Arama sonuçlarınız

1. meteeor

Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010)

Ynt: Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010) mangal ateşi yakanlar yorulup yatanlar muabbete dalanlar motorları inceyenler ne ararsanız burday dı bu gün.

2. meteeor

Ynt: Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010) işte motorlardan bazıları şeç şeçebilirsen hepsi birbirinden alımlı hepsi başka güzeller..
  3. meteeor

Ynt: Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010) aynı gün Adana'da araba yarış organizasyonu da vardı. bir gurup modifiyeli araçla gişelerde karşılaştık. tehlıkeli bir trafık karmaşası oldu ama allahtan kazasız belasız yol aldık.

4. meteeor

18 Nisan pazar günü akdeniz motorsıklet kardeşliği seyyah riders'in devetlisi olarak mer-mok , mmk , tarsus motor klubu olarak adana seyhan baraj gölüne pikniğe gittik.hava da çok güzeldi - ortamda çok güzeldi - motorlarda çok güzeldi. Emegi geçen ve katılan herkese teşekkürler..
  5. meteeor

Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... çok özel ve hoş bır gezı yapmışsınız. paylaşım için tşkkrler. insan bakarken sankı orda gıbı yaşadığını hıssediyor.

6. meteeor

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) gezmek guzel,gezılen yerler guzel,motorlar guzel,doğa guzel,fotolar guzel... bu guzellıklerı bızımle paylaşmanız daha guzel.. bu sayede canım memleketımde ne tatlı yerler var görmüş ögrenmış oluyoruz. tüm emek verenlere tşkkrler..

7. meteeor

Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640

Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 imrenılecek bır durum..::)) allah izin verırse yaza bekle benı karadenız
  8. meteeor

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? stemıze yenı katılan arkadaşlar hoş geldınız .kazasız belasız gunler dılegıylee.
  9. meteeor

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu stemıze yenı katılan tüm arkadaşlar, aramıza hoş geldınız..

10. meteeor

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu belkıde başımız göğe erer...::))

11. meteeor

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002 o ne zaman dersen valla ii olur yatarız sern serın ooooohh..
  12. meteeor

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002 -------------------------------------------------------------------------------- '' teşekkürler meteor kardeşim. bak bora kardeşimle atlayıp gelin,bahar da geliyor '' demişsınız ama benı tereddutum sızı takıp edebılırmıyım. bora ve senın motor tam arazı...

13. meteeor

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002 Bora buralarda çok sıkıldım aslında.bunaltıcı bır hava sis yağmur vs vs ... valla bır hafta sonu ayarlayalım ben cumadan mersıne ıneyım gdelım valla dolaşalım farklı bır gun yaşayalım renk gelsın hayatımıza....,, ama bıraz ısınsın havalarda burnumuzdan...
  14. meteeor

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002 mehmet hocam güzel resimler ve güzel anlatım için teşekkürler. demiş bora kardeşim. bunu bence böyle değil de mehmet hocam yapalım bır organızasyon, gelelım de bızıde götür oralara bizde canlı canlı yaşayalım gezelım görelım dese ben balıklama...
  15. meteeor

Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu.

Ynt: Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu. ayrıca eger ben bunun 4x2 sıne bıneyım dersenız buda 30 000 tl olarak satışa sunulmaktadır.. bılgınıze..

16. meteeor

Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu.

Dacıanın duster modelı 4x4 satış fiyatı 36 000 lira olarak belırlendi.eve şimdi bkalım u fıyata göre bu arç ucuzmu pahalımı.. benım fıkrımı sorarsanız ben bu konfor katili arabaya bu parayı vermem.. verenede hayırlı ugurlu olsun...
  17. meteeor

Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması istanbulda kı fuara gelmeyi çok istedım ama planlar uymadı,tv de haberlerde izledim içim gitti. bu ülke şartlarında bazı şeyler çok zor..yaında olanlara ne mutlu.. hanı bır söz var ya AAHHHH ŞİMDİ İSTANBULDA OLMAK VARDI ANASINI...
  18. meteeor

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster enınde sonunda DACIA olduğunu belli etmiş.adam araba yapmış 30 lardan 50 lerde fiyat vermiş,ama insan iç dızaynını kalıtesını,görünümünü biraz estetık yapar kalas gıbı aynı 2000 model CLİO nun içi,şu düğmelere bak sen aman aman ... yazık valla hi yazık. alın işte siz bakın...

19. meteeor

Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması Helal olsun adamlara vallahi.işte olay budur.bencillikten her şeyin altında bır kar aramaktan uzak ta adamlar yaşıyorlar. hele şu ılk resımdeki BMW ler,bir BMW sever olarak benı mestetttı..resınde olmuş hani. insan orda olmak istiyor...
  20. meteeor

yayladan bır gün

Ynt: yayladan bır gün dostlar.... benım ps o kadar aptal ki bu resımlerı yuklemek için saatlerdır uğraştım. sınır oldum.umarım ugraşlarıma degmıştır. daha atmak ıstedığım çok resım vardı ama iş saatım geldı üzgünüm..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR