Arama sonuçlarınız

1. S

FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Galiba beni de oksijen çarptı, erkenden yığıldım kaldım, gönderemedim fotoğrafları. Herkese çok teşekkürler, yeniden görüşmek umuduyla.

2. S

FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Selamlar herkese, Yine keyfli olacağa benziyor. Listede yer kaldıysa beni de eklermisin Deniz? Görüşmek üzere.
  3. S

karadeniz gezimiz için yardım

Ynt: karadeniz gezimiz için yardım Mencuna'yı görmeden dönmeyin derim.

4. S

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! Gün olur yolunuz Şile tarafına düşerse haber verin mutlaka. Göl kenarında gezintininde, manzara da sucuk ekmeğinde tadına doyum olmaz ;)
  5. S

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! Bu kadar beyazın içinde yapılabilecek en güzel organizasyondu. Yapılan kılavuzluktan, sucuktan, ustalıktan... dolayı herkese teşekkürler. Karda, çamurda, baharda tekrar görüşmek üzere.

6. S

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! Acil şifalar diliyorum, başka bir zaman görüşmek umuduyla, geçmiş olsun.

7. S

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! Selamlar herkese, Şimdi den keyfli bir gezi olacağı belli. FAKOFF'la da gezmek ayrı keyfli olacak düşüncesindeyim. Ben de katılmak isterim. Bostancı-Küçükyalı civarından gelmek isteyen varsa benim aracımda yerim var, gelmek isteyen...
  8. S

Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011)

Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011) Sizlerden de bekleriz fotoların devamını.
  9. S

Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011)

Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011) Çok keyfli bir gündü, herkese çok teşekkür. Kimse kızmasın, Derya Abi'ye özellikle teşekkür ufkumuzu açtığı için. Benden de bir kaç fotoğraf, umarım beğenirsiniz.

10. S

Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz Karlı tepelerde bir gezinti yapsak nasıl olur?

11. S

Yağ yakma problemi

Ynt: Yağ yakma problemi selamlar, aynı sorun bende de var, nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim?
  12. S

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz Bende de selam Selim, 17 plaka araç benim ama kasko, sigorta 2 katına çıkıyor diye değiştirmedim. Severim Çanakkaleyi, güzel şehir ;) Rıfat ve Aydın'ın da aklına sağlık, karpuz 10 numara gitti. Tekrarında görüşmek umuduyla.

13. S

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz en kısa zaman da tekrarlayalım derim
  14. S

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz arkadaşlar, herkese teşekkür ederim, keyfli ve güzel gündü.
  15. S

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz fotolar süper, ellerinize sağlık. bir de ben gönderebilsem.

16. S

istanbulda hafif arazi arıyorum :)

Ynt: istanbulda hafif arazi arıyorum :) Selam arkadaşlar, Bende aracımı yeni aldım sayılır. Bir kaç hafif deneme yaptım fakat bazı yerlere tek gitmek bana da riskli geldi. Şile taraflarında bildiğim bir kaç yer var, manzara keyfli, sucuk ekmek için göl kenarı da süper ;) fakat darlık...
  17. S

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Herkese Selamlar, Aylardan beri, hatta da yıllardan beri, siteyi takip eden ve bilgilerinizi çalardanlardan biriyim bende. Çağlıdım bilgilerle kararsızlığımı yenip sayenizde bende Vitara sahibi olanlardanım. Sitede yazan bilgilerle yola çıkıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri