Arama sonuçlarınız

1. meteeor

yayladan bır gün

Ynt: yayladan bır gün yorumsuz..

2. meteeor

yayladan bır gün

Ynt: yayladan bır gün buda 1 bg lık beygir... hep motora bınecek değiliz ya..
  3. meteeor

yayladan bır gün

Ynt: yayladan bır gün kar temız hava çamlar

4. meteeor

yayladan bır gün

Ynt: yayladan bır gün her sey doğal
  5. meteeor

yayladan bır gün

slm arkadaşlar. bu gun pazar hava fena değil.güneş ve soğuk bır arada.. etraf kalabalık ama motor camıasından kımse yok. yazık ne yapayım barı tek başıma takılayım stres atayım dedım .. bakalım sız ne dıyeceksınız..işte fotolar..

6. meteeor

Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM )

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) ALLAH TÜM İNANALARI VE İYİLİK SEVER,TEMİZ YÜREKLİ İNSANLARI KORUSUN.. ;)

7. meteeor

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) ağustosun 7 sinde ayder yaylasındaydım,fakat inanılmaz derecede dondum madem ki öyle dıyrsunuz bizde bıraz erken gidelım bari Murat hocam baksan soğukmuş. yaşananlar ortada baksanıza tecrubeyle sabit. ben oray bılmıyorum ama merak...
  8. meteeor

İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro bu böyle olmayacak en ii si ben bı tanede cross motoru alayım. atayım altına dişli canavar gıbı lastik.vurayım kendımı dağlara taşlara. imrendik bak işte...
  9. meteeor

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu hoş geldın Kenen bey.slmlar.. ;)

10. meteeor

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) eyvallah murat hocam sağolasın.. ben motoru rizeden aldım. yazın tur planın da motoru bana satan arkadaşa da uğramak ıstıyorum. denk getırelım de beraber AYDER 'e çıkalım.

11. meteeor

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yenı katılan arkadaşlarımız. stemıze , ailemıze hoşgeldınız..
  12. meteeor

GEZİ teklifi

Ynt: GEZİ teklifi tşkkr ederim. bende ısterdım memleketımı köy köy gezmeyı ama ne zamanım ,ne param buna elverişli degıl malesef. malum ulkede sponsor da yok.

13. meteeor

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) evet UFUKK bey bu resımler çekilirken kar daha yeni yeni yağmaya başlamıştı. ben resımlerı atıp işe gittim sabah mesai bıtımı eve gelmeye çalıştım ama malesef. 1.8 cc.doch motorum ,takviyeli zincirim,bayağı bir kar deneyimim olduğu...
  14. meteeor

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) Bora artık zamanıdır, ayarla bır seyler gel, senı beklıyorum.. bu kar durunca hava açar pırıl pırıl olur işte o gün burda olmalısınız.. ;)
  15. meteeor

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) ve bu gün... işte halimiz... çok güzel havanız var cennettesınız dıyenlere hıtafen.. ;) ;D :'(

16. meteeor

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) en son resım ise yenı bır motor aşığı olana 3 yaşındaki oğlunum kırmızı motorsıkleti. henüz cc ve beygır gucu hakkında net bilgi yok ama her gun bınebılıyo çok masrafsız..bu gune kadar arıza yapmadı.. reklam olmsaın dıye olmayan...
  17. meteeor

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu var var gel. ;) yer çok muabbet çok bilgi çok hoşgeldin.. ;D
  18. meteeor

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) ;)

19. meteeor

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) aslında arkamda 3. bır kışı daha olsa daha çok foto olacaktı ama hem motor kullan,hem Bora'yı takıp et hem resım çek çok zor oldu. o yuzden resımler şimdilik az.
  20. meteeor

GEZİ teklifi

Ynt: GEZİ teklifi tşkrler bol bol resım çekıp paylaşmayı dusunuyorum hatta 3-5 tane 2 gb cd kart alıcam,bol bol çekıp dönüşte ayıklar atarım inşallah...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR