Arama sonuçlarınız

1. Umutcan

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Benim iznim hafta içi saat 19:00 a kadar o yüzden maça katılamıyorum. Saygılar.

2. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydınlar Herkese
  3. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Anoff'u düşünmemiştim hiç. oda iyiymiş aslında. A soyadımın baş harfi. :) Eski arabam da AU plakaydı.

4. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tam benlik valla , Plakada AU , Süpermiş
  5. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın herkese, pazar değilde cumartesi olsa şu etkinlik süper olacak valla :)

6. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydınlar herkese :)

7. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bence büyük etkinlik benim için spontandan daha tehlikeli, çamurda karda saplanmakdan korkmuyorum ama bir mangal sucuğu yiyip mide fesadı geçireceğim diye korkuyorum :)
  8. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Nice senelere Cağın. Aksam istanbulda oldugum icin katilamiyorum
  9. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Istanbuldan herkese slmlar. Burda ne kar ne gunes var ne yazikki. Dun butungun yol yavmurluydu. Gecede kar yagmis. Ankara kim bilir ne guzeldir simdi.

10. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Logo işine katılıyorum , 10 gün sonra herkes çizimlerini yollasın oylama yapalım. Fakat vurgulanmak istenen bilelim ki ona göre çizim hazırlayalım. Ankara mı offroad mu jeep mi mangal mı? geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür...

11. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın herkese, Bütün hafta yoğun çalıştığım için mesaj bile yazamadım ( işler bitsin ki hafta sonu gezeriz diye yoğun bir şekilde çalıştım fakat bir işim çıktığı için hafta sonu istanbulda olacağım ) Aracın radyatörü delindi, kısmen...
  12. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yine facebook sayfasından paylaşmıştım ama buraya da ekliyeyim, gezi sırasında yol haritasını kaydettim, küçük bir eksik var, birde fazladan çizdiğim sıfırlar var :) sucuk öncesi, tırmanış ve iniş olarak ayrı ayrı inceliyebilirsiniz. ( hatta...

13. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bendenki fotoların çoğunu facebook sayfasına yükledim ama sizinkileri buraya da yüklüyorum
  14. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Süper teşekkür ediyorum
  15. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dik yamacı tırmanışımızın videosu yok mu kimsede? Fotolar videolar süper yapımda ve çekimde emeği geçen herkese teşekkürler.

16. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bende telefonla konuşuyordum :) fakat broadway makinaya değdi sanırım :)
  17. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın herkese, Gazeteler süper, kaç yılının bunlar?
  18. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydınlar

19. Umutcan

Bakım Sonrası Aksilikler

Ynt: Bakım Sonrası Aksilikler İçini boşaltmamız yine aynı sonucu doğurmazmı, görevini yapmadığı için yine yanlış okuyacak. Birde eksoz manifoltu çatlak belkide o yüzden bu arızayı veriyor. Arıza verdiği zaman hemen siliyorum. Sanırım yakıt sorunu gecici olarak çözmenin en kolay yolu bu.
  20. Umutcan

Bakım Sonrası Aksilikler

Aracım 2004 model (tüpsüz), aldıktan sonra bakım yaptırdım, yağ filtreler kayışlar buji kabloları, kelebek temizliği komple bakım yapıldı, fakat bakım sonrası aracın rölenti deviri 1500-2000 arasında takılı kalmaya başladı. Bazen düzeliyor, bunun yanı sırada arada bir arıza lambası yakmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri