olacaktır.
  18. msmt

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Ali Bey, Renk güzel oldu. Diğer aksamlarda takıldıktan sonra daha bi kendini gösterecektir. Hadi bakalım kuyruğa geldik sanırım. Canavarı ne zaman arazide görmeye başlayacağız.

19. msmt

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Genelde araçlarda boş yer olur, kimse ben almam demez , bence katılın, çok eğlenceli olacaktır.
  20. msmt

Arazide Otomatik Vites Sorunu?

Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu? Eski tip tork konvertörlü otomatik şanzımanlar verimi daha düşük ama daha sağlam oluyor. Yeni çıkan binek araçlarda kullanılan tiptronik vs diye adlandırılan şanzımanlar normal şanzımanın elektrik motoru ile kontrol edilen tiplerinden. Normal şanzımandaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri