Arama sonuçlarınız

1. Umutcan

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gerçektende süper foto elinize sağlık :)

2. Umutcan

LADA NİVA YA 205/80/16 FEDİMA SIROCCO LASTİK

Ynt: LADA NİVA YA 205/80/16 FEDİMA SIROCCO LASTİK On numara beş yıldız
  3. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu buraya otoban üzerinden gitmeyeceğiz değilmi? HGS yada OGS ye ihtiyacımız yok yani.

4. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Benide listeye ekleyin lütfen, Umutcan Akbay Niva 2 kişi
  5. Umutcan

lada niva

Ynt: lada niva http://www.lada.com.tr/

6. Umutcan

Benim Nivam

Ynt: Benim Nivam bakayım uygun bir A/T bulamazsam bende OK144 alacağım. Geçen hafta bir lada da Terra Camac diye bir lastik gördüm. onlardan arıyorum aslında .

7. Umutcan

Benim Nivam

Ynt: Benim Nivam Bende aracı yeni aldım. lastik şeçmeye çalışıyorum, üzerinde kar lastikleri var, OK mu yoksa Bir A/T lastik mi alayım arasındayım.
  8. Umutcan

Benim Nivam

Ynt: Benim Nivam Hayırlı olsun. Kullandığımız lastikler OK144 mü acaba?
  9. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gerçektende güzel, yakın olduğum için kaçamak fırsatım oluyor :) bir saatlik bir tur gibi. pistte kuçuk bir kayak bile yapıyordu, ama küçük bir alanda

10. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Birkaç fotografda radarın etrafından, hafta sonuna kadar taş ocağının etrafındakiler erir sanırım. Yinede etrafda bol miktarda var , hafta sonu gezmek isteyenler için duyurulur.

11. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gunaydın, siteye erişim olmadığı için bu gün yükleyebildim. Dün sabah itibariyle elmadağ kar durumu.
  12. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Felsefenizi şimdiden benimsedim, Bakalım artık , tüm gün katılmam zor gibi şimdilik ama elimden geleni yapacağım. Ben Gaziosmanpaşa tarafındayım , aracıda bir buçuk 2 ay önce aldım, benden öncede 2 yıldır kazım karabekirde yatıyordu araç...

13. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Fotolarınızı inceledim , aslında pazar aynı parkurdan geçmişiz ama rastlaşmamışız( mühyeden elmadağ'a çıkarken otobanın üzerinden geçen köprü,güzel kalabalık bir fotonuz var :) ) ( evim, işim elmadağa yakın olduğu için 1 saatlik bile bir...
  14. Umutcan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhabalar, Umutcan ben, uzun zamandır gezenbilir'i takip ediyorum, kendi kendime ankara'da ne kadar az offroad yapan var diyordum. Meğersem ben iç anadolu başlığını takip ediyormuşum. Ankara'yı daha yeni farkettim. Orası ankara başlığına...
  15. Umutcan

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Merhabalar, Bir offroad ve doğa tutkunu olarak programı çok beğendim. Emeği geçen herkesi tebrik eder ve devamını dilerim. TRT'den çağrımıza kulak verip program zamanınıda uzatmasını rica ediyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR