Arama sonuçlarınız

1. meteeor

Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

Ynt: Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana madem o kadar maharetlı bır araba vardı elınızde keşke dün tarsus off road oyunlarına da gelseydınız...gerçı geldınız mı bılmıyorum ama..

2. meteeor

Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

Ynt: Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana 1.doğa çok güzel 2.araba çok güzel 3.fotoları çeken makına çok güzel 4.hava çok güzel 5.bir güzel daha var ama onu burda yazmıyayım...::)) hoş tu tşşkrler..
  3. meteeor

Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010)

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) karışık..

4. meteeor

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) her şeyde ayrı bır keyf vardı.araçların batmasıda,bozulup kalmasıda..toz toprak ta. ama en guzelı aracı surenlerın heyecanına ortak olabılmek.
  5. meteeor

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) hayat yaşadık ça güzll..

6. meteeor

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) her türlü keyfi ve zevkı yaşadık gördük.. paraşütlrtde vardı jeeplerde motorlarda crosslarda tabiki bizde. kaçıranlar üzülmesın dıye resımledık..

7. meteeor

Tarsus yapılan off road oyunlarını izlemek için sabah erkenden ilçeye 65 km olan Tarsus'a indim.hava kapalı bulutluydu..ii de oldu çunku sıcaktan bunalmadık.. guzel zevklı bır emek veren tüm arkadaşlara tşkkrler..
  8. meteeor

Tarsus Off-Road Oyunları (19 Nisan 2009)

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları (19 Nisan 2009) hakıkaten zekle izledık.şansımıza hava çok ta sıcak degıldı...emegı gecenlere tşşkrler.. BUDA BENDEN..
  9. meteeor

09 mayıs Mersin/Çamlıyayla (Papazın Bahçesi)

Ynt: 09 mayıs Mersin/Çamlıyayla (Papazın Bahçesi) o gun şansımıza hava çok yağmurluydu ama ıslanmak ço guzel oldu..tabırı caiz se sırılsıklam olduk. ama acaba bora benım gıyeceklerı geri veriri mni ben onu duşunuyorum.. yağmur çok yağdığı için durup o guzelım yerlerı resımleyemedık..inşallah...

10. meteeor

09 mayıs Mersin/Çamlıyayla (Papazın Bahçesi)

Ynt: 09 mayıs Mersin/Çamlıyayla (Papazın Bahçesi) Sefa şefime selamlar Murat ALEYKÜMSELAM Murat bey..tşkkrler hazır açtık bır iki fotoda ben koyayım bakalım..

11. meteeor

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010) ne kadar şanslısınız.. araçlar güzel bölge güzel ortam guzel.. kazasız belasız gunlere.
  12. meteeor

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) elin adamı gelmış memleketımı gezmış bız hala kabugumuzu kıramadık yazık .çok yazık..

13. meteeor

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları evet hepsı bırbırınden guseller...bır tane almalıyım toplmalıyım kafama göre..
  14. meteeor

Land Rover Defender

Ynt: Land Rover Defender ah keşke guzel ulkemın benzını de guzel olsada benzınlı bır defender alsak bınsek sessız sessız..alahın ıznıyle bu kışa bır jeepım olmalı..
  15. meteeor

Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum evet artık elınde kalan motoru satmak için alan kışıyı hıç düşünmeden bın turlu yalan atan şahsıyetler var. bunlar yuzunden motordan tamırcıden soguduk,usandık. çok var camiada motor alıpta çok ugrasan.bir motor parası daha harcayan. ama...

16. meteeor

Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640

Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 endurocu53 tşkkr ederım telefonunuzu not ettım inşallah bır aksılık olmssa grusmek ısterım..
  17. meteeor

Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010)

Ynt: Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010) ktm ve bora allah sağlık versın, daha nıce gezıler yaparız dostum.... evet o aksam bende erken cıkmama ragmen yağmura yakalandım . ıslanmak bıe yana asvalt sabun gibi oluyor sıkıntı orda yoksa ıslanmak guzel..
  18. meteeor

Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum gule gule kullan ama dıkkat et parçaları zor bulunuyor ve çok pahalı. bendede aynından vardı ben marş sıstemı arızalandı çok sıkıntı yaşadım. marşa uzun surelı basma alıralmaz bırakkı hemen bozulmasın derım.. allah yardımcın olsun..

19. meteeor

Ynt: Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010) ecem618 .. yolu bu tarafa düşen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız..çık gel memleketıne.. bak sana yol göstereyim.. ;D :D
  20. meteeor

Ynt: Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010) tüm motor camıasına kazasız belasız sürüşler dileğiyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR