Arama sonuçlarınız

1. S

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Herkese tekrar selamlar. Uludağ'da sezon kapandı sayılır. Ağaoğlu geçtiğimiz yıllar yaz boyu açık tuttuğu otelini ve daha önemlisi sezonun son anına kadar çalıştırdığı mekanik tesisleri dün itibarıyla kapattı. Alkoçlar da teleskisini sökmüştü. Halbuki...

2. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Herkese tekrar selamlar. Uludağ'da sezon kapandı sayılır. Ağaoğlu geçtiğimiz yıllar yaz boyu açık tuttuğu otelini ve daha önemlisi sezonun son anına kadar çalıştırdığı mekanik tesisleri dün itibarıyla kapattı. Alkoçlar da teleskisini sökmüştü. Halbuki...
  3. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Kayak merkezlerine kar yağdıracağım :) Tüm tahminler bu yönde arkadaşlar. Büyük bir sürpriz olmazsa martın ikinci yarısı kayak açısından bu sezonun altın dönemi olacak.

4. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları 15 Mart'tan sonrayı bekleyin. Tüm kayak merkezlerinde sezonun en iyi koşulları hakim olacak.
  5. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Radikal Sarıkamış'ı bilmez. Bizim üyelerimizden biri orada, durumu gün gün bildiriyor. Dün oraya da yağmur yağmış, durum pek iç açıcı değil. Akşam hava soğumuş ve pistler biraz toparlanmış. Önümüzdeki haftasonu doğudaki kayak merkezlerinde (Palandöken...

6. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları :) Teşekkürler ama kameradan kar kalitesini anlamak ne yazık ki mümkün değil. Kameradan gördüğümüz bembeyaz karın oraya gittiğinizde helva veya buz olduğunu görüp üzülebilirsiniz. Haftasonu kar yağdığı doğru ancak dün yağmur yağdı. Yağmur yağmadan...

7. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Aslında kar kalınlığı çok da önemli değil. Yüzeydeki karın kalitesi kayak ve snowboardcular için çok daha büyük anlam taşıyor. Şu anda Kartalkaya'da yüzeydeki karın kalitesi düşük gelen bilgilere göre. Toparlanması için biraz kar yağması şart.
  8. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Merhaba arkadaşlar. Size kısaca sezonun gidişatıyla ilgili bilgi vermek istiyorum. Sarıkamış'ta bulunan bir üyemizden öğrendiğimize göre kar durumu çok iyi değil. Bu sabah birkaç saat yağmur yağmış ancak daha sonra yağmur durmuş ve kar biraz...
  9. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Kusura bakma valla baltalamış gibi oldum tatilini ama çok büyük ihtimalle kayılacak kar olmayacak. Bu durum Doğu Anadolu'da bulunan kayak merkezleri dışındaki tüm kayak merkezleri için geçerli. Sarıkamış'ta kayılabilir bu haftasonu. Ilgaz'ı da...

10. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları eotret hiç tavsiye etmem. Büyük ihtimalle doğru dürüst kayak yapamayacaksın.

11. S

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Herkese selamlar. Burada kış sporları tutkunlarını görmek çok güzel. Burada site ismi vermek doğru olur mu bilmiyorum ama ben skiciyiz.biz sitesinden Saygın Yılmaz. Merkezlerdeki hava durumuyla kısa kısa bilgiler vermek istiyorum: Kartalkaya: Sezon...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri